În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Ludovic Orban: Nunțile sunt focare de Covid-19. Trebuie sistate

Ludovic Orban le cere românilor să nu mai meargă la nunți și alte evenimente private, că acolo sunt adevărate focare de Covid-19. „Eu voi propune sistarea evenimentelor private, este clar că sunt focare de covid-19”, a spus premierul.

Potrivit surselor cristoiublog, la telefonul la care se pot trimite materiale video sau foto cu nerespectarea regulilor, chiar invitații la nunți și botezuri au trimis astfel de probe.

În ceea ce privește petrecerile de după alegeri, Orban recunoaște că liberalii au făcut, pentru că „mulți dintre cei care au câștigat alegerile practic și-au manifestat bucuria prin astfel de petreceri”, dar au purtat măști.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *