Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Nereguli la achizițiile făcute în starea de urgență de Ministerul Sănătății și IGSU

Sesizările transmise de Curtea de Conturi către Direcția Națională Anticorupție anul trecut. Prejudiciul este estimat în lei.

 

Ministerul Sănătății – Abuz în serviciu, fals intelectual, uz de fals. Prejudiciu estimat – 2.875.160 Organul de urmărire penală sesizat: DNA

 

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență IGSU – Abuz în serviciu Prejudiciu estimat – 10.931.460 Organul de urmărire penală sesizat: DNA

 

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență IGSU – Abuz în serviciu Prejudiciu estimat – 4.272.180 Organul de urmărire penală sesizat: DNA

 

Compania Națională Unifarm SA – Abuz în serviciu, fals intelectual, uz de fals Prejudiciu estimat – 319.807.361 Organul de urmărire penală sesizat: DNA

 

Compania Națională Unifarm SA – Art.64 din Legea nr. 94/1992, republicată Prejudiciu estimat – 536.756. Organul de urmărire penală sesizat: Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

Sesizările au la bază raportul „Gestionarea resurselor publice în perioada stării de urgență”,   publicat de Curtea de Conturi anul trecut.

Aici găsiți toate sesizările făcute de Curtea de Conturi anul trecut.

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *