Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Lăsat fără pene de PSD, PNL se dă cocoș

Comentarii

29 comentarii pentru articolul „Lăsat fără pene de PSD, PNL se dă cocoș”

  • Dar de Adriana Vitan Balint de ce nu spuneti absolut nimic? Extraordinara jurnalista! Ati dat-o afara pentru ca spunea adevarul si v-au inchis saitul. Pacat, puteati sa spuneti macar doua vorbe, pentru ca v-a adus multa audienta. Vad ca a disparut de tot.

  • @Domnu’ Cristoiu,

    De alba-neagra dintre PNL si PSD sunt satul.
    Poate va luati timp sa comentati si aceasta stire, chiar ar merita o analiza:
    https://evz.ro/milei-anarho-capitalist-statul-criminal.html

    • statul nu poate fi bun sau rau. el poate fi echilibrat sau dezechilibrat.
      referinta echilibrului e natura. un stat armonziat cu natura e echilibrat, unul in dizarmonie cu natura e dezechilibrat.
      dezechilibrat fiind, el poate fi echilibrat ‘in sistem’, adica pe cale naturala, sau prin dezechilibrarea ‘sistemului’, adica a Naturii, acesta fiind cazul in care statul sustine artificializarea devenind el insusi asa, partial sau total.

      problema statului e ca are tendinta sa iasa din dinamicile Naturii, iar asta e pentru ca tendinta civilizatiei e sa iasa din dinamicile Naturii ( devenind ea insasi o ‘Creatie’, asemenea Naturii )

      atunci cind statul isi face rost de mijloace prin care poate sunta procedurile de echilibrare naturale ceea ce se intimpla e …unic, pentru ca statul va avea tendinta sa se artificializeze, caz in care ‘echilibrarea naturala’ se mai poate face exclusiv prin ‘autodezechilibrarea Naturii’
      noi acusica intr un astfel de moment sintem, cind statul isi poate predefini cistigatorii in alegeri democratice mai nainte ca ele sa se ntimple.

      • probema statului e ca daca se departeaza de Natura, si se poate vedea cu ochiul liber ca asta e tendinta, se indreapta in mod implacabil catre Antinatura, catre Artificializare. a lui si a tuturor celor legati ombilical de acesta.

        caz in care intrebarea daca statul e bun sau rau se metamorfozeaza in intrebarea …care e binele si care e raul, Natura? sau Artificialul?!

        • problema statelor, azi, e ca ele nu mai functioneaza ca un sistem de balante. institutiile sint virusate, adesea cu acelasi virus, …care preia controlul, prin urmare putinta de autoechilibrare a statului …a disparut.
          el nu se mai poate autoechilibra, deci pe baza nonactiunilor, ci mai poate fi echilibrat doar actionind, din ce in ce mai potent pina cind actiunea devine Actiune, caz in care pe teren apare Matematica, ea fiind vectorul plenar care poate purta o asemenea …forta.

        • Nene, eu am inteles ca tu detii formula, dar de ce dracu te plangi ca merge rau in Romania daca tu te duci ca oaia sa votezi anti? Vezi ca nu mai merge ca in 2014. Sunt alte variabile. Si nu decide Blaga. Blaga e un nimeni milionar in dolari prins cu 700 de mii de euro in portbagaj nu ca Buzatu cu 200 de mii. Blaga e la ordin saracu, cred ca se pise la comanda. Nene, nu mai scrie asa ceva ca te faci de ras . Nu se rupe nimic.

      • n ai cum sa iesi din procedurile de autoechilibrare proprii Naturii si sa nu ajungi in bratele Artificialului, …n ai cum, pentru ca alte destinatii nu exista.
        pentru ca lumea mare s a departat de Natura si face asta zi dupa zi, in fapt ea se apropie de Artificializare, de Antinatura

  • Maestre, felicitări pentru aniversarea activității remarcabile !
    Știrea corectă este : „Fiii vrăjitoarei l-au omorât cu maceta pe X, după ce s-au legat de nevastă-sa care se urcase pe
    masă și dansa !”

  • deci alegerile democratice de atunci au avut loc in februarie? :)))) ( sau chiar mi devreme?!:)) )

    • pastrand calapodul,…tura asta deja au avut loc?:))

    • pesemne ca alegerle au ajuns la o desavarsire…
      in sensul ca ele au Cer si Pamant :)))

      caz in care inainte de februarie, atunci, au avut loc alegeri in Cer iar ulterior, pe principiul precum in Cer asa si pe Pamant, au avut loc si cele din noiembrie, acesta fiind si motivul pentru care cistigatorul scrutinului desfasurat in Cer e sigul ca l cistiga si pala de pe Pamant:))).
      domne …ce sa zic, e chiar tare sistemu’ :))

      • @Online
        Stii cum sunt astia…imagineaza ti un bazin plin cu rechini…toti se invart…pana apare prima picatura de sange si incep sa se sfasie…
        „Greii din PNL au decis: Ciucă, SACRIFICAT! national.ro 14.02.2024”
        Zi Frumoasa Online!!!
        vali
        🙂

        • atunci cind au inceput sa se sfisie a fost scris finalul, ‘alt rechin’ ii va sfasia pe ei, si pe unii si pe altii
          atunci cind s au departat de ‘cei care ii puneau la indoiala’ au definit un ‘nou sistem’ care ii va pune, la soroc, la indoiala, plenar de data asta, pentru ca si departarea lor a fost plenara

        • vali, va veni vremea …creca deja a venit, cind isi vor dori sa fie pusi la indoiala de …popor, insa asta nu va mai fi posibil. IA e aici si ea ii va pune la indoiala in mog plenar.
          cum se spune …praful si pulberea se va alege de ‘conducerea civilizatiei asigurata de oameni’, care civilizatie a ajuns, pe mana conducatorilor-oameni a ajuns asa, se vede cu ochiul liber, un produs artificial, antinatural.
          isi vor dori cu adoare sa mai fie pusi la indoiala de popor, pentru ca astfel vor mai exista, insa …nu se va mai putea.
          Artificialul, pe are chiar ei l au construit, caramida cu caramida, departindu se pas cu pas de dorintele poporului, ba chiar gradinarindu i poporului dorinte ‘fix pe dos decit naturale’, adica antinaturale, ii va pune la indoiala in stil plenar, desavarsit, de asta vor fi si crapa, definitiv.
          ceea ce ei nu vad e ca bazinul plin cu rechini urmeaza sa fie hapait de un alt rechin, Anti,…si nici fulgii nu vor mai ramane din el…
          atunci cind s au departat de popor, atunci cind s au departat de natura, au trezit ‘celalalt rechin’, rechinul-anti, care inoata pe taramul antiadevarului…
          prin urmare …cui ii mai pasa care e treaba cu bazinul rechinilor, daca ei vor fi papati cu tot cu bazin de un rechin …mai mare?!

          • atunci cind au ajuns, despre politicieni-oameni vorbesc, sa simta ca detin …pe de a ntregul puterea, pe motiv ca pot dirija, social inginereste, dorintele poporului dupa cum au ei chef,
            ar fi trebuit sa si dea seama ca …eva nu suna bine, pentru ca,…se stie de mii si mii de ani, fix atunci cind toata puterea iti apartine esti fix pe cale s-o pierzi, …indiferent cite ploi waterloo tre sa se manifeste pentru ca asta sa se ntimple.

        • rechinii din bazin sint priceputi in ‘rechini de felul asta’

          ei …habar n au care e faza cu rechinul-anti, pesemne ca daia vor fi …spulberati, ca nici macar nu si inchipuie ca un astfel de rechin poate fi trezit…

  • 2014…
    la multi ani! 🙂

    io m am pripasit mai tarziu :)), deh,…doschetar sentimental, ce altceva sa ceri :))),
    insa chiar si asa …ce zmangalitura lunga am tras paici :))))

    • doschetarul sentimental, spre deosebire …pesemne …de bochetarul sentimental,
      tinde sa fie din povestea celui care se satura cu ce pica pe partea ailalta a mesei, adica cu frimiturile sentimental-bogatilor :)), deci la modul practic e vorba despre o cheta …indirecta, deci pe dos, a sentimentelor-firimituri cazute din prea plinul sufletelor sentimental-bogatilor, cu care saitul e pictat din cap pina n picioare :))) :))))))

    • nutresc sentimente …amestecate gandindu ma la anii care s au cernut peste ‘talpa saitului’,
      un soi de ‘talpa tarii’, adica aici, unde am poposit,
      un soi de melc fiind,
      cu ‘caruta mea cu coviltir’, plina ghioalca cu trancanele,
      un soi de traista cu prietricele stralucitoare adunate …creca nu se mai stie de ce si nici nu i mai amintesc pe unde :)),
      de la, spre ex, clasica ‘dinamica fibonacci’, la ‘stilul curcubeu’, la ‘dinamica cubului’, basca ‘stilul melc’:)),
      cu care, din cite am putut observa, i am saturat pe multi :)), de am impresia ca …trei vieti de acu ncolo! nu mai vor sa auda despre asa ceva:))
      insa prin chiar ce am facut paici, in anii care au trecut, intaresc temelia saitului, pentru ca eu …ce am vrut aia am facut, fara oprelisti,
      am demolat toate gardurile de care m am impiedicat si care mi s au parut ca zagazuiesc ‘privitul in zare’, spre cel mai adinc coltisor al sinelui nostru sau spre cel mai adinc ungher al universului :))

      • daca m as mai fi impiedicat si de altele, asa as fi facut si cu ele, insa chiar si impiedicatul e …dupa puteri, deci …de mai multe n am fost in stare sa ma mpiedic :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *