Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Macron i-a invitat pe liderii europeni la o cramă din Republica Moldova

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Macron i-a invitat pe liderii europeni la o cramă din Republica Moldova”

  • Maestre, dupa masa asta le-a scazut pibul cu 50% si mai mult maine o sa-l sune pe Nicu Ciuca, Ciuca al nostru sa-l intrebe daca n-are niste marunt la el de vreo 100 de milioane de dolari ca o pun altfel ospatarii sa spele vasele.

  • „Bulboaca e gata !” 😆 N-am mai ras atat de la „Revizorul” lu’ Pintilie, din 1970, de la Bulandra.
    Ca si atunci, te apuca plansul !

  • De ce nu sunt serviți oaspeții cu PREPARATE DIN INSECTE RECOMANDATE DE UE : lăcuste călătoare prăjite cu sos de făină de viermi și greieri la tavă ?

  • Pe vremuri, Razvan Ungureanu cânta la nunți ” se mărită Mona mea”. No!…ale tinereții valuri, acum întrebarea ar fi: se mărită Maia?:)))))))))))))) nu ai cum să nu râzi, am studiat meniul și cred că este o concepție fabuloasă! Toate sunt preparate atent selecționate însă cel mai mult și mai mult apreciez ideea cu ” Coloana infinitului” din morcov și țelina, sos glazurat de struguri „Saperavi”, sos de hribi cu ulei, ceapă verde și cireșele de pe tort buchete de ierburi cu flori dr sezon. Păstrăvii de fag in stil moldovenesc completează iar desertul „Babă neagră” închide pagina. ??…oricum se consumă acolo toată recolta de pătrunjel a Republicii Moldova! Numai vegetarieni, unul și unul. Rămâne să auzim linia melodică!…
    .

    • Am aflat!???? …cică linia melodică a fost de fapt un potpuriu din opere alese, însă piesa de rezistență care a încântat participanții a fost „MARICICA”- formația TIMPUTI NOI cu Adrian Plesca, alias ARTAN! O adevărată încântare și un hit vizionar alaturi de meniul „coloana infinitului „.:))))))))))))))))))

      • Am mai văzut, am mai auzit ce spune lumea și cei de la internetu’ grăiește spun că unii lideri europeni au mai rămas la Chișinău să numere darul de nuntă, iar distracția a continuat cu hitul NATO din repertoriul aceleiași formații TIMPURI NOI!??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *