Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Mărul stricat din Ucraina

În timp ce lumea se scutură de cenușa imperiilor, unii se zbat să vândă bilete la cacealmaua zborului deasupra unui cuib de slugi. În Ucraina, un terchea-berchea a fost distribuit într-o parodie de rol de Che-Gargara și toți fraierii i se uită la prohab în loc să se uite la ale lor, că tot aia e. Românii au timp de bășcălie în timp ce domeniile care le afectează, dar le pot salva viața: educația, sănătatea, agricultura, resursele naturale le-au fost trase de sub picioare. Dacă vă miroase a fum cel puțin uitați-vă cine vă aleargă cu jăratec. Mulți ziariști de bun simț scriu articole despre ce se întâmplă în lume, la ce trebuie să fiți atenți, vă sunt relevate și explicate adevăruri, viața vă trage de mânecă iar voi citiți aceleași texte despre niște căcaturi. După acest articol nu voi mai scrie nimic despre ceea ce masoneriile au făcut din Ucraina. Sunt lucruri bune de construit, mai e timp de schimbare în bine, chiar nu realizați că s-a urmărit să fiți prostiți cu un scenariu asurzitor în timp ce, pe silențios, unii speră să vă convingă că banii sunt mai importanți decât Dumnezeu?! Interesați-vă de educație, de sănătate, trăiți, nu vă înmormântați în telefoane! Dar să vedem ce-a fost cu Ucraina, ce v-a durut, ce nu s-a priceput:

  • Statele Unite au provocat războaie doar pe unde au fost resurse de care aveau nevoie sau pe unde s-au ridicat voci și atunci s-au grăbit să le dea peste bot.
  • Ucraina a fost cumpărată la kilogram pentru că mediul corupt s-a dovedit prielnic și pentru poziția strategică. Americanilor le-ar fi plăcut ideea ca unii inventați de ruși să se bată cu rușii. A câștigat Mama Rusia. Până și pentru Iohannis a fost ghinion.
  • Migrația Ucrainei a fost planificată și eficientizată. Americanii au plătit oligarhi ucraineni pentru a pune mâna pe tot ce era de valoare sau de interes. Procesul a început în urmă cu ceva ani, pe când Biden a fost trimis în Ucraina ca să orchestreze și să sincronizeze ordinele Americii. Încă de la începutul intrigii, oligarhii ucraineni au fugit și au fost primiți în America cu brațe mincinoase, dar deschise. Banii cheltuiți de America s-au întors acasă. Săracii și afaceriștii de mâna a doua au fost alocați Europei. Europa a încasat puțin și a pierdut mult. Speranța Europei stă acum în Europa de est, acea parte pe care a păcălit-o pentru o vreme, dar care încă mai are resurse nu de oroare, ci de onoare.
  • Nu CIA a controlat războiul sau lumea. CIA e partea executivă a masoneriilor. Soros a fost vistiernicul masoneriei, următorul e Bezos. Șeful masoneriei, materia cenușie, e probabil un neica nimeni la care nici nu vă duce gândul. Doar în mințile proștilor banii sunt puterea, dar proștii sunt ușor de manipulat. Pe timpul pandemiei multe state au tipărit bani în exces ca să țină oamenii în casă și în lene, creând și frică, și complezență.
  • Îngrijorați-vă că s-a dat drumul la droguri. Faceți legi care să vă apere copiii și pe voi înșivă. Nu vă mai purtați ca animalele, sunteți oameni! Dumnezeu v-a dat puterea de a gândi liber, nu vă mai bateți joc de darul lui Dumnezeu!
  • Teritoriile ocupate de Rusia au făcut parte din Rusia sau vor să fie cu Rusia. Rusia le-a oferit stabilitate. Cu ajutorul lui Zelenski americanii nu au prostit niciun rus.
  • În Ucraina s-a confruntat vestul – Vaterland cu estul – Motherland. Și Motherland și Vaterland au făcut greșeli. Pe Vaterland îl strâng mințile de ciudă că Motherland a câștigat deja războiul și a restabilit egalitatea de la începutul lumii. Nu știu de ce s-a temut Vaterlandul (masoneriile, și nu au scăpat), probabil de faptul că se face dreptate și au cam multe păcate de plătit. Dumnezeu i-a dat însă credit Motherlandului că nu se va comporta ca Vaterlandul.
  • În Ucraina, adevărata fibră, oamenii muncii, oamenii pământului au rămas pe la casele lor. Nu-l vor pe Zelenski. În afară de mercenari, care câștigă bani de pe urma lui fără să facă mare lucru, nimeni nu mai are nevoie de Zelenski.
  • Mai precaut pe scări cu Arhanghelul Mihail. Legionarii nu au fost vreo bucurie și au fost folosiți de masonerii după cum acum folosesc serviciile secrete. Îngerul căzut a fost frumos și a fost cel mai important, cel puțin așa și-a trecut în biografie.
  • Americanii au provocat războaie și au sădit confuzie pentru a crea impresia de mare putere. Au făcut bani pe prostia și frica altora, dar conștiințele le sunt slabe. Numai grija pentru propriii cetățeni și îndreptarea relelor pe care le-au cauzat în lume îi mai pot salva.
  • Chinezii au făcut eforturi. Poate că s-au temut de infectarea cu virus, poate că nu au știut ce i-a lovit, dar acestea nu sunt scuze pentru modul în care și-au tratat cetățenii. În plus, chinezii s-au jucat de-a Irod, sfidând viața. Când au auzit că în est se va naște o fetiță, una mai cu stea în frunte, au permis doar nașteri de băieți. Tot ca genocid a rămas în istorie. Când și-au dat seama că nu l-au putut păcăli pe Dumnezeu, au finanțat Mulan, un filmuleț și pentru copii și pentru adulți, ecranizat de studiourile Disney dar și la Hollywood, despre marea salvatoare a Chinei.
  • Rușii au forțat și ei vaccinarea. Estul încă îi mai credea pe americani onorabili. Esticii au avut și ei planuri de a face bani pe prostia propriilor lor națiuni dar au avut și suspiciune. După cum spunea un clasic rus, Rusia trebuie să-și curețe istoria de Rasputini. E misiunea lui Putin și sper că a conștientizat.
  • Șeicii arabi au cumpărat cluburi de fotbal în loc să se ocupe de săraci. Petrolul le-a fost dat ca să-și ajute popoarele, nu să-și hrănească viciile. Dacă lumea arabă nu va trata femeia ca pe un egal și nu va lupta împotriva prostituției și a vânzării de femei, dacă nu va educa pentru a eradica violența domestică nicio alianță cu șmecherii și șmenarii zilei nu va ajuta.
  • Lumea se schimbă, uitați-vă la copaci, la flori, nu la plastic. Sabotați industria armamentului, pacea se face prin toți, nu prin câțiva. Nu mai așteptați să cadă mălăiețe din cer, munciți și gândiți cu mințile voastre, Dumnezeu v-a dat dreptate deja.

Nu vă mai plângeți ca niște muieri că nu puteți face nimic. Citiți lucruri care contează. Apărați-vă drepturile. Ce v-au dat masonii prin Zelenski? Circ. Pentru pâine trebuie să învățați și să munciți. Liberi.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Mărul stricat din Ucraina”

  • Bine bine,mărul e stricat,e putred pe dinăuntru și roșu pe dinafara,dar unde e viermele din mar,dar cine e Wilhelm Tell,cine l-a otrăvit și cine a mușcat din el,unde e Alba ca zăpada,cine sunt piticii?,printul vânător mai are loc?dar unde e șarpele ? Și…ajungem la Adam și Eva, ,la origini,iată câte întrebări poate naște un mar …stricat și poate multe răspunsuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *