Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Mihai Mărgineanu anunță lansarea cântecului „Dictatorii de opinie”

Nu i se pare nimănui ciudat că, dintr-o dată, presa de știri n-a mai dat nimic despre atentate teroriste? De un an de zile zici că au dispărut cu totul.

De Greta aia mică a mai auzit cineva -ceva? O fi la liceu sau a dat-o mami direct la facultate?

Ce-mi plac știriștii și posturile de știri!!! Ce bucuroși sunt știriștii că ei au încă serviciu. Și noi, nu ! Ei ar zice orice, doar-doar să-și ia leafă și luna viitoare. Micuții de ei!

Hitler le spunea camarazilor lui înainte de invazia Uniunii Sovietice: “Severitatea de azi înseamnă blândețea de mâine” , privitor la milioanele de ruși pe care nemții urmau să-i lase să moară de foame, la propriu, după ce Germania le fura toate grânele.

Mulți dintre generalii naziști nu l-au crezut, dar nici nu l-a contrazis nimeni. De frică și din obediență.

Săptămâna asta voi lansa cântecul cu titlul “Dictatorii de opinie”.  Uite așa! (Mihai Mărgineanu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *