Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Nicușor Dan a semnat contractul întocmit de Gabriela Firea

Mare ceremonie la Primăria Capitalei unde, în prezența premierului Ludovic Orban, a fost semnat contractul pentru reabilitarea rețelei de distribuție termică. Ministrul Fondurilor Europene și primarul Nicușor Dan au semnat un contract întocmit de echipa Firea.
Fostul primar general explică: 
„Hotie pe fata! Furt la drumul mare! Sabotaj al bucurestenilor! Orban a blocat jumatate de an intentionat contractul de finantare cu fonduri europene pentru reabilitarea retelei de termoficare, in valoare de 330 mil euro, la care am muncit, impreuna cu echipa mea, timp de 4 ani! Doar ca sa se semneze azi acest contract, in campania electorala! OrBAN, ministrul Fondurilor Bolos – unealta odioasa – si primarul dreptei unite – la care nu ma asteptam sa-si inceapa activitatea acceptand sa confiste munca mea si a echipej mele -, nu au niciun merit!
Nu au contribuit cu nimic!

In jumatate de an se putea, deja, interveni la retea! Se puteau face reabilitari! In campanie au promis “apa calda imediat” dar blocau intentionat contractul de finantare pentru reabilitarea conductelor vechi de 50-60 de ani!

Au avut atata meschinarie incat aseara au printat din nou ultima pagina a contractului, ca sa schimbe numele primarului general!

Pe noi ne-au mintit jumatate de an ca nu putem semna contractul, pentru ca nu detinem toate acordurile in scris ale proprietarilor de teren, din zonele unde sunt conducte de termoficare ce urmeaza a fi reabilitare. Toate celelalte 99,9% din conditii erau demult indeplinite!

Nici acum nu le are Primaria!

Dar s-a dat o “dispensa”! O dispensa politica, sa se semneze si fara acordurile proprietarilor! Sa va fie rusine, hotilor!

Ce stiu ei despre toate eforturile noastre? Ce stiu ei cat s-a muncit la Strategia energetica, la Studiul de fezabilitate?

Ce habar au ei despre toate documentele solicitate la Bruxelles si rezolvate, in toata aceasta perioada?

Au tinut blocat jumatate de an contractul, numai sa nu-l semnez eu si echipa mea! Adica cei care eram indreptatiti, pentru ca muncisem din greu!

Sa se impauneze ei acum cu ceva pentru care nu au miscat un deget.

Este rusinos!

La Orban si Bolos nu aveam pretentii – niste urmasi jalnici ai bratienilor, care fac de ras acest nume imens in istorie!

Dar la “marele om de caracter”, cum se prezinta – nu ma asteptam sa fie de acord cu aceasta asumare a unui contract pentru care nu a depus niciun efort! Sigur a aflat ca a fost blocat intentionat la ministerul fondurilor!

Sau de cand e frate cu interlopii lui Caine a deprins si el astfel de apucaturi?

Un moment rusinos pe care sigur il vor deconta toti! Mai devreme sau mai tarziu!

Cand am ajuns acum 4 ani la Primaria Capitalei, nu se facuse absolut niciun demers pentru obtinerea fondurilor europene, pentru reabilitarea retelei de termoficare!

Aproape un an de zile, cat a fost mandatul primarului general interimar al PNL, nu s-a indeplinit nicio conditie solicitata de la Bruxelles! Nu a avut loc nici macar o intalnire, un grup de lucru, nimic!

Si-acum tot penelistii – franari si hoti prin definitie – vin sa confiste munca noastra de 4 ani!

Rebuturi ale politicii! Cu astfel de specimene corupte nu se poate construi nimic durabil in tara!”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Nicușor Dan a semnat contractul întocmit de Gabriela Firea”

  • Si totusi mai este ceva de facut domnule Votant:
    Doamna Firea sa il dea in judecata pe primul ministru L.Orban pentru sabotarea Primariei generale a Capitalei prin blocarea fondurilor necesare reabilitarii distributiei de agent termic in Bucuresti si calomnie..
    O merita deplin cu solicitarea daunelor morale si materiale la nivelul salariului primarului general pe urmatorii patru ani.

  • D-na Firea, noi v-am votat, dar STS-ul si procurorii lui Soros au numarat… Vedeti ce-a patit si Trump, de la aceiasi.
    Daca Dv.nu puteti face ceva, noi cetatenii obisnuiti ce putem face?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *