Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Ministrul digitalizării nu a putut pune geană pe geană, de fericire că are urmăritori pe Facebook

Politicienii și-au găsit o agora unde pot bate câmpii cu grație, reduce la tăcere vocile critice și conviețui în bula lor, în care sunt frumoși și deștepți: Facebook. Exemple strălucite, din păcate neexploatate la adevăratul potențial, au fost Violeta Alexandru și Marcel Vela. Prima și-a făcut din Facebook o oglindă în care se admira singură și își aprecia hărnicia fără seamăn. Vela, bietul Vela, a fost probabil o victimă a unor consilieri plătiți să-și bată joc de el.

Joi, la miezul nopții, a fost foc de artificii. Ciprian Teleman, ministrul cercetării, inovării și digitalizării, a scris pe Facebook că are 8000 de urmăritori. Înainte de a se declara atât de fericit, Teleman ar fi putut afla că mulți nu de drag îl urmăresc, ci pentru că guvernul Cîțu a înlocuit Monitorul Oficial cu Facebook. În plus, la 8000 de urmăritori, un influencer nu face bani nici de o apă plată.

Iată ce a scris ministrul:

8️⃣0️⃣0️⃣0️⃣
⚜️ Această pagină a primit cel puțin un semn de atenție de la mai mult de 8000 de utilizatori Facebook. Asta chiar și în condițiile prezenței mele reduse.
▶️ Voi fi mai prezent, voi avea mai multe vești pe măsură ce direcțiile pe care le urmărește ministerul, cercetare, inovare și digitalizare vor căpăta viteză prin programele la care am lucrat în ultimele luni.
⏳Urmează patru ani de șantier la finalul cărora vom avea o cercetare revitalizată, o inovare dinamică și o Românie fără dosar cu șină și cozi la ghișee.
Reușim doar împreună! (Ciprian Teleman, ministrul cercetării, inovării și digitalizării în Guvernul României)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *