Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Marcel Ciolacu reacționează disperat la panica stârnită de alarma Șefului Statului Major

Comentarii

31 comentarii pentru articolul „Marcel Ciolacu reacționează disperat la panica stârnită de alarma Șefului Statului Major”

  • Dl general de top,nu aveți bocanci,nu aveți cazărmi,nu aveți muniție NATO,ce mobilizare vă trebuie ? Sunteți complet în afara,puteți rechiziționa caii și reînființa glorioasa cavalerie a armatei,mai aveți și baionete,se reciclează ambalaje de sticlă deci putem face cocktail-uri Molotov,dl general e război cu drone,rachete,cibernetic ,electronic ,ce pregătire vrei să faci ?tragerea la țintă,aruncatul grenadei,vai de mama voastra ,politicieni nenorociți care vor să ne bage în război și de unde dacă vom ieși vom ieși urat de tot.

  • Populație eterogenă care nu a reușit să ajungă la conștiința de sine și să aibă toate acele caracteristici necesare care să o poată defini ca popor.

  • Gunoaie.

  • Maestre, acesti cretini, care au acces la mijoacele mass media si scot pe gura asemene nerozii, ar trebui judecati pentru inalta tradare. Nu cred ca seful SMG este tradator, dar sigur nu are capacitatea intelectuala ceruta de functie. In primul rand, nu panica indusa ar fi problema, ci moful in care se defasoara activitatile fibnanciare in Romania si relatiile Romaniei cu pietele financiare externe. Mai concret, toate aceste elucubratii, determina nivelul asiguarilor, nivelul asigurarilor pe piata creditelor, ceea ce conduce la nivelul creditelor pe pietele relative Romaniei, precum si piata creditelor in interior. Degeaba vrem sa mearga economia daca acesti vorbitori o blocheaza cu un suvoi de declaratii nefericite.

  • ” Șerbii din România s-au bucurat de „înfrângerea” lui Viktor Orban.”
    Da , e tragic intrucat cei ce ne conduc au mentalitate de serb .

  • ??? …nu am nimic contra publicității, dar deseori se face în exces. Ceaiuri, spray-uri și pastile, pixuri și stiluri gârlă, are publicitatea grijă mare. Toate se vând bine, poți primi chiar și cadouri, dând din preț chiar jumătate. În zece zile ești ca nou! Mare bre minunea asta, dacă stai și te gândești, nu mai dă în noi năpasta, cât cu publicitatea ești. Uite-o babă de o tonă, s-a făcut ca o zvarluga, e mai mișto chiar ca Madona. ? Marketing comercial cu ajutorul imaginilor?

  • Generalul ăsta nu se abate de la regula bese-n cizme. Ziua- prostia și panicarea populației! Unde naiba îi găsește ministrul apărării?! Ce nevoie are Putin de România?! Chiar n-au logică amărăștenii ăștia.
    Dulapul globe-trotter a dat cu bățu-n baltă la Bruxelles. Arată Parisul ca la Revoluția franceză, Place Centrale de la Bruxelles e fumegândă, toți fermierii europeni sunt nemulțumiți de invazia produselor alimentare ucrainene, iar ăsta bate câmpii! Chestia asta că penalii din înalte funcții publice nu afectează imaginea partidului din care fac parte a trântit-o și don general de Buzău și de ziua Unirii la Iași. Comasarea alegerilor înafară de faptul că e neconstituțională va avea efect invers altul de cum își imaginează înșurubații în scaune de prin parlamentul nostru; vor pierde la pachet ambele tipuri de alegeri. În mintea lor o fi că dacă se screm să ridice pragul de la impozitare a pensiilor la 3000 lei, adică să crească valoarea pensiei cu maxim 100 lei, pensionarii se vor grăbi să îi aleagă. A mai încercat cineva să dea 100 lei și a ajuns la Târgoviște… Și apoi cu 100 lei faci mai nimic, cel mult plătești întreținerea la un apartament nelocuit cu zero consum.

  • Intru nu știu care sat/ sub un nu știu care sat sta pitită o pisică, tremurând pe ea de frica…( Poate știți contextul). Oricum tara asta e varza mai trebuie sa mai și tremuram?Probabil că asta vor politicienii. Să-i votam că ne scape ei de frici!
    Bla ,blat, votati-ma cum faceți de vreo 30 de ani ,bai fraierilor!

  • Maestre așa mai vii de acasă!Scrie/publica tot așa pentru Mita Baston și pt.tot romanul descris de Caragiale,căci suntem un ,”bobor”pitoresc!.Sa dezbatem la birt actualitatea stringentă! Nu la Academie! Maestre vorbiți pt.”boborul,” românesc” nu pt. ‘telectuali!

  • Mie imi place mult pe puliticienii si militaurii nostri. Toti au vazut ca tacticili si fiarili NATO n-au facut nici de-o ceapa degerata p-in vecini da’ continua. Deci toarasi, sa aplicam mereu aceleasi metode ca sigur vom obtine alte rezultate. Asta da consecventa. Cu P mare.

  • e ceva de bun-simt ca ministrul agriculturii sa ne vrea pe toti cu …barim o sapa in mana

    e ceva de bun-simt ca ministrul culturii sa ne vrea pe toti culti, cu o carte dupa noi, oriunde ne am duce, citind din orice pozitie.

    dupa cum de bun-simt ca ministrul apararii sa ne vrea pe toti cu prastia n mana.

    toate astea sint de bun-simt.
    ar fi o nebunie daca ministrul agriculturii ar propovadui …cultura :)))

    insa ce e n regula e si ca exista un primul ministru care ii armonizeaza pe cei de mai sus, care lamureste.

    nu e nimic in neregula daca ministrul apararii ne zice ca daca tot e vorba despre aparare, atunci pe undeva sta pitit un atac, chiar daca nu l vedem:)))
    si e in regula ca primul ministru spune ca nu e cazul ca Intregul, Natia, Tara, Statul,…, sa se pregateasca de …aparare ( ci doar armata, asta fiind ceva de bun-simt pentru ea. ar fi lipsit de bun-simt daca militarii s au apuca de citit pe rupte in timpul serviciului, ca sa se cultiveze, …caz in care si ministrul agriculturii creca tresare :))) )

    • e vremea cind ministrul apararii propovaduieste apararea, iar primul ministru propovaduieste echilibrul.
      daca asta e vremea …cum sa fie altfel?!
      asa cum e e fix ce trebuie

      • deci practic problema nu e ca ministrul apararii ne vrea pe fiecare cu o prastie, barim, in mana,
        ci spre ex faptul ca ministrul agriculturii nu ne vrea pe fiecare barim cu o sapa n mana :))

        • @Online
          „Vânzările de medicamente s-au triplat în 10 ani, dar mortalitatea nu a scăzut. „Nimeni nu face vreo evaluare privind impactul în sănătatea populaţiei“ ”
          https://www.zf.ro/companii/vanzarile-de-medicamente-s-au-triplat-in-10-ani-dar-mortalitatea-nu-22247920
          Zi Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

          • pai …e bine. adica …bine ca mortalitatea n a crescut!, caz in care medicamentele s ar parea ca in general au tendinta de a fi neutre:)))
            cea care s ar parea ca a crescut e putinta de a i manipula pe oameni. cresterea e consistenta, prin urmare putinta e …stiintifica, clar :))))

          • intre Lumea IA si Lumea …oamenilor se casca un hau.
            asta e Insularizarea Absoluta. pesemne ca in curind o banca, spre ex, va fi condusa de o IA, cap coada.

            in general tot ce tine de ‘conducere’ va tinde sa fie parte a lumii IA
            iar tot ce tine de Lumea IA, cu tot cu lucratori, va fi …IA
            stai sa vezi minunatie atunci cind in alegeri vor participa …Inteligentele Artificiale. la cita incredere pierd politicienii-oameni …pe minut, nu va fi nicio surpriza daca tendinta va fi ca alegerile sa fie cistigate de IA

            IA cistiga teren …in stil popper, nici nu ti dai seama ca asta se ntimpla. citeva mii azi, alteciteva mii maine, si tot asa pina dai de sute de mii de oameni, iar mai apoi de milioane de oameni,…
            care, …si asta e noutatea absoluta, …nu vor mai avea unde sa lucreze. pur si simplu.
            aburirea in stil popper e chiar potenta, ingineria sociala fragmentara chiar e n stare sa te duca …pe unde are ea chef, odata ce ti a pus haturi, adica ti a tesut un profil psihologic.

            povestea in lume, cu toate ca mai degraba nu se vede ca asa e, e despre cum Artificialul invadeaza planeta. ce nu stim, poate, e …pe ce cale va face asta

          • un loc de munca ocupat de o IA e un loc de munca pe care oamenii l au pierdut plenar.
            atunci cind milioane ( si milioane ) de locuri de munca sint ocupate de IA, fix atatea locuri de munca au pierdut ‘oamenii’, definitiv
            prin urmare tendinta va una si alta nu va fi: cresterea somajului. initial nu va fi observata, entru ca tendinta va fi ca locurile disponibile sa fie inundate, insa la un moment dat nu mai ai ce inunda, caz in care somajul va tot creste in mod absolut.

            IA e ‘sclavul absolut’, din punctul de vedere al ‘stapanului’. sclavii care sint oamenii tre sa doarma, cer salariu, …numai si numai probleme creaza :))
            pentru un proprietar de afacere IA e ‘sclavul absolut’,…n ai cum sa i rezisti prea usor unei astfel de tentatii…, deci procesul e catalizat ( mai cu seama daca se initiaza si cmpetitia pe acest taram )

          • IA n a venit …si ea …pe piata muncii.
            ea a venit cu o noua ‘piata a muncii’, una care are tendința s o scoată din joc pe asta de se manifesta acum.

            oameni și au tot dorit, inca își doresc, sa fie deștepți. că orice altă dorință din Univers ..și asta se va împlini! însă se va împlini în mod absolut, deci s ar putea că dorința sa nu mai sune atât de bine cînd se împlinește:))
            s ar putea că deșteptăciunea sa vina la pachet cu IA, cu deșteptăciunea întruchipată, caz în care vei fi deștept, însă IA va fi mai deșteaptă decit ești tu, care te ai conectat cu ea…

          • lumea mare e inundată …cu griji lumești pentru ca sa nu cumva să și facă griji că noua lume care se naște e ‘anti…lumească, Antinatura’ :))

            mai altfel spus ultima grija a oamenilor e ‘dinamica IA’:)), numa de ciudățenia asta nu se mai ocupa!, la cite are pe cap.
            totuși, grija fundamentală fix IA s ar cădea sa fie

          • ai zice că IA n are capacitatea să filozofeze. Fals!
            doar un om desăvârșit poate întrece capacitatea ei de filozofat.
            daca te apuci să construiești o lume a IA, care ce i drept e Raiul pe Pământ, tre sa proiectezi totul de la primul pas, pentru că în acest caz nimic nu mai poate fi schimbat ulterior. Io am tot zis că politicienii oameni își cînta de ngropaciune sapi du și groapa …cu o bucurie greu de înțeles:)), însă dacă asta e placerea lor, sa digitalizeze tot ce mișcă, …cum sa le stai in cale?!:))

            poți să i spui unui politician că dacă va continua să digitalizeze asa cum deja face asta …va dispărea din peisaj, fara că respectivul politician sa te facă …putinist?:)))))
            slabe speranțe, pentru politicieni poți fi chiar drac împielițat …la propriu!,..numai putinist, nu :)))))
            crezi că politicienii-oameni ar fi fost puși la îndoiala in stil enar daca n ar fi dat deja semne că si t expirați?:))

          • daca le ai zice, azi ..sau mai e:)), celor care conduc o țară, spre ex asta, că:
            ..stop joc cu digitalizarea!
            o luam de la cap, însă cu totul altfel, că așa ajungem fix pe copca,
            vei fi declarat altfel decit dus cu pluta, daca nu cumva vei fi declarat chiar trădător fundamental, pe motiv că vrei sa distrugi viitorul luminos al țării?:)))

  • Prin comasarea alegerilor este grav atacata U E. La alegeri, in loc sa discutam de importanta europarlamentarilor, rolul lor in configurarea unui parlament european unitar, alegerea celor mai capabili oameni sa reprezinta România,vom merge la vot sa alegem niste oameni care sa ne faca un pod, un sant, un drum, ne alegem neamul sau vecinul, si nu ne intereseaza ce gogonele sunt pe lista de europarlamentari. Prin propunerea de comasare, PNL si PSD sunt mai anti UE decat AUR.

    • @Iulian
      Parlamentul european e o forma fara fond. Fara drept de initiativa legislativa, valoreaza fix zero, nada, nix. E doar o sinecura pentru diversi ratati care sprijina alti ratati la CC al PCUE (aka komisia europeana). Mai latra cate unii pe acolo dar doar asa ca sa dea bine in film. Sa lasam naivitatile!

  • Pentru acest interviu, seful statului major, Vlad Gheorghita trebuie demis. Nu este om politic, nu decide politica si orientarea militara externa a tarii. Are dreptul de a întocmi un raport catre Ministrul Apararii sau CSAT. Pacat de armata Romaniei, cum a ajuns si cum își merita sefii.

  • Mastre, mă bucur că v-a revenit vocea, asta înseamnă că sunteți bine.
    Eu v-am spus că ordinul de comasare a alegerilor europarlamentare cu locale este venit de la Iohannis și că este un truc ordinar, o șmecherie ca să ajute PNL și USR.
    Acest truc l-a mai folosit Iohannis la alegeriele din 2016 când a folosit referendumul cu justiția cu europarlamentarele și ne-am trezit cu europarlamentari care au votat în parlamentul european întotdeauna împotriva intereselor României. Niște trădători!
    Dl. Ciolacu nu trebuie să permită schimbarea calendarului alegerilor, nici comasări, nici nimic.
    S-au prevăzut în buget sumele necesare pentru alegeri, așa să rămână.

  • Ce mobilizare le trebuie,ce sa facă soldații cu puștile sa prindă rachetele ce vor zbura spre Kogălniceanu,Deveselu și Câmpia Turzii,cu ce sa le prindă cu plase pentru fluturi?Se pare că marea resetare se poate face numai prin razboi,toți nebunii care conduc țările Europei vor asta,populațiile stau infricate la cutie și așteaptă resemnate războiul…scapă cine poate.Sa apărăm diurnele generalilor și salariile parlamentarilor și hoția…cu patriotism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *