Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, să reușim să alcătuim guvernul și să poată să fie aprobat în Parlament

Mihai Șora, despre tragedia de la Balș: nimic. Să sune cineva la ușă, sunt un pic îngrijorat!

Mihai Șora: zeci de postări, timp de cinci ani, despre tragedia de la Colectiv.
Gen: „Dragi prieteni, am vrut să scriu, în această dimineață, câteva rânduri despre Colectiv, despre distanța dintre durere și suferință, despre răul care se naște și crește în unii oameni, despre cum răul acesta (indiferență, iresponsabilitate, cinism) ajunge să facă ravagii în jur, să doară mai tare decât doare o rană în carne vie.
Și nu am izbutit să scriu mai mult de-atât:
PATRU ANI – cât un război.
Dumnezeu să-i odihnească!
Iar familiilor să le dea forța de a rezista, de a merge mai departe.”
Mihai Șora, despre tragedia de la Balș: ………………………………………..
Să sune cineva la ușă, sunt un pic îngrijorat!

(Text de Bogdan Tiberiu Iacob)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Mihai Șora, despre tragedia de la Balș: nimic. Să sune cineva la ușă, sunt un pic îngrijorat!”

  • Eh , membru al populimii de ” elita” ! Are si „elita” populimea ei …

  • Lumea lui Dublu Standard, ce vreti.Traiasca Imparateasa IPOCRIZIA care e in tot si in toate.

  • Un jeg uman,un jeg bolșevic

  • Omul este un activist consecvent: Si in socialism si in „capitalism” propovaduieste doar ce ii place securitatii, infierand cu ura proletara dusmanii de clasa si putregaiul „celorlalti”.
    Un activist implinit, un activist pana la moate!

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog