Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Klaus Iohannis – moment de slugărnicie incredibilă față de regimul Zelenski

Comentarii

36 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis – moment de slugărnicie incredibilă față de regimul Zelenski”

  • daca inunzi o tara , atunci e clara treaba, unii se vor uda.
    daca inunzi o tara cu droguri, atunci e clara treaba, unii se vor uda.
    deci problema e inundatia, nu aia care se uda. cui ii pasa, pina la urma, citi s-au udat, cu o rigoare de …sa zicem trei zecimale?!

    • „cui ii pasa”???? la familiile celor ucisi de drogati, te-ai gandit? ca la ei, vad ca nu. Cu trei zecimale? dar voi numarati oameni si vieti cu zecimale?
      poate nu ti-ai baut cafeaua…

      • …urmeaza un raspuns cu o metamorfoza, o mare revolutie, fluxuri, refluxuri, un antiadevar(care nu e minciuna), etc, etc.

      • pai din cite se observă problema se transfera spre a fi rezolvată spre cei care consuma, deci la c’elălalt capăt’. însă acest capăt nu se va termina niciodată, dacă e alimentat Intr una pe la ‘capat’.

        prin urmare mențin ce am zis, daca exista nepăsare la ‘intrare’, cui ii pasa de grija pe care ‘tot ei’ o poartă, lasind senzația unei rigori ..cu multe zecimale, celor care se afla la ‘celalalt capăt’
        ai auzit tu pe cineva vorbind despre destructurarea rețelelor care se ocupa cu traficul și vânzarea de droguri? că pină una alta se vorbește doar despre cei care cumpără și consumă, despre cei care vind ..ăștia pesemne că sint in alta liga.

        pai ..tocmai!, daca ar fi purtata grija familiilor despre care vorbești cineva s ar îngriji ca traficul de droguri sa fie ori destructurat,…creca e imposibil, ori măcar s ar îngriji că Ro să rămână tara de tranzit, doar, …că de o vreme s ar părea că a devenit una de consum.

        orice om îndurerat se cade a fi mângâiat, …de fapt orice om are nevoie de mângâiere, cu atât mai mult cei indurerati, oricare ar fi motivul…

      • da, mie nu mi pasa de grija fluturată in fata celor care se afla la ‘celalalta capăt’, dacă ea e purtata tot de cei care poarta grija ‘capatului’,
        și nu mi pasa de ea pentru că nu face doua parale.
        daca tu ești cel care m ai omorit programatic, cam cite parale vor face lacrimile false prin definiție, dar de folos că șou, care ti se scurg pe mormântul meu?

        • oare cite parale face mila arătată celor care suferă de pe urma drogurilor, dacă ea e ‘daruita’ fix de către cei care direct sau indirect au vândut drogurile?!

          • Doamne-fereste! Esti pe aratura rau de tot. Te-am intrebat de familiile celor ucisi de drogati, am zis ca ei plang. De ce o dai intoarsa, nu am spus ca tot ala care ucide plange. Iar ala nu plange nici macar pentru el ca il scapati voi cu atitudini din astea, care se stie de unde va vin.
            Care inundatie? Nu e nici o inundatie, aia ar fi pe gratis, dezaxatii aia isi cumpara drogurile pe bani multi. Daca si tutunul a devenit inaccesibil pentru foarte multi, cat costa drogurile te-ai intrebat?
            Deci, sa lasam prostiile, nu ploua si nu inunda cu droguri gratis. E un comert intre doua feluri de dezaxati pe bani multi.
            E adevarat ca nu se face absolut nimic la capatul celalalt, tare ma tem ca e invers, dar asta nu e scuza pentru cei care se drogheaza si ajung sa ucida oameni.
            Daca dau babacii sau chiar ei, dupa caz, cu bani in stanga si in dreapta ca sa fie tacere, nu o sa fie. La fel si cu afaceristii corupti din cauza carora mor oameni. Nu-i mai acoperiti cu alte prostii, nu tine.

          • Nu mai avea asteptari de la aia care nu rezolva capatul initial, lucrurile foarte dificile, nu-s pentru oamenii din tara asta.

          • …desigur, o virgula in plus, probabil sa confirme ce am spus.

          • Online, orice discutie intre noi se opreste astazi si aici, nu vreau sa fiu parte la o propaganda pe față pentru salvarea unor criminali. Ai intor-o ca la Ploiesti de doua ori si lunecos ca intotdeauna. Sunt dezgustat.

          • Eu nu sint, sa discut cu tine a fost o plăcere 🙂
            ‘:)

          • @Spicy
            Asa arata inceperea operatiunii de spalare(spalatoria de cadavre-justitia) a unui criminal…
            https://ziare.com/accident-mortal/fost-sef-bcco-bucuresti-drogat-accident-mortal-femeie-popesti-leordeni-rezultate-test-sange-1824132
            ps.Cu drogurile nu zic ca n-ar fi ucrainieni dar fara mai sri diicot dga…au scris mai multi jurnalisti…
            pps.De la „niste baietzi”…
            un concert poate fi organizat cu politia in trei feluri
            1.se intra cu orice droguri sau arme albe
            2.nu se intra cu nimic
            3.”calea de mijloc” negociata cu politia bineinteles…fara arme albe si droguri pentru consum personal…putin…repet…de la niste baietzi…
            Zi Frumoasa Spicy!!!
            vali
            🙂

          • @Valentin: Fix ce spunea, spalare si tacere. Nu e pe gratis nici una nici alta. Autoritati si presa. Cate intrebari s-au pus pe subiectul de ce ieri era intr-un fel si azi s-au sucit? Iar tot felul de forumisti analfabeti functional, cu texte cand macabre, cand comice, intotdeauna formulate aiuristic, sunt complici.

          • @Valentin: „… ce spuneam” – am vrut sa scriu, imi cer scuze. Daca tot am revenit, tu ai inteles de ce unii parinti refuza testele antidrog in licee? Au si astia naivitatea sa creada ca problema drogurilor se va rezolva de la sursa, de parca am fi o tara de inteligenti in stare de asa ceva? (Bine, stiu ca nu e nimeni atat de naiv sa creada asa ceva, doar exista interese sa apare dezaxati criminali)_

          • @spicy

            Două mere

            Două pere

            Te salut, la revedere.“

        • @Online
          „JP Morgan a transferat 14 milioane de uncii de argint.” 4 September 2023-Adica 935 tone ca sa nu zic 1.000 tone argint
          https://www.sfin.ro/hiperinflatia-va-lovi-romania-reclasificarea-activelor-din-romania/
          Zi Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

          • ” Șeful ANPC după ce a dat amenzi de peste un milion de lei în Sibiu: „Este de neimaginat cum pot exista astfel de abateri” ”

            lipsa de imaginatie!:)))
            ANPC e singura institutie care are tot dreptul, insa si obligatia, sa se manifeste ca zbir national, in fata caruia .. e de inteles daca tremuri :))
            cu restul …negocieri, cu ANPC ul exclus. n ai ce negocia cu ANPC ul, pentru ca n ai ce negocia atunci cind e vorba despre protectia consumatorilor.

            e cam blind, seful cu pricina,
            insa …succes!:)))

    • https: //financialintelligence.ro/arabia-saudita-va-extinde-reducerea-voluntara-de-1-milion-de-barili-pe-zi-pana-la-sfarsitul-anului/

  • unii au tot spus că prin ucr ar exista naziști.
    alții ..mai că s au jurat că nici țipenie nu exista
    pentru că de poziționarea asta au depins dinamici care s au mondializat și unii și alții vor afla cum stă treabă de fapt. daca nu exista, atunci ‘aflatul’ va fi pasnic.

    • @Online
      Sa incercam sa lamurim ceva…ce inseamna pentru rusi nazisti…Eu zic…ma gandesc…ca rusii zic nazisti celor care ameninta Maica Rusie…orice grup care e o amenintare existentiala pentru Federatia Rusa e catalogat nazist…daca e asa…adica daca asa gandesc rusii…au dreptate sa-i socoteasca nazisti…slugile occidentului…au primit panzer-e ca in ww2….Nazisti…banuiesc ca asa gandesc rusii…
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

      • pai …asta si ziceam. teoretic rusii au aflat deja daca au zis bine sau au gresit. in orice caz rusii vor afla fara dubii daca au avut sau nu au avut dreptate.
        insa au mai fost si altii care si au dat cu parerea. si acestia vor afla. tot fara dubii.

        • pentru ca dinamica s a mondializat, chiar si momentul in care se va zice ‘sa fie pace’ e acoperit de aceasta ‘lamurire’, daca sint sau nu sint nazisti pacolo. de fapt acela va fi cel mai delicat moment, pentru ca el ‘vrea’ sa inchida un proces mondial, or ar fi bine ca dumirirea sa fie rezolvata anterior, ca daca ‘se’ rezolva dupa ce ‘se face pace, atunci …nu suna prea bine.

          • de fapt cred ca e cel mai delicat moment, pentru ca teoretic dumirirea va fi impinsa dupa acest moment. mai altfel spus …fix atunci cind unii vor zice ‘gata, sa fie Pace’, va incepe un soi de balamuc.

      • daca meciul ar fi ramas intre rusi si ucr era una, faptul ca s a mondializat e cu totul alta treaba, ii vizeaza pe toti cei care s au pozitionat intr unul din cele trei feluri posibile faptul ca unii nu doar s au pozitionat, ci au insistat …cam plenar cu pozitionarea, …va conta atunci cind ‘mondializarea’ se va inchide

        • @depasirea masurii incepe cu cuantificarea masurii. unii s ar putea sa n o fi depasit, neintelegerea aparind din faptul ca masura …n a fost aia identificata inca din start.
          suficent inseamna ‘pe masura’ ( sa l iei pe ‘suficient’ ca masura …e alt nivel )

      • @Valentin: Astea-s ziceri la cald, Vali. Sunt disperati si unii si ceilalti. In regimul dinainte de zelensky nu s-a plans nimeni ca ar fi nazisti.
        (Au disperat si pe altii, dar asta e alta discutie.)

        • @Spicy
          Nu e la cald Spicy…am fost acolo 2 saptamani in 2004 exact pe frontiera cu Federatia Rusa intr-un proiect de telecomunicatii finantat de ue pentru Politia lor de Frontiera…iti pot povesti multe…nici acum 20 ani nu se iubeau ucrainienii cu rusii pe acolo…erau si polonezi stramutati din timpul ww2…ce e la noi cu ungurii e nimic…astia sunt mai rau ca sarbii si croatii…
          Zi Frumoasa Spicy!!!
          vali
          🙂

        • pentru a afla cit de disperati sint rusii am putea parcurge discursul de la soci, de prin 2014…2015, nici nu mai stiu. acoo se afla suficienta informatie despre vremurile astea, despre ‘nasterea Noii Lumi

  • Au depasit orice masura.

  • Comportamentul arogant al ucrainienilor de acuzare a romanilor ca mint in legatura cu atingerea teritoriului romanesc de catre elemente ale armamentului rusesc, e definitoriu pt stilul reprezentantilor unui stat care tinde sa devina “Marele Israel“
    Cat despre convocarea ambasadorului , cred ca ar trebui chemat ambasadorul SUA , ca sa-i mai domoleasca pe ucrainieni sa coboare tonul.
    Iar despre “reprezentantii” nostri, “elita“ noastra, singurul gand care imi vine in minte : &#^%@!

    PS
    Totusi , trebuie sa mentionam un fapt intolerabil : suflul exploziei de la Reni a daramat WC ul din fundul curtii al unui localnic din Delta romaneasca ! Aiasta nu se poate ! E casus belli !

  • Obraznici fără limită războinicii ăștia care ne papă și bugetul; mai marii noștri sunt slugi grețoase!
    La cât se lălăie Ciolacu cu ordonanțele și legile lui tare cred că îi apucă alegerile și tot n-au făcut nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *