Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, să reușim să alcătuim guvernul și să poată să fie aprobat în Parlament

Moțiune de cenzură, a doua zi după ce încetează starea de alertă

Guvernul ocolește Parlamentul pentru prelungirea stării de alertă, iar președintele interimar al PSD spune că sancționează gestul cu o moțiune de cenzură. „În fața acestui abuz, categoric vom face o trimitere la Curtea Constituţională, respectiv o sesizare și vreau să vă anunț public că, începând de astăzi, parlamentarii Partidului Social Democrat încep să lucreze la textul moțiunii de cenzură și la strângerea de semnături pentru susținerea moțiunii de cenzură pe care o să o depunem a doua zi după ce starea de alertă se va încheia. Aceasta este decizia partidului, în urma acestui abuz făcut de Ludovic Orban față de Parlamentul României”, a declarat liderul PSD.

Miercuri, Camera Deputaților, decizională, a votat impozitarea pensiilor speciale cu până la 85 la sută. Ciolacu spune că acum guvernul nu mai are motive să spună că nu poate dubla alocațiile pentru copii. „Îl somez public pe domnul Orban că, din acest moment, are resursa financiară pentru dublarea alocațiilor și mărirea pensiilor. Acest motiv nu mai există”, a spus liderul social-democrat.

Toate partidele și-au adjudecat victoria în ceea ce privește impozitarea pensiilor speciale și toate spun că proiectul de lege a fost al lor.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog