Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

„Leii” i-au devorat pe ,,faraoni”

„Leii” senegalezi i-au învins pe ,,faraonii” egipteni în marea finală de la Cupa Africii pe Națiuni la fotbal!
Victoria a fost obținută în urma loviturilor de departajare de la 11m cu scorul de 4-2.

Jucătorii senegalezi au format o grămadă a bucuriei după golul victoriei. Cu jucători, antrenori, rezerve etc… Fotoreporterii și cameramanii de la posturile de televiziune au avut material foarte spectaculos.

La finalul timpului regulamentar de joc, tabela de marcaj indica, la fel ca și în primul minut al întâlnirii, scorul alb de 0-0. Conform regulamentului, s-a trecut la disputarea prelungirilor, dar nici aici nu s-a reușit să se marcheze.
Competiția a fost găzduită de Camerun, iar finala s-a disputat, duminică, la Yaounde.

Sadio Mane, vedeta lui Liverpool și a Senegalului, recunoaște, în cadrul unui interviu, că junioratul a fost deosebit de greu, neavând posibilități financiare și fiind batjocorit.
Am plecat spre Dakar (capitala Senegalului) fără să îi spun nimănui în afara celui mai bun prieten. Un altul mi-a împrumutat bani pentru a ajunge în capitală, la probe.
Am mers la antrenamente la mai multe echipe recunoscute din oraș. 200-300 de copii dădeau probe. Totul a început prost pentru mine. Când m-am prezentat, am fost luat în derâdere. Nu arătam ca un fotbalist. Aveam ghetele rupte și pantaloni care erau departe de un echipament de fotbal. Îmi reparasem ghetele cum am putut.

Cei care văzuseră cum dădeam probele se uitau bizar la mine și se întrebau dacă sunt sigur că vreau să devin fotbalist. I-am înțeles, dar nu aveam altă șansă. Nefiind așa de slab la fotbal, m-au luat în echipă. Acesta a fost începutul aventurii mele în fotbal”, a declarat Sadio Mane pentru France Fotball.

Jucătorul lui Liverpool are, pe lângă Cupa Africii pe Națiuni, titlul în Premier League cu Liverpool (2020), distincția de cel mai bun jucător al Africii în 2020, cât și Supercupa Europei (2020).
Dakar, capitala Senegalului, a explodat de bucurie duminică seara. O mare mulțime de suporteri au cântat până noaptea târziu.
Așteptăm și noi o explozie de bucurie. După o știre din lumea sportului, din lumea medicală, ori cea economică. Așteptăm!
Putem simți atmosfera finalei din următorul film:

YouTube player

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *