Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Marcel Ciolacu, trezește-te!

Comentarii

20 comentarii pentru articolul „Marcel Ciolacu, trezește-te!”

  • Maestre, nu sunteti simpatic ci foarte simpatic. Dumneavoastra tot invocati strategia rusilor numita maskirovska. Pai uirati un lucru fundamental. Klaus zis si dulapul a fost facut mare de Adrian Nastase adica de PSD. Geoana, prostanac cum il stim a ramas cu ideea pe creier si l-a propus prim ministru in 2009. Dulapul nu e chiar prost asa cum il credem . El s-a refugiat la PNL pt ca e fripturist dar el stie foarte bine ca linistea deplina i-o poate asigura doar PSD si nu maidanezii de stransura de la pnl. Maurii si-au facut datoria deci pot fi sacrificati. Intre noi fie vorba chiar merita. Dulapul vrea ultimul an en fanfare si atunci se intoarce la matca. De aceea Ciolacu spune una pe 10 mai si pe urma pe facebook vine cu reducerea de ministere. Are acordul dulapului. Daca nu-l are atunci e si mai tare pt ca ii zdruncina pozitia chiar inainte de coronita. Cine a subestimat psd asa cum fac natangii subestimand rusia s-a inselat amarnic.

  • @online. Ai fost bolnăvioară în ultimul timp și acum rcuperezi?

  • prin urmare …ce e ‘pe masa’ ?

    o civilizatie mare cit planeta care e pe moarte
    si Natura care e in suferinta fundamentala ( e mai complicat, insa in senta …se daruieste pe sine procesului de echilibrare )

    faza e ca Natura se daruieste pe sine procesului de echilibrare tocmai pentru ca ‘civilizatia mare cit planeta’ e pe moarte.
    si e o moarte mai speciala, pentru ca daca pina acum o civilizatie murea, iar din cenusa civilizatiilor moarte se nastea o alta civilizatie, acum procesul e la final, a secat.
    globalizarea a secat rezervorul de cenusa. deci nu mai are din ce sa se mai nasca vre o alta civilizatie …de acelasi tip.
    singura disponibila mai e doar cea ‘de alt tip’, adica de alt tip decit Natura, ca astea de pina acum au fost toate naturale.
    deci singura disponibila mai e doar cea Artificiala.

    bine, se pot da cu timpla de stele toti savantii lumii, alta civilizatie disponibila, in afara celei Artificiale, nu exista.
    si nu exista pentru ca …nu mai sint seminte.
    au fost papate toate semintele de civilizatii Naturale. acu’ daca nu mai ai de unde sa mai iei o alta civilizatie Naturala, cum sa te astepti sa mai gasesti una de acest tip?!
    gata!
    ura si la gara!
    civilizatia actuala, mare cit planeta, e pe moarte si …nu mai scapa.
    cred ca te poti gandi la o solutie abia dupa ce pricepi ca asta e pe moarte si va muri, nu e niciun dubiu in asta. in cazul in care exista speranta ca nu moare,…e lipsita de sens orice agitatie conexa, pentru ca pur si simplu e pe moarte

    avand in vedere ca momentan Lumea nu prea crede ca Civilizatia e pe moarte si incearca sa rezolve problemele pe retetele clasice sau combinatii de retete clasice, nu prea are cum sa apara si vreo solutie. dar pesemne ca Lumea se va prinde, pina la urma, ca Civilizatia e pe moarte si ca alta de acest tip,..n o sa mai rasara.

    • problema fundamentala, adica imbolnavirea Naturii, …griparea Pluralului Naturii, apare ca efect al manifestarii editarii cuantice ( editarea genetica e doar o ramura a editarii cuantice ).
      singura cale de a crea dizarmonii in Creatie e ‘editarea cuantica’, adica ‘emiterea’ pe frecvente recunoscute ca fiind straine Creatiei ( ‘organismului’ numit Creatie )

      uite ca dizarmoniile astea se manifesta ( pesemne ca nici macar nu stim cit de avansata e povestea cu ‘editarea genetica’ )
      si …slabe sperante ca Lumea sa renunte la o astfel de ‘jucarie’, deci imbolnvirea Naturii se va adinci.
      ( exista ceva chiar mai adinc decit editarea genetica, e insasi editarea cuantica, adica despletirea Esentelor Creatiei ( care se manifesta unitar ), iar omul lucreaza cu sirg fix la treaba asta, si o face cu o extrema preocupare… ( nu i de colea sa reusesti sa desparti Mintea Naturii de de Inima Naturii si sa lucrezi…doar cu Mintea…) ( omul a ajuns sa faca grozavii colosale…)

      pentru a echilibra procesul, Natura se daruieste pe sine, pentru ca altceva nu stie sa faca, de aici rezultind si problemele care apar cu Pluralul Naturii, deci cu dinamica Naturii, care …se va bramburi negresit.

      • deci problema nu e ca a intrat Germania in recesiune, sau ca se gripeaza China, ci ca se! dezechilibreaza ( intru plenara echilibrare a Creatiei ) Natura.
        deci vom tot auzi de inundatii, cutremure, calduri insuportabile, minsori in toiul verii si canicula in toiul iernii…

        • rezumat:
          problema nu e cu Pluralul Acumularii, caz in care, spre ex, economiile o iau la vale, …si aici se pot da exemple,
          ci ca a aparut o problema fundamentala cu Pluralul Daruirii, ala folosit de Natura, prin urmare incet, insa in mod implacabil, nu vei mai putea, spre ex, sa pui in pamant un bob de grau si sa te alegi, peste o vreme, cu 25 de boabe…

          • asta e cu bobul de grau, insa e valabil si pentru om, ca si el tot Pluralul Daruirii il foloseste pentru a se inmulti

          • Civilizația, care e ‘Creația omului’, în sine e o Antinatura, …că nu prea se aseamănă cu Creația lui Dumnezeu :))

            De unde rezultă că omul e incapabil să conducă Civilizația pentru că el e produs al Naturii :)))

            Prin urmare Civilizația nu poate fi condusă de o inteligență …naturala, ci de una antinaturala, adică de o inteligență artificială:))), musai cuantica:))

  • Guvernul pe *surse*, asta are România momentan. Și treabă tot pe surse se spune că ar face. Bătaia de joc de la negocierea cu profesorii greviști spune totul.

  • Ai un talent de a bate câmpii!!!!!
    Încearcă nea Ioane sa fii cat mai concis. Ești plicticos!!! Personal nu mă mai uit la jurnalul dvoastră, deși știu că va doare-n cur de asta!

  • Domnule Ion Cristoiu
    A zis „sefu de sala”,eventual o rezolva cu o sticla la un pahar de vorba.
    „Iohannis a dat semnalul: „Nu e loc de tras sfori și negocieri. Rotația trebuie să aibă loc rapid, corect. Pe scurt: sticlă!” ”
    https://www.realitatea.net/stiri/actual/iohannis-a-dat-semnalul-nu-e-loc-de-tras-sfori-si-negocieri-rotatia-trebuie-sa-aiba-loc-rapid-corect-pe-scurt-sticla_646deb93f8694003f674081d
    Intre timp…nu stiu daca ati observat o „combinatie globala” a picat in 2 saptamani…
    1.Japonia confirmă oficial discuțiile cu NATO despre deschiderea unui birou al alianței la Tokyo Miercuri, 10 Mai 2023, 10:56 Sebastian Jucan HotNews.ro
    https: //www.hotnews.ro/stiri-international-26257312-japonia-confirma-oficial-discutiile-nato-despre-deschiderea-unui-birou-aliantei-tokyo.htm
    2.NATO va înființa un sediu în Japonia, întârind relațiile cu țările asiatice 11 mai, 2023 Ionuț Benea
    https: //romania.europalibera.org/a/japonia-si-nato/32404576.html
    3.Sun Weidong, adjunct al ministrului chinez de externe, l-a convocat pe ambasadorul japonez la Beijing, Hideo Tarumi, pentru a protesta oficial împotriva „exagerării problemelor legate de China” la summitul G7 de la sfârşitul săptămânii trecute, informează luni agenţia Reuters. Agerpres 22 Mai 2023
    https: //www.agerpres.ro/politica-externa/2023/05/22/ministerul-de-externe-chinez-il-convoaca-pe-ambasadorul-japoniei-in-legatura-cu-summitul-g7–1111617
    4.Japonia nu vrea să adere la NATO. Ce spune premierul despre planul Alianţei de a deschide un birou la Tokyo 23 Mai 2023
    https: //www.digi24.ro/stiri/externe/japonia-nu-vrea-sa-adere-la-nato-ce-spune-premierul-despre-planul-aliantei-de-a-deschide-un-birou-la-tokyo-2360283
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

      • problema e ca se gripeaza China, nu ca intra Germania in recesiune.

        • @Online
          Da Online…stiu…citisem…
          „Se adună nori de furtună la orizont pentru una dintre cele mai mari economii din lume: Cu o datorie de 23 de miliarde de dolari şi mii de oraşe care caută cu disperare să ramburseze banii, tăind salarii, ajutoare medicale şi servicii de bază pentru cetăţeni, viitorul economic al Chinei capătă nuanţe dezolante Autor:Iulian Tenchiu Postat la 22 mai 2023 12812 afişări”
          https://www.businessmagazin.ro/actualitate/aduna-nori-furtuna-orizont-una-dintre-cele-mari-economii-lume-21890218
          Zi Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

          • problema nu e ca se gripeaza China, ci ca s-a imbolnavit Natura, caz in care ‘cresterea Naturala’ pur si simplu e in suferinta.
            ( deci dupa ce ca sint probleme si cu cresterile generate de oameni se manifesta probleme fundamentale in ‘reteta de crestere’ a Naturii.
            mai altfel spus sint probleme cu ambele Pluraluri, si cu cel al Acumularii si cu cel al Daruirii. de fapt chiar problemele aparute, si care sint fundamentale, in dinamica Naturii devine catalizator fundamental al Metamorfozei
            si mai altfel spus, era evident ca civilizatia actuala si mare cit planeta si a consumat potentialul, prin urmare se duce pe copca, sau altfel spus vine Iarna peste ea, deci practic numai are din ce sa si hraneasca dezvoltarea, insa nouatea absoluta e faptul ca Natura se imbolnaveste ( …se daruieste pe sine, de fapt,.. ) )

          • 23 de miliarde? Miliarde? Pai pentru China astia sunt bani de tigari…fara filtru. Nu cumva sunt trilioane? Da’ aia a Americii cu 31 de trilioane de coco cum suna?

          • @cib a scris pe 25/05/2023 la 12:28
            Scuze…e gresit titlul stirii…”plastic” sunt doi in ocean care nu stiu sa inoate si se trag la fund unul pe altul…in „oceanul de datorii”…
            „Goldman Sachs estimează că datoria guvernamentală a Chinei a ajuns aproximativ 23 de trilioane de dolari sau 23.000 de miliarde de dolari, cifră care include şi datoriile miilor societăţi de finanţare înfiinţate de oraşele şi provinciile chineze.”
            Toate Bune!!!
            vali

        • prognozele de crestere care vizau China nu s au adeverit. aici e problema. deci Lumea trage pe calea ei China, nu invers… intr atat de mari sint dezechilibrele in Lume incat ii redefinesc si Chinei trendul

      • Maestre sunteti foarte simpatic. Dumneavoastra stiti ca pana nu vorbeste dulapul pajii lui, adica Nicu Ciuca, Bogdan Rares si altii, isi dau cu presupusul. Cum dulapul este lenesul planetei si vorbeste dupa alre fuse orare decat ale Romaniei, Nicu a zis ca merge inainte. Azi a vorbit dulapul. Foarte interesant. Cred ca pe Nicu saracul l-au luat naduselile. Dulapul dixit: intai greva si dupa rotativa. Deci Nicu maine nu-si va depune nici o demisie. El doar a presupus. Deci Ciolacu nu doarme ci doar e foarte sigur pe el. Adica l-a citit pe dulap mai bine decat la citit Nicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *