Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Ne vom întoarce la treburile zilnice, la măști, la pandemie și la micile plăceri ale vieții

Vă revoltați pentru tragedia de la Piatra Neamț, dar de ani de zile uitați de faptul că procesul pentru „Colectiv” se judecă în zadar într-o justiție mizerabilă care trebuie schimbată din temelie.
Vă este indiferent că monstrul Dincă fără de care nu puteai deschide televizorul profită de fiecare chichiță avocățească deși acum un an erați gata să vă înscrieți pe lista de linșaj.
Plângeți morții de la ATI ca și când ar fi o noutate. Ca și când nu ar fi fost niciodată „Apuseni”, „Sutghiol”, ”Caracal”, „Colectiv”…

O să explodeze internetul vreme de câteva săptămâni ca artificiile chinezești pe cerul anului nou.
Or să uite gospodinele de telenovela plictisitoare și întortocheată de la Kanal D. Vulpița și Viorel vor dispărea din mentalul colectiv pentru o perioadă scurtă, iar peștele Biancăi Drăgușanu își va petrece arestul fără ca presa să iscodească nesătulă de informații celula mică și plină de igrasie în care a ajuns.
Nimeni nu o să vorbească aproape deloc de altceva decât despre Piatra Neamț. Vreme de două – trei săptămâni. Poate o lună.

După aceea ne vom întoarce la treburile zilnice, la măști, la pandemie și la micile plăceri ale vieții.
Fix peste trei luni o să retrăim momentul atunci când vreo comisie de anchetă va scoate din pălărie vreun Acar Păun responsabil de toată povestea.
La șase luni știrea cu procesul o să prindă greu publicul, iar la un an or să se mai stoarcă ultimele picături de emoție din această tragedie.
Peste un an, doi, trei tragedia de la Piatra Neamț o să intre după al doilea calup de publicitate de la Știrile ProTV înainte de o dulcegărie transmisă de un corespondent plictisit.
Procesul o să curgă greu prin sălile patronate de viitorii pensionari de lux, iar peste patru, cinci ani, când va ajunge la final nimeni nu o să-și mai amintească exact ce s-a întâmplat la Piatra Neamț.

(Text de Mihai Belu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Ne vom întoarce la treburile zilnice, la măști, la pandemie și la micile plăceri ale vieții”

  • Ati vazut vreodata cum decurge eliberarea in natura a unui animal care a fost captiv o perioada suficient de lunga? Ala nu prea vrea sa mai iasa din cusca. Omul e si el un animal. Cum credeti ca va reactiona in cazul fericit ca portile custilor se vor mai deschide vreodata? V-ati gandit cum am reactiona daca maine s-ar da ordin de disparitie a pandemiei. Mie mi-e groaza sa ma gandesc. „Noroc” ca asa ceva nu se va intampla cat vom mai fi pe acest pamant. Orwell a fost un biet copil naiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *