Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Medicii devin experți în blesteme

Sunt tot mai dese situațiile în care medici și cadre medicale abandonează, nu doar Jurământul lui Hipocrat, ci orice urmă de empatie și se dezlănțuie pe Facebook împotriva celor care nu le cântă în strună. Este și cazul acestei Valentina Boboc, care spune că ea e cadru medical și nu poate sta acasă, dar le dorește oamenilor să facă infarct. cristoiublog a sesizat Ministerul Sănătății în legătură cu alte derapaje, cu exemple concrete, dar până acum nu am primit niciun răspuns.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Medicii devin experți în blesteme”

 • Buna ziua! Urmăresc cu interes postările dumneavoastră insa o cunosc pe doamna doctor Boboc Valentina despre care am numai cuvinte de lauda, atat profesional cat si ca om … este dedicată profesiei si bine intenționată in tot ceea ce ii privește pe pacienții dânsei… si cred cu tărie ca trebuie sa acordam mai multa incredere medicilor , mai mult ca oricand in aceasta perioada . O zi buna!

 • Buna ziua,
  As avea rugamintea la dvs sa fiti impartial, si sa documentati intreg articolul.
  Medicii sunt jigniti de un personaj ca acest Vasile, dar publicul dvs nu este interesat de acest aspect. Mai jos gasiti toate informatiile:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1495217710662478&id=100005227903512

  O zi buna

 • La Ministerul Sanatatii[sic!] bantuie stafia lui Mengele.Oamenii sunt dusi cu capul.Va trebui sa ne tratam la babe ca baietii astia in halate albe au luat-o pe aratura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *