Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

La Sala Palatului se întinde covorul roșu și se alungă oamenii

Bună ziua. Aș vrea să aduc și eu în atenție situația de la Sala Palatului,  din parc. Până acum, de când a fost preluat sectorul de USR Plus, a fost jegos și practic un WC public (dat fiind că toaletele publice cu spălare sunt ori nefuncționale ori funcționează doar una ocazional). Chiar dacă se plâng de lipsa banilor, au decis să pună un monument exact pe o alee, între copaci. Marele eveniment are loc mâine, drept urmare au tăiat cei 2-3 copaci care nu permiteau să se vadă bine monumentul, au curățat rahatul uman vizibil, au tăiat iarba, au anunțat toți oamenii care au parcat în zona să își mute mașina (cu toate că e spațiu public), au adus garduri,  să nu îi deranjeze populația și covoare roșii (astea tot pe banii noștri) și, bineînțeles, că au instalat și niște scene. Este penibil și inadmisibil să ne batem joc de natură pentru a avea un pietroi în loc. Atașez și poze. (Mesaj de la un locuitor al Capitalei)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *