Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Nicolae Ceaușescu știa că mitingul din 21 decembrie a fost spart de unde electromagnetice

Comentarii

45 comentarii pentru articolul „Nicolae Ceaușescu știa că mitingul din 21 decembrie a fost spart de unde electromagnetice”

  • Un interviu cu D-nul Grumaz poate ar lamuri multe necunoscute, dar încurcate sunt căile Domnului.???

  • La fel ca si aseara am avut senzatia ca urmaresc grupul Voua. Oricare din ofiterii prezenti daca ramaneau fara slujba s-ar fi plimbat nervosi prin camera. Mi-a placut foarte mult aseara cum ducea lumea mancare la televiziune , lume care se plangea atunci ca nu are mancare. Si apropo de generalul Militaru chiar era agent KGB pt ca insusi Iliescu l-a matrasit. Ce sa-i faci. Moartea regilor bucuria nebunilor. Nu spun ca era bine in ultimii ani ai lui Ceausescu dar macar a avut ceva in cap. Banuiesc ca nepotii domnilor ofiteri patrioti sunt la Glovo acum. Ai grija ce-ti doresti pt ca s-ar putea sa ti se intample!!!

    • nu spun ca era de bine sau de rau pe vremea lui Ceausescu, insa e o evidenta ca pe vremea aia ne comportm ca un intreg, eram o natie si ne dezvoltam ca o natie. odata cu Ceausescu a murit si natia si patriotismul.

      intre timp ne am hibridat, e vizibila treaba, insa nu in ceea ce priveste tradarea, aici am ramas puri, puri am fost puri am ramas

      • dupa 89 s a nascut un nou soi de natie, aia care si vinde glia strainilor, spre deosebire de natia dinainte, care si a tot dat viata pentru ea.
        insa si un soi de patriotism, ‘patriotismul bazat pe tradare’

        deasta si dupa 89 putem vorbi despre natie si despre patriotism,
        pentru ca le am schimbat definitia din temelie.

        nimic deosebit, pentru ca asa sint vremurile, mai intai se schimba definitiile si mai apoi se propovaduieste aceeasi …palarie, chit ca maria e cu totul si cu totul alta.

        pe vremurile astea se vorbeste chiar si despre ….democratie,
        …oho ce propovaduit i se trage!,
        deci e clar ca faza cu redefinitul a ajuns sa impinzeasca …tot ce misca, daca a cucerit deja teritoriul ‘democratiei’.

        in lumea de azi vorbim despre orice, daca mai intai ii schimba definitia.
        putem vorbi chiar si despre alb,
        chiar pina n pinzele albe putem vorbi,
        insa mai intai tre sa redefinim albul ca fiind …’noul negru’, tot asa cum tre redefinita si nesimtirea, ea fiind ‘noul bun-simt’

        metamorfoza e si despre trecerea de la aceeasi marie cu alta palarie, la alta marie cu aceeasi palarie, pastrind discutia pe taramul ‘maria cea cu palaria’
        unii ar zice, gresit, ca asta ar putea fi un soi de nebunie. nici vorba!, nebunia e …’noua sanatate mintala’, daia tendinta e ca doar tacanitii sa fie declarati sanatosi la cap, ailalti, adica fostii sanatosi la cap, devenind, mai nou, nebunii vremurilor.
        pesemne ca daia nici n avem tipenie de tradator paici, pentru ca definitia, noua, a ‘tradatorului’ e asta: ‘noul patriot’

        • insa dupa cum nici Curva Curvelor …nu e curva, nici Nebunia Nebuniilor nu e …nebuna.
          astea doua sint …Anti, caz in care vorbim, spre ex, despre ‘sanatate’, insa despre una proprie ‘altui taram’

          • a devenit chiar induiosatoare …speranta unora ca in curind tendinta se va schimba, bazindu se, spre ex, pe tendinta de intoarcere la natii, la patrii.

            decit speranta mai bine nadejde, decit sa te agati de ceva, sperind,mai bine ai pe ce sa stai,nadajduind, adica mai bine ai Radacina.
            mai bine n ai de ce sa te agati, dar ai Radacina, decit sa ai de ce sa te agati, dar sa ti lpseasca Seva,…zic.

            tendinta de Artificializare nu se va schimba, pentru ca Artificializarea e o dorinta care s a tot acumulat de cind e omul paici. s a acumulat, s a tot acumulat, iar acum dorinta, pe motiv de suprapresiune, se va implini. noi acum asistam la o fisura aparuta ca urmare a acestei suprapresiuni, insa odata aparuta fisura, …nu mai e nimic de facut, Artificializarea se va naste.
            pe ce cale? …asta stiu cei care s au nascut fix pe masura asta, stiind …din nastere! calea care trebuie urmata pentru ca Artificializarea sa se nasca si ea

          • cea care se schimba e calea pe care ajungi la destinatia numita Artificializare. ea e pavata cu pasi de melc. mergi pe ea, …apropape plesnind de bine ce ti e,insa nu vezi ca ea te duce catre propria ingropaciune, spre groapa pe care tot tu ti o sapi, in timp ce ‘aproape plesneste’, zambind cu gura pina dincolo de prasele.

          • intre speranta si nadejde e aceeasi diferenta care se regaseste intre Antiadevari si Adevar. unull e lipsit de Seva.
            ce i drept speranta seamana cu nadejdea, insa tot asa cum Antiadevarul doar seamana cu Adevarul
            pe cind speranta ‘crapa’ la Infinit, daca e pusa la indoiala, nadejdea nu va pica in veci, radacina ei fiind chiar Radacina.
            ‘Calea Radacinii’ e ultima carte care poate fi jucata, iar ea e o mutare ‘pe Viata si pe Moarte’

          • pentru a identifica diferenta dintre Antiadevar si Adevar pesemne ca vei trece prin procesul de identificare a diferentei dintre speranta si nadejde…

          • @Online
            „Par lam entul Eu ro pean imp une Reg ul ament pent ru utili zarea IA cu ris c ridi cat”
            https: //www.puterea.ro/parlamentul-european-im pune-reg ul ament-pe ntru-util izarea-ia-cu-risc-ridicat/
            Seara Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

        • deci oricum o dai noi sintem plini ghioalca cu patrioti.

      • atunci cind ‘sistemul’ numit Ro a fost ‘intepat’, chestia asta fiind sinonima cu ‘revolutia’, deci ‘gaurit’ din exterior cu complicitate din interior, sistemul n a mai functionat ca un intreg.
        spre deosebire de alte vremuri pe vremurile astea se manifesta Antiintelepciunea. diluarea a fost posibila datorita pasilor de melc pe care ii foloseste si Antiintelepciunea, caz in care diluarea s a facut pas cu pas, toti de melc, caz in care …nici n ai bagat de seama ce ti se ntimpla, insa …deja vorbesti despre alb, care e noul negru, despre nesimtirile care sint noul bun-simt, despre susul care e noul jos, despre nebunii care sint noii intelepti,…

        • insa sa retinem …esenta: vorbim despre alb? vorbim!
          vorbim despre bun-simt? cum sa nu!
          vorbim despre intelepti? ei, cum sa nu vorbim despre ei…?!

          asa ca
          …cunoastem albul, cunoastem bunul-simt, cunoastem intelepti.
          …insa mai e ceva. ceva care e dincolo de cunoastere: recunoasterea.
          asa ca …cu toate ca, iata, avem noi cunoscuti, daca vom casca ochii ii vom recunoaste, instinctiv. cu fulgi cu tot.

    • @
      am postat aici din greseala.

    • @Generalul Paton
      Greseala lui Ceausescu e ca n-a invatat nimic de la Fidel. Cand marea finanta a inceput sa-l sape, daca iesea pe TV si varsa tot, romanii ar fi inteles. Dar unul a fost Fidel. D-aia yankeii au luat-o in mana in Cuba indiferent de cat embargou au bagat. Fidel a fost unul din cei care se nasc o data la un mileniu. E adevarat, era scolit si avea vorbele la el. O nuca tare a istoriei. Despre astia de azi, nici nu ma dau jos din pat sa comentez. E sub demnitatea mea de om. Recunosc ca am mai facut-o si regret profund. Promit sa nu recidivez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *