În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Nicușor Dan a ajuns la mâna lui Robert Negoiță și asta îl face fericit

Nicușor Dan acceptă cu dragă inimă susținerea venită din partea lui Victor Ponta și a lui Robert Negoiță în campania pentru alegerile locale. „Dacă această ruptură între PSD și aceste două partide reprezentate de Victor Ponta și Robert Negoiță se confirmă, sigur că da, șansele mele cresc”, a spus, la RFI, candidatul la funcția de primar al Capitalei.

Acesta este dispus să facă abstracție de portretul moral al lui Robert Negoiță, căruia i-a făcut mai multe plângeri penale.

„Am depus deja o plângere penală la DNA pentru adoptarea acestui PUZ profund nelegal și vom acționa și în instanță pentru a salva spațiile verzi din Sectorul 3. În cazul special al Parcului Pantelimon, vom formula plângere prealabilă și acțiune la începutul săptămânii viitoare.
Robert Negoiță trebuie oprit din acțiunea sa de distrugere a spațiilor verzi și de supraaglomerare a sectorului”, declara Nicușor Dan în 3 aprilie 2019. Acesta este doar un exemplu, dar sunt multe alte situații în care fondatorul USR îi aducea acuzații grave primarului de la Sector 3.

Și nu este doar asta. Fondatorul USR este dispus să o sacrifice chiar și pe una dintre cele mai mari susținătoare de-ale lui, pe Ana Ciceală, candidata formațiunii la Primăria Sectorului 3. Dan Barna a sacrificat-o în virtutea înțelegerii cu PNL, dar și pentru că este nicușoristă. Nicușor Dan o sacrifică pentru Robert Negoiță.

În schimb, acesta se declară îngrijorat de o eventuală candidatură a lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei.

„Evident, este ceva ce nu-mi doresc, pentru că este o persoană care are propriul său electorat. Suntem în ipoteza unui singur tur, Traian Băsescu are electoratul său și ar fi mai bine pentru toți oamenii de dreapta sau cei care consideră că orașul merge într-o direcție greșită, ar fi mai bine ca ei să aibă un candidat unic”, a spus candidatul.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *