Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Laura, mon amour

Sunt un nenorocit. Da, recunosc. Sunt. Ticălos! Băi, dar nu mă pot abține… Știți cum era Laura Ghibu obsedată de Dana Budeanu și o urmărea peste tot, să vadă ce spune, ce face? Ei bine, iată-mă aici, stând și uitându-mă pe profilul de Facebook al doamnei Laura Ghibu, râzând ca prostu la niște treburi serioase.

Pe bune, adică, să râzi de cineva supra specializat nu-i normal. Mă oameni buni, nu vreau, mă abțin, dar nu pot…. Când văd atitudinea mesianică a doamnei Laura Ghibu, îmi aduc aminte de un alt episod cu o altă susținătoare USR din Timișoara, care vrea să stârpească toți infractorii care periclitează viața oamenilor în pandemie. De ce spun că Laura Ghibu este susținătoare USR? Păi, n-o spun eu, o spune tatăl ei, pe Facebook. Tatăl, pe care nu a reușit să-l convingă să se vaccineze, însă dorește să ne convingă pe noi. Ironic, nu? Bineînțeles, nu voi aduce în discuție relațiile cu tatăl său, nu doresc să intru în viața ei privată și nu încurajez jurnaliștii să facă așa ceva.

În fine, trecând peste. Hai să vă povestesc! Am intrat azi să văd dacă a mai spus ceva Laura Ghibu și am dat peste o postare în care ne povestește cât de specializată este, cât de importantă este această misiune pentru ea, cât de important este un dentist în viața omului ș.a.m.d.. Găsiți link în nota de subsol[1].

Răspunzând la întrebarea „Ce treabă are un „dentist” cu pandemia și cine te pune pe tine să vorbești despre Covid?”, doamna Laura Ghibu[2] ne spune că „răspunsul e foarte simplu: spre deosebire de un mecanic auto, un inginer pensionar, un jurnalist, preot sau o croitoreasa ( toate meserii respectabile și foarte utile în societate), un „dentist” este un MEDIC.” I-auzi! Dar și proctologul este medic! Și ginecologul! Da, și ei au studiat „printre altele și microbiologie și epidemiologie și farmacologie și cum să prevină răspândirea infecțiilor virale”, însă s-au specializat pe ceva anume. Asta spuneam și eu în articolul precedent[3], că „este adevărat că fiecare medic a studiat mai multe domenii medicale în timpul facultății, și da, chiar dacă nu au specializarea corespunzătoare, pot cerceta ceea ce se întâmplă în pandemie, inclusiv virușii, vaccinurile ș.a.m.d., însă nu pot fi comparați cu oameni care și-au dedicat viața studiului acestor agenți patogeni și luptei împotriva acestora”. Așa, printre altele, am învățat și eu matematică la școală, dar sunt praf, prin urmare m-am specializat în sarcasm și bobârnace date ălora care vin să ne spună că suntem proști. Fiecare cu meseria lui!

Continuă să ne vorbească despre cât de respectați sunt stomatologii în Suedia și că, „stomatologii sunt unicii medici cu care pacientul are o relație constantă, continuă și de lungă durată.” I-auzi! Și un om care are probleme psihice, nu are o relație constantă, continuă și de lungă durată cu psihiatrul sau psihoterapeutul? Un om care are probleme cu diabetul, nu are o astfel de relație cu dieteticianul sau cu diabetologul?
Stomatologul la care merg este medic primar, și dacă îi citești recenziile de pe Google și Facebook vezi că toate sunt la superlativ, și sunt sute! Omul acesta este extrem de apreciat, un adevărat profesionist, dar nu l-am văzut să intre pe posturi din Suedia și să le spună suedezilor că sunt proști și că el este deștept, că-i medic!

Mai departe, din ceea ce scrie doamna Ghibu reiese că stomatologul este un fel de medic generalist, care știe de toate, și în urma unei anamneze te trimite la specialist. Păi de ce te trimite la specialist dacă a învățat și ea de toate în facultate? Dacă poate vorbi despre viruși, vaccinuri, pandemii, poate face și o endoscopie sau o colonoscopie, nu? Cine știe ce bacterii sau viruși se află în corpul acelui om? Trebuie cercetat!

Apoi ne spune că dentistul ne scapă de moarte, fiindcă DACĂ ai boli orale POȚI dezvolta „boli cardiovasculare, diabet de tip 2 artrita reumatoidă, osteoporoza, boala lui Parkinson, Alzheimer, psoriazis și diverse infecții respiratorii” și DACĂ ai cancer oral nediagnosticat și tratat la timp, mori. „Deci un „simplu dentist” îți poate influența în mod definitoriu calitatea vieții și te poate chiar salva de la moarte!”. Ok, am înțeles. Așa, și urologul te poate salva de la moarte în cazul unui cancer la prostată. DACĂ! Dacă e să ne gândim la exemplul doamnei Ghibu cu mecanicul auto, păi și ală te poate salva de la moarte dacă depistează din timp o problemă cu frânele, să zicem. DACĂ!

Să n-o lălăi prea mult, continuă să ne explice cât de importanți sunt medicii stomatologi și mai ales cât de importanți au fost în Suedia. Ba mai mult, ne spune că „unul dintre principalii comunicatori în această perioadă de pandemie este un medic stomatolog”, făcând referire la Matti Sallberg. Păi, și ministrul sănătății din Suedia, Lena Hallengren este profesoară și om politic, deși din câte am înțeles nu a profesat niciodată ca profesoară și nu are studii medicale. Anders Tegnell, epidemiologul șef al Suediei, nu recomanda masca și spunea că aceasta mai mult dezvoltă bacterii pe care le ții la gură. Dacă e să ne uităm la miniștrii sănătății din majoritatea țărilor (ex. Italia, Israel, Grecia, Australia etc.) vom vedea că nici nu sunt medici, ci politicieni și avocați.

Așadar, Laura Ghibu concluzionează spunând că îi îndeamnă pe „toți medicii ( oricare le-ar fi specialitatea) să se informeze din surse credibile și să transmită informația corectă pacienților lor” și spune că o face pentru că ea are „cunoștințele necesare” să o facă, fiindcă are „experiență în educație sanitară.” Așadar, indiferent că ești profesor universitar, că ești epidemiolog, că ești câștigător al premiului Nobel, te rog să o asculți pe Laura! De fapt, toată lumea să o asculte pe Laura! Ea este Vocea! Ea este Greta Thunberg al pandemiei!

Bonus: Îmi aduc aminte când am fost în Stockholm cu Uber-ul și, deși stăteam pe bancheta din spate, nu pleca dacă nu puneam centura de siguranță. Îmi aduce aminte de meme-urile alea de pe internet în care scrie că OMS-ul recomandă acum să purtăm centura de siguranță și când nu suntem în mașină.


[1] https://www.facebook.com/Dr-Laura-Ghibu-100137742046052/

[2] Nu-i mai spun medic sau doctor, pentru că așa cum i-a spus chiar ea doamnei prof.univ.dr. Monica Pop, nu este lipsă de respect din punctul ei de vedere. Deci rămâne doamna sau domnișoara Laura Ghibu, da?

[3] https://www.cristoiublog.ro/analiza-medicilor-demagogi-partea-a-ii-a-medici-mici-cu-gura-mare/


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

33 comentarii pentru articolul „Laura, mon amour”

  • Filip, (daca cel care mi s-a adresat mai jos este într-adevar Filip Pruncu) desi, parca nu-mi vine sa cred, ar trebui sa îmi combati interventiile cu argumente si nu sa te folosesti de informatiile unor delatori care îti murdaresc cu invective pagina.
    Este pur si simplu halucinant ce se întâmpla. Se vede clar ca nu ai notiunea termenului de trol, sau te prefaci ca nu o ai. Eu si colega ta îti aducem argumente ca gresesti, ca Dana Budeanu minte, iar tu, în loc sa recunosti acest lucru sau cel putin sa nu mai revii asupra subiectului, spui ca adevarul nu trebuie spus ca sa nu apara râca între voi? Daca ai fi recunoscut ca gresesti sustinând-o pe Dana, eu nu as mai fi întins-o, iar doamna Feraru nu ar fi avut de ce sa se supere pe tine.
    Oricum, este halucinant ce se întâmpla. Îti respingi un cititor si un comentator care posteaza doar texte decente pe care le si justifica si vrei sa-ti ramâna alaturi niste persoane de joasa calitate, pe care nu le intereseaza ceea ce scrii tu, ci intervin cu jigniri si atacuri la persoana, ca cele de mai sus.
    Filip, esti un tânar inteligent, te rog mult nu te lasa în continuare manipulat! Ai tot timpul în fata ca sa-ti revii, dar sa nu amâni prea mult, pâna când, la un moment dat, nu vei mai putea repara nimic! Eu am intrat sa comentez la textele tale tocmai pentru ca esti diferit de jurnalistii care servesc tot felul de interese, nu ai ajuns înca sa scrii la fel ca ei. Nu-ti fa probleme, o sa ma retrag, nu însa fara parerea de rau ca gresesti enorm în ceea ce ma priveste.
    Îti urez sa fii sanatos si sa poti oricând sa te poti uita în ochii copilului tau, când acesta o sa te întrebe daca esti un publicist cinstit.
    P.S. Sa stii ca gresesti si atunci când o sustii pe doamna doctor Monica Pop, pentru ca si ea minte.
    Într-o emisiune recenta, domnia sa a negat două statistici: a) că presiunea pe sistemul medical scade pe măsură ce sunt mai multe persoane vaccinate, b) că 9 din 10 persoane decedate din cauza Covid sunt nevaccinate.
    Uite ce i-au raspuns cei de la DSU:
    „Ba da, doamna doctor, este corect, astăzi, 13.01.2022, 392 de persoane din 441 internate la ATI sunt nevaccinate (88%)“.
    Si : „Conform datelor de astăzi, 13.01.2022, din 36 de decese înregistrate, 34 sunt ale unor persoane nevaccinate. Cei doi pacienți vaccinați care au decedat aveau vârste de peste 80 de ani. Toți pacienții vaccinați care au decedat prezentau comorbidități. Astfel, conform INSP, 90,19% din decesele înregistrate în perioada 1 septembrie 2021 – 12 ianuarie 2022 sunt la persoane nevaccinate”.
    .
    De ce mint aceste persoane, Filip Pruncu? Si, de ce trebuie ca voi sa le sustineti?!

    • Minunat, Filip Pruncu! Ai cazut în plasa adevaratului trol, care te asigur eu ca nu este Online, ci a uzurpat pseudonimul lui Online ca sa ma denigreze pe mine, drept razbunare ca odata i-a fost blocat accesul pe acest blog din cauza aceluiasi limbaj murdar! Nu-i asa Nikita?!

      • Si o sa-ti mai spun ceva, prietene Filip!
        Din când în când, am postat cu alt pseudonim, tocmai din cauza trolului Nikita, care îsi facuse o obsesia din hartuirea mea pe internet. Ai observat foarte bine si tu acest lucru, dar ai preferat sa-i dai satisfactie mârlanului hartuitor. Te-a pacalit, asta este, chiar îmi pare rau pentru tine ca te-ai lasat pacalit.

    • Dragă dora, dacă îți pui problema că nu aș fi eu Filip Pruncu, deși la toate comentariile îmi apare aceeași poză, ai o problemă.
      Eu, practic, n-am nicio obligație să-ți combat intervențiile, o fac numai dacă doresc. După cum vezi, sunt cam singurul care răspunde la comentariile de pe acest blog. Dar dacă tu consideri că trebuie să vin să-ți ofer argumente, ceea ce am și făcut în mai multe rânduri, dar să nu cumva să mă folosesc de informațiile ADEVĂRATE ale cuiva, păi te înșeli.
      Nu-mi spune că nu am noțiunea termenului de troll, când tu nici măcar nu-l scrii corect. Vrei noțiunea termenului de troll, să vezi cât de bine ți se potrivește? Uite aici, pe Urban Dictionary: https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Troll

      “Someone who deliberatly pisses people off online to get a reaction”

      Asta faci tu, dragă dora, dragă dm, și ce alte pseudonime mai folosești, încercând să provoci râcă între mine și colegi și cititori.

      Tu și colega mea puteți să faceți ce vreți, eu pot să fac ce vreau. Am explicat punctul meu de vedere, dar dacă ai dezvoltat o obsesie pentru spusele Danei Budeanu din Franța, te invit să scrii un articol special despre asta și să-l trimiți la redacție. Nu mă mai freca pe mine cu ce ar trebui să fac. Eu îmi văd de ale mele, nu sunt nici avocatul Danei Budeanu, nici al Marcelei Feraru, nici vreun fel de judecător.
      Dacă te uiți la mesajele anterioare, vei vedea că am spus că este posibil să fie adevărat, și am spus că nu voi mai reveni asupra subiectului, însă dacă îl tot aduci în discuție obsesiv, evident că reiese că vrei să fie vreun conflict între mine și doamna Feraru. S-a supărat doamna Feraru? Să-mi spună dânsa, nu tu. Sau ești avocatul ei? Te bagi în seamă aiurea.

      Resping un cititor și comentator care de când am postat articolul despre Laura Ghibu (fiindcă despre ea era vorba de fapt) mă tot freacă la cap cu un subiect care nu are legătură cu ce am scris eu. Ai văzut că ți-am răspuns politicos la toate celelalte comentarii, am putut discuta civilizat în contradictoriu, dar când văd această atitudine și când văd că scrii cu alte pseudonime la articolele colegei mele, dar, te resping. Ori îți revizuiești poziția și termini cu acest circ, ori nu mai postezi.

      Cum anume sunt manipulat? De cine? Să repar ce? Crezi că vine domnul Cristoiu sau doamna Cora să-mi zică ce să scriu sau cu cine să țin? Crezi că mă interesează dacă Dana Budeanu mă simpatizează sau mă detesta? Nu. Nu scriu pentru ei, scriu pentru mine și pentru cititori, exact ce-mi trece prin cap în acel moment, chiar și o aberație dacă e, sunt răspunzător de ceea ce scriu. Nimeni nu mă manipulează și nu-mi spune ce să scriu, ce să cred ș.a.m.d.

      Cum poți să-mi urezi să fiu sănătos în timp ce spui că mă voi uita în ochii copilului meu să-i spun dacă sunt sau nu un publicist cinstit? Tu îi spui copilului tău că intri cu pseudonime diferite pe articolele unora și încerci să-i faci să se certe între ei?

      Știu foarte bine emisiunea despre care vorbești. Da, ce a spus acolo sunt minciuni sau dezinformări. Dar există destule decese ale vaccinaților, iar asta nu o poate nega nimeni, decât unul plătit bine să stea să promoveze produsul împachetat perfect.

      Vrei acum să scriu la comanda ta, ce vrei tu să scriu? Eu îmi aleg subiectele în funcție de ce mă apasă în ziua respectivă. Când mi se va pune pata pe prof. Monica Pop sau Dana Budeanu, vei vedea articole despre ele. Până atunci, eu am treabă cu alții. Nimeni nu este sfânt! Reține ce zic. NIMENI nu este sfânt! Și nu încerc să fac apologia nimănui, nu mă interesează așa ceva, decât adevărul. Dar nu este ușor să acoperi atât de multe subiecte, așa că mi le aleg în funcție de ce mă interesează la momentul respectiv.

      De ce mint acest persoane? Nu știu. De ce le susțin EU (ai spus voi, nu știu cine le mai susține, nu mă interesează, nu mă uit să văd cine ține cu cine)? Pentru că a spus foarte multe adevăruri când în presa oficială se dădeau informații false. Ah, că a avut scăpări, recunosc. Și în ultimul timp nu i-am mai acordat atenție, la fel cum nu i-am mai acordat atenție nici medicului Razvan Constantinescu. De ce? Pentru că nimeni nu-i perfect. Acești medici au avut o poziție în această pandemie, iar la început au avut intervenții bune și importante. Pe parcurs, nu știu ce s-a întâmplat cu ei.

      Legat de Online sau alții care mai comentează pe aici, am rugat de fiecare dată să se păstreze un limbaj civilizat. Și aici, la acest articol, și în alte părți. Și dacă vor mai fi astfel de derapaje, voi cere banarea celor care mai vin cu atacuri și jigniri. Dar, la fel, dacă nu termini cu subiectul Filip Pruncu vs. Marcela Feraru, voi cere să ți se restricționeze accesul și ție. Ți-am dat dreptate o dată, cred că este destul.

      • Draga Filip, nu am ce face, acesta este unul dintre defectele mele: nu suport minciuna. Iar atunci când niste persoane publice, gen Dana Budeanu sau dr. Monica Pop spun minciuni prin care-i deruteaza pe oamenii care cred în ele si iau apoi decizii pentru sanatatea lor în functie de ceea ce spun aceste personaje… atunci, eu devin rea. Poate prea rea câteodata…
        Cu tine am fost (putin) rea, doar dupa ce a aparut falsul Online (Nikita), pentru ca te-ai lasat indus în eroare si pentru ca nu ai fost foarte suparat pe limbajul licentios si plin de ura al delatorului.
        Sa stii ca nu am absolut nicio problema, asa cum ai presupus. Daca nu ai stiut, chiar pe acest blog, Nikita (falsul Online) împreuna cu unul Serban, clonau odata conturile comentatorilor (cu fotografii cu tot) si scriau în numele lor tot felul de mizerii, pentru ca acestia sa fie denigrati pe nedrept. Asa cum a fos cazul meu, si nu doar o singura data.
        As fi vrut sa-ti spun mai multe, dar cred ca o sa ma opresc aici. Este pentru ultima data când mai postez la articolele tale, un timp ne-am înteles bine si nu vreau sa te mai necajesc.
        Sanatate.

  • Daca dentistul știe așa de bine despre epidemiologi/viruși/epidemii și face recomandări, atunci am putea apela la EPIDEMIOLOG cînd ne dor dinții,nu?? 😯

  • Cu permisiunea autorului, am o „dedicatie” pentru domnul Grosu, care nu cunoaste elementele componente ale vaccinului ARNm, dar stie el ca apa, sarurile, grasimile si zaharul nu intra în compozitia acestora.

    Uite ca intra, domnule:

    https://www.bfmtv.com/sante/covid-19-quels-sont-les-ingredients-qui-entrent-dans-la-composition-du-vaccin-pfizer-bio-ntech_AN-202012210253.html?fbclid=IwAR1feScn5OdmLP8vxkPvQ3uj4-KJ8tlJlHCNMKwWWyDoJKwttFp5SNLrN7I

    • @dora, sau sa-ti spun geo, securistoid nespalat, vad ca nu te astamperi. Crezi ca daca te dai acum „dora” si „dm” nu se vede ca ai ramas acelasi „geo” abject care a imputit acest blog ani si ani de zile? Ai grija „geo”, ca aici, pe blogul Maestrului, nu te mai apara cenzura cum se intampla pe alte bloguri gen „Contele de SaintGermain” moderate de securistoizi de-ai tai.

      Gazda noastra, Filip, e mai nou in zona, nu stie cu cine are de aface.

      Salut Filip, ca orice om normal iti imaginezi probabil ca „dora” este o doamna / domnisoara. Surpriza. In fapt este un mosneag securistoid inrait si pervers, care pana acum vreo 2 ani posta cu nickul „geo” si se dadea mare doctor, evident din Franta, asta pana cand a facut greseala sa-si faca un cont clona, „ada”, doar ca adevarata „ada” s-a dovedit o fata toba de IT si l-a dovedit pe impostor. Normal ca impostorul a negat initial ca un descreierat ce este. Cand „ada” cea adevarata a venit cu dovada irefutabila, cretinul asta a dat-o la intors, si a zis ca de fapt clona „ada” e fii-sa, care-i un pic bolnava cu capul, si a intrat din greaseala folosit credentialele lui. Cam asta-i personaju, un mitoman descreierat.
      Apropo, poate vrei sa-l vezi din postura de „dm” cum se gudura pe langa Marcela Feraru la postearea pe cristoiublog.ro, si o lauda ca i-a dat-o peste nas Danei Budeanu de pe contrul ei de FB. Ai aici link-ul.
      https://www.cristoiublog.ro/despre-cum-si-a-pus-guvernul-francez-parul-pe-moate/#comment-124998
      Isi suna cunoscut?

      • Online, ti s-au terminat medicamentele?! Sau poate îti închipui ca exista vreun publicist de pe acest blog sau vreun comentator care sa nu stie ca esti dusa cu pluta si ca tu esti aceea care scrii cu 100 de pseudonime si ca dialoghezi tu cu tine însuti mereu?!
        Stii care este paradoxul? Te comporti asa, când stii foarte bine ca eu am fost singura dintre comentatori care ti-am acordat atentie si te-am tratat frumos… Din mila, dar uite ca nu meriti mila mea, ci dispretul celor care te citesc. Sa-ti fie rusine!

        • P.S. Mai jos, când te numeai kevin, parca erai mai omenoasa.
          Si, am uitat sa-ti zic… am stiut de la început ca tu esti si Gh. Grosu. Stii de când? De când i-ai povestit doamnei doctor Huhulescu despre problemele tale de sanatate. Aceleasi probleme, online.
          Mare-i gradina… Cuminteste-te ca nu-i frumos ce faci, invidioaso!

          • Dar eu ce-am facut dna Dora? Omul vorbeste despre vremuri cand eu nici nu stiam ca exista acest blog. Nu e nici @online, si-a dat numele „online”, dar vad ca a folosit alta adresa de email si nu e deloc stilul lui. Ce sens avea asta, daca era @online? Iar pe mine nu ma intereseaza politica (cand am comentat eu ceva politic?), sa fi intrat pe acel site care vad ca e cam despre politica. Nu sunt nici cine ati spus, daca vreti va las un mesaj pe fb, dar pentru asta imi trebuie acordul dvs aici, altfel nu ar fi prea politicos din partea mea.

          • Kevin, daca nu esti Online, îmi cer scuze. Dar sa stii ca mi se pare ciudat ca ai revenit asupra comentariilor acestui articol dupa 3 zile, exact în ziua în care îi raspundeam prietenei Online.
            P.S. De unde stii ce adresa de i-mail are Online?

          • @Dora: De ce am intrat? Ca eram in asteptarea articolelor noi de astazi, mi-am amintit ca am lasat un comentariu mai jos si am verificat daca mi-a raspuns cineva, vad ca mi-ati raspuns dvs, va multumesc. Daca stiu adresa de email a lui online? Nu o stiu, dar sa poate vedea super-simplu daca e aceeasi, asta stie orice pusti care are un blog. Va stau la dispozitie pentru alte intrebari.
            PS: Am vazut ca domnul care s-a dat „online” v-a dat motive reale sa va suparati, dar sa scrieti pe aici ca cineva ia medicamente sau sa va folositi de faptul ca altii au spus ca au probleme de sanatate, cerand un sfat, imi pare rau, dar e …cumva. Chiar daca cel care s-a dat online a gresit, caracterul se vede in situatii din astea dificile, fiti si dvs mai atenta, sa nu intervina inertia si sa transmiteti si altor generatii. Nu se stie cum ajungem fiecare.

          • Kevin, online si-a facut ea însasi publica starea de sanatate. Iar dupa ceea ce a fost în stare sa scrie mai sus, cred ca am avut motive reale sa explodez. Te asigur ca niciodata, dar absolut niciodata, eu nu am atacat pe nimeni fara sa fiu atacata.

          • @Dora: Confundati, eu i-am spus dnei doctor de predispozitie la forme grave de alergii, nu era altcineva. Asta zic, macar de starea de sanatate a altora, presupusa sau declarata, sa nu ne legam pe aici si sa nu ne mai punem diagnostice (povestea presupusa cu medicamentele). Daca din educatie nu se poate, sa ne gandim ca nu stim cum ajungem fiecare.

          • Ajunge, Kevin! Vad ca nu esti oripilat de ceea ce a scris Online despre mine, în schimb, te deranjeaza felul în care i-am raspuns eu dupa ce duduia m-a facut troaca de porci. Atitudinea ta poate avea doar explicatia ca, totusi, esti Online. La revedere.

        • geo, ada, dm, dora, vasile bazdagan etc, bah naparca libidinoasa, ti-am dat la operatie si tipi ca din gura de sarpe. Stai si te intrebi ca un idiot ce esti cum de se prind oamenii cine esti cand tu iti tot schimbi nickurile precum oamenii normali chilotii. Tu nu, ca tu-i porti cu anii, la fel ca icoana ta Cartianu, din care citezi ca din scriptura. Nespalatule, voi cand intrati-o camera se impute atmosfera. Asa stie lumea cine sunteti voi.
          Aici nu-i vorba despre mine abjectule, ca nu eu ma bag in seama cu atutorii acestui blog incercand sa bag zazanie intre ei. Aici e vorba despre tine, un caprar nespalat, care se pretinde a fi ce nu este.

          • Dora, Geo, Ada, DM, Vasile Bazdagan. Da, observ ca folosesti alte nickname-uri. Cel putin, nickname-ul DM este clar ca este al tau. Si se vede ca incerci sa creezi râcă între noi.
            După cum ai observat, ți-am răspuns civilizat la fiecare comentariu, deși până la urmă am cedat să-ți mai răspund, văzând că o ții langa cu Dana Budeanu infractorul no.1.
            Nu mă intereseaza cum te cheamă. Poți să te semnezi și cu numele lui Santa Klaus Iohannis, puțin mă interesează. Dar dacă mai încerci să încingi spiritele pe aici, voi cere să ți se baneze IP-ul.

            Ceilalți, vă mulțumesc că mi-ați atras atenția asupra „Dorei”, însă vă rog să păstrați un limbaj civilizat. O persoană de genul ăsta, care intră pe site-uri ca să troll-eze, nu merită atâta atenție. Eu nu-i voi mai răspunde la comentarii. Hai să o/îl ignorăm!

          • Minunat, Filip Pruncu! Ai cazut în plasa adevaratului trol, care te asigur eu ca nu este Online, ci a uzurpat pseudonimul lui Online ca sa ma denigreze pe mine, drept razbunare ca odata i-a fost blocat accesul pe acest blog din cauza aceluiasi limbaj murdar! Nu-i asa Nikita?!

  • Dl. Filip va sugerez sa aveti incredere in doctor Ghibu. Cu vaccinul ne- a lamurit, fiica de 12 ani a explicat mecanismul vaccinului ARNm. Poate o rugati sa ne explice si ce inseamna imunizarea. Poate o rugati sa ne explice de ce un medic triplu inoculat, care pledeaza pentru un vaccin care imunizeaza si ne scapa de boala mai poarta masca cand se plimba in parc, merge cu masina. Poate o intrebati pe Dr. Ghibu daca cunoaste ceva si despre” expozia ” de infectari din China, India, unde se foloseste un vaccin inactivat. Oricum sa nu intrebati daca ARN m previne si caria.

    • Domnul Iulian! Mi-ati adus aminte ca voiam sa pun in articol si o poza cu doamna Ghibu cand e la maraton imbracata in „cosmonaut”, acel costum al medicilor care preiau infectatii de Covid. Cand am vazut pozele nu stiam daca sunt facute la misto, pentru distractie, sau sunt pe bune. Nici acum nu stiu. 😆

      • Dl. Filip. Pentru specialistii romani care ne dau sfaturi din strainatate, gen Dr. Ghibu, Andrei, cel din Anglia, Oxford, Trandafirescu, ii invit in Romania, avem lipsa de cadre medicale,vor vedea ce bine ce e aici, poate nu dau spaga sa se angajeze in spitalul de stat. Dar e mai usor sa dai din gura decat din mana.

  • Pierdeti mult timp cu idiotii. Un virus nu este o fiinta ; exista doar in celulele umane/animale si se
    transmite prin fluidele umane. Daca popoarele ar fi civilizate nu exista pandemie de gripa. (intrebati prof. Streinu)
    ……………………………………………………………………………………………………………….
    Va dau un citat din Laura Ghibu ref. componenta vaccinului mRNA (il gasiti pe net, l-am luat cu copy).
    „Lista ingredientelor este relativ simplă în comparație cu alte vaccinuri: apă, săruri, oțet, zahăr, grăsimi și o
    substanță activă, fără conservanți. Majoritatea ingredientelor acestui vaccin sunt substanțe care se găsesc în mod
    natural în corpul omenesc.”
    Cucoana asta nu este MEDIC; ea este doar o GOSPODINA. (sau ne ia de cretini; sa puna si putina faina)
    ……………………………………………………………………………………………………………..
    Eu stiu despre mRNA si saRNA inca din 2016. Eram propus ptr o terapie genetica experimentala, dar cum nu-i cred pe
    romani, am intrebat la sursa un profesor de la Paris. Acesta mi-a explicat cum se folosesc virusii tip „corona” ptr modificarea
    ADN uman. Atunci m-am gandit la un Asperger Syndrome la nivel global. Am renuntat. Experimentul genetic a esuat in 2018.

    • Domnule Grosu, va rog sa-mi dati si mie lista ingredientelor care intra în compozitia vaccinurilor ARNm.

      • Da, si eu sunt curios de ingredientele vaccinurilor ARNm si cum iti modifica ADN-ul. Citatul acela l-am mai vazut in mai multe surse, nu cred ca este inventia doamnei Ghibu.
        Eu de exemplu am inteles cum functioneaza vaccinurile ARNm din sursele oficiale si non oficiale oferite de medici si biologi, si niciunul nu spune ca ar modifica ADN-ul. Stiu insa ca se lucra la un vaccin pe baza de ADN, dar nu stiu daca a fost aprobat de EMA.
        Despre mRNA/ARNm stiu de cand s-au apucat sa faca acest vaccin, si cu timpul am invatat ca s-a mai folosit aceasta metoda si in tratarea cancerului de exemplu. Altceva nu stiu.
        Cat despre terapiile genetice experimentale ale dumneavoastra, profesorii nenumiti din Paris, modificari ADN si Asperger Syndrome la nivel global – Imi pare rau, nu cred ce scrie cineva fara numele complet si date despre el si studiile lui, intr-un comentariu pe un blog. Cum nu ma intereseaza nici multe site-uri cu teoria conspiratiei, francmasoni, cipuri si alte d-astea.

        • Cautati pe net si gasiti si video cu L.Ghibu din care este scos citatul. Aici nu am vorbit despre vaccin mRNA ci despre
          terapiile genetice. Vaccinul in sine este un compromis ieftin de reducere a cheltuielilor la nivel global.
          Ghinionul guvernantilor este ca acest covid este „zgomotos” in ATI. Daca era ca gripa Hong Kong 1968, era perfect.
          Uzual exista 5(cinci) metode de modificare ADN uman. Genetica prin mRNA si saRNA (in diviziuni) este momentan mai ieftina.
          Eu nu folosesc „stiinta ptr toti” :surse oficiale, ema, youtube,etc. Intrati pe siteurile universitatilor SUA, China, Japonia,India etc
          asoc. stiintifice si gasiti informatii. DAR PUTETI SA INTELEGETI ??? Eu am fost „nevoit” sa inteleg principii ca sa-mi salvez viata.

          Mintile luminate (ff putini) creeaza, politicul aplica functie de interese, iar prostimea utilizeaza.

          Ca sa intreb o „minte luminata” m-am pregatit 3 luni ptr 2 intrebari pertinente. EI NU PIERD TIMPUL CU PROSTII.
          Principial un vaccin mRNA este format din 3 tipuri de componente :genetice, de asimilare si de criobiologie. Detalii niciodata
          nu veti afla si nu intereseaza pe nimeni „secretele” fabricantilor. Gasiti pe net discutii in zona „initiatilor”.
          Of !!!!! Si proverbul arabesc spune : „cel care stie nu vorbeste si nu scrie”. Acum am mers pe o zicere biblica: „….dar sa-i
          raspunzi ca sa nu-l lasi sa se creada intelept”.

  • Filip, fii baiat subtire, ai grija ca printre invitatii domnului Cristoiu se afla si o doamna doctor stomatolog.
    😳

    • Dar n-am nimic cu medicii stomatologi si nu-i desconsider. Cand merg la medicul meu (pfoai, si daca ai vedea ce treaba faina a facut cu dintii mei!) merg cu drag. Eu am cu Laura Ghibu! Nu vezi ca am devenit obsedat cum a devenit ea de Budeanu? Deja, parca sunt un pic gelos! 😆

      • Asa sa fie, este de bonton ca ai precizat.
        Haide sa îti spun un secret. Sau mai multe.
        Medicii, absolut toti medicii, au cunostintele de baza necesare ca sa poata intra în domeniul oricarei alte specialitati medicale diferite de a lor, ca sa se informeze, sa înteleaga informatiile pe care le afla si sa le transmita apoi mai departe. Dar, în momentul în care ei doresc sa conferentieze pe teme care nu tin de ei, acestia trebuie sa fie extrem de bine pregatiti, sa faca fata unor dezbateri inteligente si de bun-simt, din care publicul sa aiba de învatat câte ceva. Si sa stii ca exista asemenea medici; stomatologi, generalisti chiar si veterinari. Marele pacat este ca majoritatea lor prefera sa fie retrasi, sa nu se exprime nici în situatii exceptionale, ca aceasta prin care trecem acum.
        Alt secret este acela ca o parte dintre stomatologii si farmacistii care pretind ca ar avea cunostinte medicale la fel de solide ca oricare alt medic sunt aceia care au picat unul sau mai multe examene de admitere la facultatea de medicina si care au cam fost obligati sa se reorienteze apoi. Au ei un of care îi urmareste toata viata, de aceea, întotdeauna când prind ocazia, se comporta ca medicii „adevarati”.
        Na, uite ca m-am molipsit si am devenit si eu malitioasa ca tine. 🙂

        • Mi-ati provocat nostalgii, dna Dora. Ce vremuri frumoase cand scriau pe aici si dna dr. Smarandita Pacuraru si dna Monica Simion…

          • Poate ca au sa revina, de aceea nu si-au luat adio de la fani.

        • Păi nu-i niciun secret. Ce ai spus mai sus am spus și eu în acest articol și celălalt articol. Știu că pot intra în domeniul oricărei alte specialități, însă asta nu-i face specialiști în acele domenii.
          Dar uite, spuneai mai sus că dacă vor să facă fața unor dezbateri inteligente și de bun simț, din care publicul să aibă de învâțat câte ceva, trebuie să fie extrem de bine pregătiți. Păi, oricât de extrem de bine pregătit ai fi în domeniul virusologiei, epidemiologiei ș.a.m.d., din momentul în care ai intrat pe post și ai început să ataci urât de tot un alt invitat, ba mai mult, să spui fake news despre acea persoană, deja nu mai contează cât de bine pregătit ești profesional. Publicul judecă și cele mai mici abateri, iar de a făcut Laura a fost… cum a fost.
          În fine, dacă acum au voie să vorbească și medicii stomatologi, de ce nu aveau voie înainte să vorbească și medici precum prof. Astărăstoae? A fost alungat cum au fost alungați și alții, deși omul acela nu doar că a învățat și el din alte domenii și specialități, dar a fost profesor universitar și chiar președintele Colegiului Medicilor din România. Și, ceea ce a spus încă din 2020 este valabil și astăzi, 11.01.2022. Dar nuuu, atât timp cât nu merge cu narațiunea oficială, e „d-ăla conspiraționist!

          Știi care-i faza, de fapt? Dacă Laura Ghibu nu ar fi avut acea atitudine, nu ar fi existat aceste articole. Punct! Putea să spună orice altceva, putea să ne învețe ce-i ăla ARNm, să ne explice de ce este bine să mergi la alergat cu masca, de ce este bine să avem certificat verde (fix asta era tema emisiunii, dar doamna Ghibu s-a dus într-o altă zonă).

          Poate ar trebui să scriu un articol în care să explic toate acestea, să înțeleagă toată lumea de unde vine dezgustul ăsta pentru Laura Ghibu.

          • Filip, sper ca ai observat ca eu nu am tinut niciodata partea autoritatilor, sau a medicilor politruci care le servesc. Si mai sper ca ai pus niste întrebari retorice la care nu te astepti sa am eu raspunsul. Dar asa cum ai tu o problema cu Laura Ghibu pentru ca ai vazut-o într-o emisiune în care aceasta s-a comportat lamentabil, la fel am si eu o problema cu Dana Budeanu pentru ca am vazut-o într-o alta emisiune în care aceasta a mintit pe bune.
            „Poate ar trebui să scriu un articol în care să explic toate acestea, să înțeleagă toată lumea de unde vine dezgustul ăsta pentru Laura Ghibu.” Poate ca da, ar trebui sa-l scrii, dar te rog sa nu uiti ca acest dezgust ti-a venit si pentru ca Laura a facut-o pe Dana mincinoasa… ceea ce de fapt este un adevar. Sa scrii si asta. Ti-am adus eu si Doamna Marcela Feraru dovada.
            Scuza-ma, te rog, ca m-am întors de unde am pornit, dar amândoua doamnele fac parte din poveste. 😳

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *