Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Medicul de gardă are arsuri pe 80% din suprafața corpului

Pacienţii din secţia ATI a Spitalului Judeţean Piatra Neamț care au supravieţuit vor fi transportaţi la Iaşi. Tot acolo va fi dusă şi doctoriţa care era de gardă şi a încercat să-şi salveze pacienţii, suferind răni pe 80% din corp.

Coordonatorul SMURD pentru regiunea Moldovei, Diana Cimpoieşu, a declarat că va mai fi trimisă încă o maşină de Terapie Intensivă şi o alta pentru victime multiple, care va veni de la Vaslui. Pentru bolnavii COVID care erau în secţia ATI de acolo şi care au nevoie de Terapie Intensivă vor fi puse la dispoziţie şase paturi la Spitalul Mobil de la Leţcani. Ca să-i poată prelua pe aceşti pacienţi, la spitalul modular a fost detaşată o echipă medicală suplimentară şi asta pentru că paturile care erau funcţionale aici erau deja ocupate, iar pentru suplimentarea locurilor era nevoie de personal. Criza s-a rezolvat în regim de urgenţă cu angajaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase. O persoană care a suferit arsuri în incendiul de la Piatra Neamţ va fi transferată la Secţia de Mari Arşi, de la Spitalul „Sfântul Spiridon”. Medicul Diana Cimpoeşu a declarat că din primele informaţii pe care le are, pe lângă pacientul cu arsuri, ar trebui transferaţi şase pacienţi cu coronavirus, care sunt ventilaţi mecanic, invaziv sau neinvaziv.
În incendiul de la secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț au murit zece pacienți. (Rador)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *