Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Marcel Ciolacu e obligat să ceară DNA verificarea acuzațiilor că ar fi manipulat Bursa

Comentarii

17 comentarii pentru articolul „Marcel Ciolacu e obligat să ceară DNA verificarea acuzațiilor că ar fi manipulat Bursa”

  • O veste minunata!
    Felicitari celor care s-au luptat pentru ca bogatiile noastre naturale sa ramana la noi. Merita recunostinta noastra, mai ales ca se stie ce greu e sa castigi un proces asa important, in strainatate, mai ales acum cand pretul aurului creste rapid (odata cu tendinta tarilor sa scape de dolari contra aur). E o victorie foarte importanta! cea mai importanta de la ’90 incoace.
    Rusine celor din ‘conducere’ care nu s-au luptat sa sprijine procesul si sa faca totul (a la nea Nicu) ca sa pastreze resursele naturale ale Romaniei in locul cuvenit. Si rusine celor care au lasat sa se vanda firmelor straine tot ce se putea vinde din Romania pentru castig personal. Poate va veni o zi in care sa dea socoteala….

  • poti juca un rol …’mai deosebit’, ca asa spuneti, asa e,
    insa la nivelul dinamicii civilizatiilor nu poti juca rolul altuia, definit asa de a lungul mileniilor.
    nu poti da tepe Universului si rinduielilor lui.
    n ai cum sa anihilezi ‘dinamica dorintelor’, ea se manifesta pur si simplu.

    cele care definesc Vremurile astea, in care totul si toate se bulucesc,
    sint dorintele exprimate cu ani si mii si mii de ani in urma. toate dorintele exprimate de cind e omul pe planeta si pina azi sint definitorii in definirea viitorului, nu ai e nimic de facut pentru ca s a trecut parleazul, …inca de acum 2000 de ani s a trecut, deci n o mai poti da la ntors. daia nici nu poti ‘ocupa’ locul si rolul altuia in dinamica civilizatiilor, mai devreme sau mai tarziu astea doua se vor manifesta in mod natural.

    • cu toate ca nu pare a fi asa, e mai cu folos sa navighezi pe curenti de apa, decit doar dupa cum bate vantul

  • Inițial gabriel corporation a zis că extrage aurul printr o tehnologie bazată pe cianuri, care afectează mediul.
    Prin anii 2000 și ceva s a început o campanie împotriva exploatării la RM. Țin minte că era unu Mazilu, ăla care în martie 1990 a vrut să facă revoluție, care pe unde găsea o catedră, un amvon, o tribună, o perora cu halda de cianură și peisajul selenar ce ar fi rezultat în urma exploatării.
    Așa că era mai de mult campanie împotriva RMCG, inițial prin medii universitare, cum îi place lu soros.
    .
    Probă că se urmarea crearea unei halde de cianuri este faptul că GC a cumpărat aproape toate casele din RM sau le a oferit localnicilor, la schimb, apartamente în Alba Iulia, pentru a putea inunda zona, inclusiv minele romane.
    .
    Ulterior GC a renunțat la exploatarea cu cianuri și a zis că recurge la tehnologii mai prietenoase cu mediul.
    .
    Acolo chiar este un sit de toată importanța istorică. Tăblițele care consemnează că în Dacia ocupată existau instituții juridice proprii, distincte de dreptul roman, au fost găsite în zonă. Nu mai zic de minele, zise romane, probabil anterioare cuceririi romane. Nu mai zic de alte vestigii din toate epocile.
    .
    Includerea în patrimoniul unesco. Vorba carpei naționale, e un elefant în cameră. Se cheamă ungaria. În delirul lor ungurii speră să ia transilvania și astfel să exploateze ei aurul de la RM. Așa că au făcut lobby pentru chestia cu unesco.
    Așa că întrebarea ar fi pe a cui muzică dansează ciolos.
    Tot prin anii 2000 și ceva la RM se duceau unguri din ungaria ca la meca, era plin de mașini cu numere de hu.
    .
    Bursa. În afară de cumpărat casele din RM și plătit vreo doi angajați GC nu a făcut investiții la RM. Singuri de a lungul timpului, pe bază de zvonuri, că uite, ba ne ia ba ne dă statul român aurul, și au crescut și scăzut prețul acțiunilor, fiind primii care au făcut bani din asta. Că or mai fi profitat și alții e plauzibil.
    .
    Soros. Cum bine remarca cineva mai devreme, puțin probabil să nu și fi băgat coada.
    .
    Situația actuală. Noi cititorii nu avem informații și ce găsim în presă nu prezintă încredere. Impresia e că lucrurile sunt mai simple decât par.

  • Babaetz, eu am o alta perspectiva asupra cestiunii. Avand in vedere si luand in consideratiune faptu’ ca Romania e in buda finaciara iar yankeii vor si ei cat mai mult cascaval de la colonie, de ce n-as crede io ca smenul cu manipularea bursei e doar o nada pentru pelikanezi cand de fapt muricanii au dat o sarma unde stiu ei mai bine astfel ca mormanu’ sa nu ajunga la canadezi ci la MIC din Murica. Ca prea era convins Ciolacu’ ca vom pierde. Da, vom pierde da’ nu la canadezi ci la muricani. Mai un F35, mai un Patriot, mai un…, oricum banu e pa si pu.

  • S-a descalificat complet guvernul actual. Numai manipulare bursei nu o făcuse… Românilor le-a trecut aproape de ureche glonțul trădării unor vremelnici conducători.
    Interesantă observația lui TB aseară la RomâniaTv. Absolut nimeni din presă nu observase că ursulina l-a trimis pe căutătorul de funcții înalte la Washington….

  • Nu avem o armată dotată. Nu rezistă în fața unui atac al rușilor pentru 30 de zile.Citat din BASE…Dragi tovarasi io zic de MINUTE depinde de unde este lansata RACHETA sau RACHETUTELE …RUSII nu au nevoie de teritoriu sau de prosti au nevoie de liniste in PATRIA MAMA.URSS-ul A DISPARUT SI A FOST UN EXPERIMENT ESUAT.

    • ro nu rezista 30 de zile in fata unui atac al rusilor?

      atunci io zic ca planeta Pamant nu rezista nici 30 de minute in fata unui atac al extraterestrilor.
      sa fie clar!
      :)))

      de fapt eu cred ca armata galaxiei nastre nu va rezista nici 3 minute in fata armatelor reunite ale celorlalte galaxi.
      :)))))

  • Suntem atât de rai și mazochisti încât nu avem dreptul să ne bucurăm când mai câștigăm un proces civil și nu plătim bani grei sau avem daune dureroase! La câștigul Simonei au aparut ofticați și mulți mai catolici decât Papa,la RM se cere intervenția DNA pt că Ciolacu a manipulat bursa pentru a câștiga meleoane din jocul acesteia ! A spus asta ritos USR-istul Drula care joaca pe bursă ,mizând bani grei pe firma canadiană pierzând vineri,08.03.2024, tot ce a câștigat in februarie !
    D-l Cristoiu manipulează cras spusele lui Ciolacu și înțelege ce vrea domnia sa ! Peste tot se spune că „ar posibil sa pierdem procesul” Discutia și intrebarile se referă doar la varianta pierderii procesului ! Toți cei care s-au îmbogățit 2-3 zile au pierdut vineri tot ! România câștigând cu ajutorul lui Soros procesul Roșia Montană! Preocuparea acestuia în ultimii ani fiind infiltrarea justiției în Washington DC,NY, California și alte state cu rol strategic,cu persoane loiale și supuse pentru impunerea neomarxismului,progresismul ! S-a incercat și la Curtea Supremă de Justiție a SUA și la organismele internaționale de justiție(arbitraj) civil-financiar existente în SUA ! România a rămas iarăși săracă și cu banii luați,dormind pe zeci de mii de tone de aur,argint,litiu(noul aur) și alte metale rare !

  • ???? Am mai scris pe aici: Ciolacu este viclean si perfid (ca aia de la piata, ca aia de pe strada, birouri etc…).
    Guvernantii nu platesc din buzunarul propriu pentru greseli, deci e NORMAL sa-si vada INTERESUL (oricare ar fi acesta).
    Ei privesc oportunitatea prin prisma unui interes. Va deranjeaza pe voi, amatori de vorbe inutile ? Fiecare are ce merita !
    Sa ne lamurim:
    1.DNA-ul este o „picanterie” intelectuala pentru manipulare. Sincer, eu l-as desfiinta.
    2. Investitiile la bursa prezinta riscuri si castiguri pe masura. NIMENI nu face investitii pe baza declaratiilor oficiale; ar fi coada la
    brokeri. Adevaratii investitori folosesc alt gen de „informatii” ca sa stie cand sa cumpere si cand sa vanda.
    3.De cand exista, RMGC nu a facut nici o investitie. Este o firma fantoma cu rol speculativ.
    4.In 2024 expira licenta de exploatare pentru RMGC (investitorii stiu). Licenta a mai fost reinnoita in 2019 cu ajutorul Dancila-PSD.
    5. Legislatia UE nu accepta existenta unei „balti” de 300 Ha cu risc de mediu. Probabil ca si HU se va scandaliza daca se exploateza.
    6. Mi-e lene sa mai scriu; oricum pe romani nu-i intereseaza. La Bursa multi pierd bani, dar…te numesti investitor.
    “Fir-aţi ai dracului cu melcii voştri!”

  • noi…ne am cam obisnuit cu pierdutul si ramanem uimiti in caz ca mai si castigam.
    io zic sa pornim …dupa cum ne e obiceiul. adica …sa pornim de la faptul ca si in cazul asta, cind e vorba despre un castig, …de fapt am pierdut, insa inca n am aflat.

  • guvernele din tara asta, de o vreme, se cam seamana cu zidurile manastirii din balada, au tendinta sa se darame

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Ciolacu a spus:
    „… in ce priveste platile, sunt convins ca vom avea o discutie cu cei care este posibil sa castige acest proces”.
    Nu e nimic gresit aici. El a raspuns la o intrebare: „… de unde veti da acesti bani”?
    Atentie: cea care a introdus ideea cu pierdutu’ procesului este reporterita, n-a spus-o Ciolacu de capu’ lui.
    De-asta mie imi este clar ca Ciolacu’ e acuma „lucrat” in presa.
    Intrebarea este cine e in spatele cortinei si ce urmareste?…

  • Auzi bai maestre, stii matale cine a semnat contractul cu baietii aia? Radu Berceanu. Iti suna cunoscut? De ce nu te-ai umflat atunci ca ne vindem aurul? Nu era prietenul prietenului matale Traian Basescu? Ponta a spus raspicat ca s-au dat spagi. Incepi sa semeni cu Tilisca care a dat despagubire fratilor Micula care fac sucul cel mai otravitor inainte de pronuntarea sentintei. Vad ca nu zici nimic de Catzu care a sters amenda BCR si Raiffeisein din pix. Aste sunt subiecte tarane platit de „agenturi” si nu din pensie cum te lauzi!

  • Maestre vrei sa ramai in istorie ca prostul din Gagesti? Ce dracu pericol reprezinta Ciolos ca Ciolacu si cu Ciuca sa demareze o astfel de campanie de discreditare a bubosului care nu stie sa faca nimic pt ca nu trebuie sa stie pt ca este nepotul lui Vulpea. Bati campii. Oamenii ti-au prezentat o posibila situatie pt ca nu stii ce decide un tribunal mai ales pt o tara bananiera. Vrei autostrazi in Romania dar nu le poti face pt ca deranjezi gandacul 14? De asta nu traiati voi bine ca nu aveati situri Unesco. Si cine dracu este Corina Suteu? Este Isus pe pamant, a transformat apa in vin? Bai dementilor!!! Pai d-aia nu merge numic in Romania si o sifilitica ca Armand ajunge primar pt ca vin niste tarani frustrati din Gagesti care voteaza in Bucuresti. Unde esti tu Hitler Doamne!!!

    • Generale, m-ai destins puțin în viața asta de kkat. Altădată te-am judecat, acum mai ai o stea de la mine! Roșie! Mbuhahaha!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *