Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Marcel Ciolacu: schimbare în politica de imagine sau ceva mult mai grav?

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „Marcel Ciolacu: schimbare în politica de imagine sau ceva mult mai grav?”

  • carnea artificiala de vita devine o optiune, alaturi de alta optiune, tot artificiala, care e carnea artificiala de pui

    atunci cind placerea adusa de lucrurile lumesti a fost consumata plenar, si unii au consumat o, singura placere disponibila mai e cea adusa de manifestarile antilumesti. mai pe sleau spus Antinaturale.

    globalizarea s a manifestat ca o inundatie, ea poate fi regasita in orice coltisor, inclusiv pe taramul placerilor.
    adunci cind placerile naturale au fost consumate, pe motv ca globalizarea le a saturat si pe ele, singurele placeri disponibile au mai ramas cele care se manifesta pe taramul Anti, al Antinaturii

    Artificializarea e …noul potential generator de placere, pe celalalt, Natural, l-a consumat Globalizarea. pur si simplu unora Natura nu le mai aduce placere, pentru ca ei au experimentat toate placerile lumii, …Naturii, caz in care,…evident, au nevoie de un stimul …superior.
    iar el e chiar Antinatura

    uni mai au orgasme exclusiv prin interectia cu Artificializarea.

    • procedura e clara, nu i te poti opune Antinaturii, Artificializarii, ca daca faci asta te definesti singur sinurel adept al Antinaturii, chiar daca nu prea ti vine sa crezi ca fix asta faci :))))

      atunci cind ‘pe masa’ apare hrana artificiala …i te opui? scotind o in afara legii? :))))
      oare nu cumva …mai poti face doar un singur lucru, sa ti anunti neamul care e treaba si el sa faca …dupa dorinta ( caz in care se va vedea aievea ce a insemnat de a lungul mileniilor sa gradinaresti neamul hradinarind dorinte )

      atunci cind Artificializarea se manifesta, si asta face!, toate dinamicile folosite pina atunci pot fi aruncate la gunoi. ‘pe masura’ mai e doar ‘dinamica intregului’
      abia daca nu l anunti …joci la doua capete, pentru ca practic vari Artificialul si Naturalul in aceeasi oala, aceeasi barca, or …s a si zis, ori intr o barca, ori in ailalta ( asta neinsemnand ca daca stai in barca Naturii ai ceva impotriva aleilalte barci, care e a Artificialului :)) )

      • cea mai tare chestie faptul ca atunci cind Antinatura se manifesta …daca i te opui …ala esti!

        Antinatira e un alt Sistem, diferit de cel care e Natura :))
        o fi mai greu de priceput insa …daca e altul, aia e.
        doar Antinatura nu e Natura
        doar Antiadevarul nu e Adevarul ( minciunile sint Adevar, insa si cale catre Antiadevar, care abia el e Minciuna, Minciuna fiind Antiadevar )

        • oamenii pina acum au misunat in sistemul numit Natura
          de acum …mai e disponibil inca un sistem, unul Nou-Nout, care e Antinatura
          Artificializarea vine la pachet cu un Nou-Sistem, cu ceva diferit plenar de Natura, si e asa pe motiv ca n are inima. bre, …nare! :))) e Sec! e Matematic! ( Matematica e Seaca, e lipsita de Seva, se stie …:)) )

  • Maestre vă schimbați opiniile zilnic.
    Toată stima pentru dna senator Șoșoacă! E singurul parlamentar care are coloană vertebrală și vorbește argumentat de fiecare dată. A fost alături de cei de la Crevedia, dar Dvs. și mult adulatul Ciolacu ce ați făcut? E ordin de discreditare a dnei senator?!
    Cât nu o suport eu pe dna Turcan dar la ziua lui Eminescu a făcut o treabă creștinească.

  • schimbare în politica de imagine sau ceva mult mai grav?

    schimbarea in politica la nivel mondial …e ceva grav?

  • patriotismul, nationalismul, astea sint ‘in spatele tau’, te imping, sint imbold
    deci …nu le vezi, daia nici nu vorbesti despre ele.

    daca ajungi sa le vezi, atunci ele sint decentrate, caz in care poti vorbi despre ele, insa ele nu mai sint ‘imbold’, motiv de miscare

    patriotismul, nationalismul, astea sint povesti ale ‘intregului’, sint nonactiuni, sint bun-simt. atunci cind devin actiuni, adica tre sa consumi energie pentru a le urni, ele isi pierd definitia

    • ia, pe vremuri, era ‘facuta’ in casa, …in sat. confectionarea ei incepea cu pusul unei seminte in pamant. acum nu mai e cu seminte. deci nu mai e cu anotimpuri. deci nu mai e cu Natura. deci nu mai e un efect, e o cauza, pentru care ai putea lupta. mai simplu spus e despre ie, insa ea e seaca. arata ca o ie, insa n are seva.

    • patriotismul, atunci cind din ‘spatele tau’ ajunge ‘in fata ta’, e unul lipsit de seva.
      seva e ‘in spatele tau’, adica e izvorul din care te ai nascut.

      • oamenii care se nasc intr o Patrie se nasc patrioti.
        daca ei nu se nasc asa, atunci nu despre o Patrie vorbim.
        n ai cum sa ‘fabrici’ patrioti, ei …ori se nasc asa, ori …aia e.

        Patria si Intregul se suprapun.
        dinamicile Patriei sint intotdeauna dinamicile Intregului, caz in care oamenii sint gradinariti inca dinainte sa se nasca. citeodata cu mii de ani inainte sa se nasca. aceasta .rinduiala’ mai ‘merge’ pe vremurile astea mai degraba din inertie.

        • Nea Ioane, de ce trebuie sa se duca Ciolacu sa investigheze incendiul de la interlopul Dinicu? Medicii de familie sunt in subordinea lui Bolos PNL. Bolos vrea are ordin sa faca bani si cum cu Anaful nu poate a taiat de la medicii de familie. Ce treaba are Ciolacu? Problema profesorilor care santajeaza cu meditatii elevii nu este noua. Se discuta de mult despre asta dar nu are nici o legatura cu ce spuneti ci doar de declarare a veniturilor. Cat despre Sosoaca ea este creatia prietenului matale Coldea care sufera enorm ca nu mai este la butoane. La fel si USR. Nicusor Dan serios? Esti paralel nene. Mai tii minte traficul lui mananca muci pt interlopul Caine care si-a construit casa in parcul copiilor? Serios nu?

      • exista un singur ‘bine’ comun, iar el e patria care e ….chiar Natura :))),
        prin urmare orice proces de artificializare, inclusiv a inteligentei, e despre antipatriotism,
        Antipatria fiind Antinatura

        deci exista si antipatrioti, patrioti si ei, insa patria lor e …fix pe dos decit e Natura

        intre ‘patrioti’ si ‘antipatrioti’ e aceeasi diferenta care e intre tine si imaginea ta din oglinda

        in modul ‘patriotii’ si ‘antipatriotii’ sint …patrioti, seamana leit.

        asa ca imboldul pe care l ai putea avea, atunci cind se vorbeste cu aplomb despre patriotism, e …oare despre care dintre ei o fi vorba?! :)))

        • Binele e unul singur si se numeste asa: Natura :))
          esenta Naturii este SI ( caz in care n are nimic impotriva Antinaturii 🙂 )

          atunci cind jocul ajunge pe ultimul nivel, si aici e, in picioare mai raman doar patriotii care au ca patrie chiar Natura. e greu sa rezisti, asa fiind, in patria care e Antinatura. atat de greu incat daca n ar fi fost scurtate vremurile …n ai fi rezistat.

          • Binele se arata la fata atunci cind pe teren intra Antinatura :))
            deja e clara treaba, Binele e Natura :))
            deci Marea Judecata, Infricosatoarea Judecata ( care e aia in care te judeci singur:))) …ce i drept faci asta fiind dus In Ispita in stil Plenar ) se manifesta atunci cind ai de ales intre Binele care e clar cristal si Raul care e tot clar-cristal :)))
            adica …in mod absolut esti pus sa alegi, procesul fiind o infricosatoare judecata, intre doua chestii Clare-Cristal
            deci chiar si atunci cind esti pus sa faci o astfel de alegere …se manifesta Iubirea, pentru ca esti pus sa faci asta atunci si numai atunci cind apele devin…Cristaline 🙂

            deci …e clara treaba, Binele e Natura, iar Natura e cu SI, deci n are nimic impotriva Artificializarii …dupa dorinta!, …dupa dorinta! …dupa dorinta!
            Raul e …Antinatura, Artificializarea
            cu toate ca treaba e clara, Cristalina,…nu alta,
            nimic nu e mai ‘greu’ in Creatie decit alegerea asta, care e…intre Vesnicie si Nemurire ( caz in care tu raspunzi…: raman cum sint! :))), altceva…nu ma pricep, insa ce stiu e ca am fost facut dupa Chipul si Asemanarea Sfintei Treimi,…deci io raman fix asa cum am fost Facut si cu asta basta :)) )
            deci iata ca Dumnezeu nu ti cere sa ‘faci’ ceva, …nu nenica!, ti se cere …sa ramai cum esti! cu toate astea in curind nimic nu va fi mai ‘greu’ in creatie decit sa ramai asa cum ai fost facut )

  • Maestre ,va dezamagiti urmaritorii pe zi ce trece.Pe langa faptul ca dedicati ore in sir lui Ciolacu pe care va prefaceti ca il criticati,in realitate ii faceti notorietate,de cateva zile v-ati incolonat in unitatea de goarne a sistemului care aprimit ordin sa ingroape mediatic pe dna Sosoaca.Cine va asculta crede ca tot raul tarii asteia vine de la ea in timp ce slugile care conduc acum Romania fac numai bine.Peste catva timp va ve-ti pune cenusa in cap ca ati gresit asa cum ati facut si cu Macron insa va fi prea tarziu.Daca aceasta echipa va ramane la putere dupa 2025 dezastrul general al Romaniei si mai ales al poporului roman este garantat.La dvs marea problema e ca Sosoaca a compromis nationalismul.Posibil ,insa nationalistii pe care ii vad eu in presa joaca la doua capete.Ii cumoasteti ,nu dau nume.Sper sa nu fiu cenzurat si de data asta fiindca am observat ca site-ul dvs s-a molipsit du practica cenzurii, coincidenta ,cam de cand a inceput campania contra Dianei Sosoaca.

  • De ceva timp , impreuna cu Active News, ati inceput o campanie agresiva impotriva Dianei Sosoaca. Probabil la ordinul AUR. Tin sa va spun ca nu faceti decat sa intariti ideea ca Diana Sisoaca este singura opozitie a cloacei psd-pnl, iar Simion este un simpku pion al serviciilor.. Mai bine ati vorbi de Harun Al Rasud…

  • Maestre, Ciolacu este un diletant sinistru, care s-a propulsat in functia actuala dupa niste succese ca de barbut. Ca P.M.,pe Ciolacu nu il ajuta nici inteligenta si instructia, dar pentru a supravietui, s-a incojurat de tot felul de experti si consilieri, care l-au sfatuit (pus) sa ia toate deciziile aiuristice din ultima perioada. Cand si-a dat sema ca toate se vor sparge in capul lui si-a folosit apucaturile de smenar si a dat inapoi. Acum nu stie cum sa iasa, a inteles ca a fost folosit, ca este idiotul util, ca i s-a dat un sah, chiar mat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *