Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Klaus Iohannis se autopropune la o șefie din U.E.

Comentarii

31 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis se autopropune la o șefie din U.E.”

  • Cu lucruri mai serioase ce să zicem. Mă întreb de ce ar vrea cineva să desensibilizeze societatea românească față de subiectul războiului.
    Am văzut aici multe răspunsuri, toate pertinente și logice.
    Însă această așteptare pentru război oricât m aș gândi, teoretic nu are nicio logică. Nu există nicio rațiune pentru care vreun stat vecin să ne atace iar Rusia nici atât că nu e nimeni inconștient să deschidă mai multe fronturi.
    Mă rog, dacă Doamne ferește, ar fi să ne atace vreun vecin ghici cine ar fi; acum însă sunt slăbiti și în plus propaganda pentru pregătire de război nu pentru o confruntare cu ăștia e.

    Și atunci dacă nu ne atacă nimeni de ce trebuie să fim dresați să acceptăm perspectiva războiului. Atenție, nu pregătirea de război e problema ci acceptarea resemnată a posibilității războiului, stabilit de alții peste capul nostru. Pentru că de fapt am senzatia că asta se urmărește.
    Ca oameni normali suntem obișnuiți să gândim că dacă ceva nu e logic e fals.
    Însă când e vorba de ce se întâmplă acum pe planetă modul de a raționa al omului normal nu poate ține pasul cu zăpăceala ce a cuprins planeta.

    Și atunci de ce ar vrea cineva să ne bage în război, peste capul nostru. Pe noi și eventual și pe alții. În cazul nostru transformarea în cumpărători de armament nu se pune pentru că oricum plătim tribut sub forma achizițiilor de armament.
    Dacă ar fi să încerc să gândesc ca un sociopat m ar duce mintea la selecția persoanelor chemate la conscriptie. La o selecție cine stie după ce criterii. Ar mai fi și varianta încercării de a distruge părticica de Natură pe care prin mila lui Dumnezeu și grija strămoșilor o mai avem.
    În fine, nu e nimic logic în zăpăceala perspectivei războiului. Și dacă prin absurd, sărind peste ucraina, rusia ne ar ataca, asta s ar putea întâmpla doar în înțelegere cu usa.
    .
    Despre cine ajunge șef de stat major general, uau, ce strategii, ce planuri, ce pregătiri.
    În ce l privește pe Averescu trebuie luat in calcul că în mod nemeritat istoria i a pastrat o imagine atât de măgulitoare. Adevăratul erou al primului război mondial a fost Prezan, iar seful de stat major al lui Prezan a fost Antonescu.

  • Am și io o nedumerire, de ce toată lumea, chiar toată lumea, când își amintește de Rareș Bogdan, se gândește la limba lui.

  • Spuneti la un moment dat : “invatatura e munca “. Dar noi nu ne temem de munca pt ca stim sa ne ferim de ea

  • Maestre, așa am gândit și eu că politicienii de la Comisie sunt niște proști și descreierați dar nu e char așa fiindcă au știut să dea din coate și să se plieze ca să ajungă acolo în funcții, și au știut să-și facă banii, că sunt milionari, adik s-au descurcat bine în plan personal – domenii scumpe, mașini luxoase, o viață aranjată.
    Plus noi nu știm nimic despre acești politicieni adik ce-i ține uniți la putere? Probabil multe relații personale, chiar și pe bază de vicii. Am auzit că mulți dintre ei sunt poponari.
    Problema lor majoră, sau a noastră mai degrabă, este că sunt rău intenționați. În primul rând vor să sărăcescă populația europei, vor să distrugă clasa de mijloc prin scumpirea energiei, prin inflație.
    Vor o societate de sclavie modernă adik oamenii să muncescă aproape pe gratis, nimeni să nu aibă un ban în buzunar, și să consume cât mai puțin. E o înțelegere și cu bancherii altfel cum să existe un sistem monetar paralel – bitcoinul.
    Adiq ce fel de bani sunt ăștia, e legal? Cert e că este bitcoinul este o chestie anormală și nu știu cum este permisă, cum funcționează cu sistemul clasic bancar – bacnota.
    *
    Tucker Carlson își începe anuțul acestui interviu spunând că și l-a dorit fiincă meseria lui este de jurnalist, și ca menirea unui jurnalist este să informeze publicul. Și da, americanii nu știu mai nimic despre Rusia și Putin.
    Tot timpul au fost mințiți cu propaganda de doi lei că poporul rus este un fel de oameni de grotă, sistemul comunist este iadul pe pământ, iar Rusia le va da cu bomba nucleară în cap.
    Pe de altă parte eu l-am văzut de multe ori pe Putin în conferințele lui de presă și știu cum răspunde, e destul de sincer, dar nu l-am văzut intervievat de un american.
    Eu îl urmăresc demult pe Tucker tocmai fiindcă știe care subiect e de interes pentru publicul american plus are un stil al lui și este un bun vorbitor. Are talent, ce mai, e făcut pentru acestă meserie.
    *
    Abia aștept să treacă acest an fiindcă Iohannis devine tot mai mult o problemă pentru România.
    Iohanns este țăran infatuat, oportunist și bolnav de putere și lux care se crede Cuza (a îndrăznit de și-a pus Colanul lui Cuza la gât).
    Păi Cuza chiar a fost un domn al Principatelor care a făcut reforme în învățîmânt, nu ca el.
    Iohannis ăsta, care a lucrat în învățământ nu a făcut în 10 ani absolut nimic în acestă privință, ba mai mult acum o lună doi elevi au murit că s-a dărâmat zidul școlii peste ei, iar ieri în timpul discursului lui la Brusseles un tavan de la o școală s-a dărâmat peste elevi.
    *
    Părerea mea este că obsesia asta cu Ucraina vine de la faptul că rușii au tot trimis mesaje prin diverse căi ca România să înceteze ajutoarele cu tehnică militară și bani iar Iohannis s-a ambiționat să facă invers, plus că o pupă în fund pe Ursula pentru un viitor post pe la Comisie.
    După Iohannis va rămâne o relație tensionată cu Rusia și asta e foarte rău pentru România.
    De fapt, după Iohannis toate relațiile diplomatice ale României vor fi proaste fiindcă timp de 10 ani nu s-a mai întreprins nimic.
    Nu știu dacă povestea cu scrisoarea trimisă la parlament e reală, dar dacă este, e groasă fiindcă rușii au închis ochii la cazarmele străine aduse de Iohannis pe teritoriul țării, dar să vină militari NATO aici cu tot cu echipamentele lor militare avioane și altele nu vor îngădui. Rusia ne va da un ultimatum de retragerea lor.
    Iohannis bagă România în belea cu bună știință, iar Ciolacu care face parte din CSAT înseamnă că fost de acornd.
    Rău, rău, foarte rău.

    • Eu v-am spus că Rareș Bogdan este măscăriciul regelui, și nu m-ați crezut.
      Parcă a fost și mai penibil decât Iohannis, atâta lingere în cur nu am mai văzut!

  • Domnule Cristoiu, în ultimele clipuri video vă manifestați tot mai des ca un scatofag… Am crezut că este un episod trecător, dar observ că insistați, deci vă place… Vedeți că asta este o boală…

  • @Domnu’ Cristoiu,

    1. Tot ce se face si se spune in Romania e „dictare” cu executare dispre USA. Uneori via EU. Povestea cu pregatirea pentru razboi s-a facut si in alte tari din EU fix de sefii de stat major. Asa ca oamenii aia n-au vorbit ca asa a vrut capu’ lor. Ei doar au executat un ordin. Insa, spre deosebire de politicieni, unor militari nu le puteti reprosa ca executa ordinul fiindca asta e jobul lor. Deci problema este ca bateti calu’ gresit. Vinovatii pentru tot ce se zice si se face in Romania la ordinul USA si EU sunt Johannis si gasca lui de tradatori de tara. Generalii romani, cat or fi ei de prosti sau „bete in cisme” cum va place sa ziceti, nu au ajuns acolo pe baza voturilor. Politicienii, da. Si din pacate, militarii sunt obligati sa asculte de niste tradatori, asa ca de-asta vedem si auzim tot felul de non-sensuri pe „scena politica”…!
    2. Johannis e disperat desi ranjeneste in camera de filmat. Din cate inteleg, a primit un sut in fund dupa ce in prealabil a fost mangaiat pe crestet de stapanii lui. De-asta a iesit acum pe post cu tema despre „reprezentantii” din estul Europei. Se pare ca in culise, desi unii il sustin, altii se opun fix pe criteriul acesta cu „zona”. Ori daca ii pica atu’-ul asta, cu ce mai ramane?…
    3. Rares Bogdan e un lingau’ de toata jena. El l-a lins cel mai tare pe Catu’ supermanu” din „echipa castigatoare” si-apoi s-a vazut ce-a iesit. Acuma s-a apucat sa-l linga cu zel pe Johannis fiindca stie ca situatia-i naspa.
    4. Nebunia asta numita EU ne-a distrus viata complet. Nimic nu mai functioneaza normal. Si nu doar in Romanica. Oriunde te uiti prin Europa, vezi doar tari care inainte erau prospere si aveau populatia linistita si pasnica, acum vezi doar tari in pragul falimentului si populatiile complet isterizate.

  • ieri ziceam ca muzica poate sustine putinta de armonizare a unei natii pe anumite frecvente, ale Bunului-Simt.
    azi zic ca si invers se poate, tot prin muzica lumea mare se poate duce dracu. si chiar o face, o face chiar cu talent.

    • astazi unii se dau de ai Naturii doar pentru ca sa ti vare pe gat, la vremea potrivita, inca o lingurita de Artificializare.
      ‘procedura’ s a desavarsit asa, insa ea a inceput fix de la capatul celalalt, cei care au folosit o primii dupa bunul plac, in interes propriu, au fost chiar naturalii

      • Artificializarea a inrobit planeta, totul se subordoneaza Artificializarii. daca ti dai seama …aia e, iar daca nu ti dai seama e pentru ca Artificializarea iti e varata n cap in stil popper, in fragmente mai mari sau mai mici, insa pe care esti capabil sa le inghiti fara sa le mesteci.

      • @Online
        Uite ce comenteaza cineva pe national.ro
        „Florin Citu2024-02-07 20:22 At 20:22:37
        Scenariu este Marcelul de Buzau sa fie Primar, sa-l voteze poporul, iar scla vetii Hellvig sau Ciuca la Presidintie, Johannis scapa de bulau, si dupa 5 ani Hellvig nu mai pupa al doilea mandat si vine scla vetele Marcel si iese Presedinte.”
        https://www.national.ro/politica/ciolacu-primarul-pnl-la-pmb-812070.html/
        Buna Dimineata Online!!!
        vali
        🙂

        • exista scenarii si exista scenarii care le infasoare pe acestea, insa si acestea sint infasurate, la rindul lor, de alte scenarii.

          undeva pe planeta exista un centru de comanda. opinia mea e ca o inteigenta artificiala, indiferent ce naiba o ai insemna asta, tin in frau toate dinamicile la nivel planetar, de la burse la vietile anumitor indivizi.

          prin urmare, daca asta e opinia mea, e clar ca nu prea ma intereseaza care e treaba cu politica pacilea, pentru ca ea e infasurata cu fulgi cu tot de alta, si tot asa.
          alegerile vor fi pierdute in mod programatic de cei care ‘nu corespund’ si vor fi cistigate in mod programatic de cei care corespund, chit ca ei sint unii care pot fi facuti din vorbe, …in opinia ‘centrului de comanda’ despre care vorbeam.

          …e diaboloca ‘mintea’ ‘centrului de comanda’. terestru, extraterestru, om sau masina, mintea aia …suna a diabolic. e rece, e seaca, pentru ea umanismul nu exista

          • @Online
            Da Online…foarte posibil sa ai dreptate…ai observat ceva…politicienii…toti poarta cate un ecuson la gulerul/reverul hainei…adica sunt usor de recunoscut ca sunt politicieni…restul…ce inseamna la fiecare acea brosa…sunt detalii…
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • de ce crezi ca, cu toate ca prin ue, cu toate ca e impinzita de proteste ale fermierilor, conducerea ia si decizii care mai degraba pun paie pe foc?!
            motivul e limpede si s a itit de vreo citiva ani, n ai cum sa l ratezi, lumea mare e catalizata pentru a se da in vileag, pentru a fi scanata profund, pentru a se obtine cunoastere despre ea, caz in are ‘centrul de comanda’ te va cunoaste mai bine si va gasi ac pentru cojocul tau. matematic il va gasi, …si cum matematica chiar si pentru oameni e ‘stiinta zeilor’, e deja clar ca tendinta e ca lumea mare sa fie pusa cu botul pe labe in stilul ingineriei sociale fragmentare.

            m am tot intrebat de ce oare guvernul insista cu inserarea IA in dinamicile guvernamentale…fara sa despleteasca in superpozitii, fara sa lase si un loc neatins de acest …virus? ca pina la urma si indienii aveau o rezervatie in care sa se miste …dupa cum doreau. de ce? pai …cum spuneam mai sus, oamenii stau pe sina, stau pe sina, rezista pe sina, adica la brat cu bunul-simt, insa la un moment dat, vad ca regula e ca asta sa se ntimple brusc, o iau pe aratura. adica …undeva …crapa, tot pusi la indoiala fiind.

          • n am observat ca nu ma uit la tv si nici n am ocazia sa i vad pe strada. insa cita vreme e de notorietate ca ‘lumea politicienilor’ le apartine si e o cu totul alta lume decit cea in care misuna poporul …naiba stie ce insemne comune or fi avind, daca or fi avand

            eu am observat ca unii dintre ei se intorc din tarile calde …schimbati, de ai senzatia ca un nenica mic mic s a varat in mintea lor si a preluat comanda. ce o mai fi si asta …habar n am

          • in ceea ce priveste bursele …viitorul e cam clar, in opinia mea.
            e de nototrietate ca dinamicile pe bursa urmeaza traiectorii ciclice, iar ciclurile pot fi disecate matematic, ba chiar si cuantic, in asa fel incat sa poti identifica …cu totul alte cicluri, tesute din ciclurile anterioare, …si tot asa.
            deci daca ai putea sa analizezi tot ce se ntimpla in …la limita intimpul lui Planck, pe bursele lumii, si treaba asta tinde sa devina posibila, daca nu cumva chiar e, ai toate bursele la destul mic, pentru ca le poti mulge matematic pina raman fara seva. asa ca prea mari indoieli nu am ca bursele or pica, insa tura asta vor pica in mod controlat, astfel incat …dorinta ‘centrului de comanda’ sa fie implinita,…care o fi aia …ramane de vazut.

          • atunci cind oamenii au definit matematica asa: Stiinta Zeilor,…nustu daca or fi zis o n gluma, insa destinatia, adica ‘restul de 9 999 de pasi’, a fost scrisa citet chiar atunci,
            Matematica chiar va deveni Zeu,
            va pune la indoiala Natura,
            va genera o ‘noua Creatie’, alta decit Natura

            teoretic …n ai cum sa fii indragostit de matematica si sa ramai la brat cu Natura. cel mai probabil ulterior se va dovedi ca …pina la urma alegi sa te Artificializezi, tot fiind pus la indoiala in mod plenar.

          • isteria cu …rusi care invadeaza cel putin ue …nu suna bine.

            tot dintr un plan …matematic face parte, e parte a unei strategii matematice, e un soi de pregatire a terenului,…habar n am pentru ce, insa e ‘opera’ centrului ala de ‘comanda matematica’

          • atunci cind parfumul acestui ‘centru’ se simte …tot ce mai poti face e sa mergi in partea diamentral opusa si sa gradinaresti curtea Naturii,
            acestui ‘centru’ nu i poti face fata, e Antiintelept, lucreaza cu ‘fragmente’, cu ‘stilul Melc’,…’te face’ de nici nu stii cum te mai cheama, ajungi sa juri ca te cheama altfel…

          • pandemia a fost dinamizata prin pocnit din bocanci. de atunci …totul e dinamizat pe calea asta,…la ordin. pinza de paianjen se manifesta la nivel cuantic, …’in cer’, ex www, insa ea se manifesta si fizic, ‘in pamant’, o astfel de pinza impinznd …inclusiv alte pinze.

          • balaurul cu multe capete e asamblat din ingerii cazuti ai natiilor.
            tai un cap, apar doua…
            tai doua, …iti apar in fata toate capetele balaurului care …te va papa

          • in tot noianul de dinamici care se ntimpla acu in tara asta una iese n evidenta ca nuca n perete:
            prezenta IA in dinamicile guvernamentale, mai inainte ca ‘rezervatiile’ sa fie definite.

            …chesti asta iti taie tot cheful, dupa ce o vezi incepi sa ti zici ca …da, chiar nu mai e nimic de facut.

          • fermierii care misuna pe autostrazi, locindu le, vor fi zgandariti …si mai si!, pentru ca ei sa si arate ‘definitia’. pina ea nu e scoasa la vedere …zgandaritul, paiele puse pe foc,…nu se va opri.

          • iar in final, atunci cind fermierii se vor duce linistiti acasa pe motiv ca …au cistigat, in realitate au pierdut, insa tura asta au pierdut …totul, pentru ca exista suficienta cunoastere despre ei pentru ca ulterior sa li se puna haturi matematice.

          • mai acu o vreme se vorbea despre unii care social inginereste il facuse inclusiv pe seful lor …din vorbe.
            din cite am inteles veselia era la cote inainte…, ba chiar si ‘cu ce se ocupau’ era cea …ultradeosebit,…la moda, etc…

            in fapt treaba era chiar simpla. ei se ocupau cu Antiintelecoinea. manuiau Antiintelepcunea, foloseau …cui ii mai pasa in ce scop o unealta a Antiadevarului.

            unde e, nenica, bucuria?! ce bucurie e in a folosi o unealta a Antiadevrului?! atunc cind povestea asta devine o ramura fundamentala in vreo organizatie…treaba devine …definitorie penru organizatie. mai devreme sau mai tarziu pe mana ei va piere.

          • ‘politicienii…toti poarta cate un ecuson la gulerul/reverul hainei’
            nu …vad nicio conspiratie glactica sau de alt fel in faptul ca poarta, daca asta era motivul intrebarii…

          • foarte posibil…
            adică am dreptate in stilul ‘foarte posibil’?:))

        • Nu mai apuca. Pana la alegerile americane, avem WW3. Imperiul n-are alta iesire din Istorie.

  • Panicardul general și cerșetorul globe-trotter… penibili cu zurgălăi…
    Batistuță s-a întrecut în laude și ploconeli aduse șefului. Așa ceva chiar rar găsești…

  • Diversiunea interviului cu șeful Marelui Stat Major a fost creata pentru a justifica decizia personala a presedintelui Iohanis, transmisa spre” informare” Parlamentului, de a deschide teritoriul României trupelor NATO. Este pericolul invadarii Romaniei de catre Rusia, deci in Romania vor intra trupe NATO fara numar. Nu conteaza ce spun romanii, nu conteaza daca romanii sunt panicati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *