Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Noua isterie mondială: extratereștrii descind pe Pământ în baloane!

Comentarii

39 comentarii pentru articolul „Noua isterie mondială: extratereștrii descind pe Pământ în baloane!”

  • Bre, Mahler nu a fost contestata ca medic ci ca sergent major mesianic. Maia Sandu certifica conspiratia sorosista de reducerea libertatilor. Mai tineti minte ca Platohniuc era copilul minune al UE? Nu realizati in ce rahat ne-am bagat. Ozn-ul din Canada arata clar ca SUA a pierdut razboiul din Ucraina. O mai arata si faptul ca Zelensky a recurs la Maia Sandu. Pai daca ozn-ul a ajuns pana aici nu-ti pui problema ca daca-l dobori vin fratii lui si te fac chisalita? Este un fake news care sa mute atentia de la umilitoarea infrangere a occidentului in fata Rusiei. Si Rusia actioneaza totusi ca un gentleman in sensul in care consuma bani prin Bahmut ca sa nu-i faca de ras de tot. Maedtre intradevar traim vremuri grele dar nu pt ca Rusia a atacat Ucraina ci pt ca occidentul a fost acaparat de tembeli. Cat despre Ciolacu el n-a vrut sa se puna rau cu occidentul. Tefelistii in prostia lor il cred sofer. O sa aiba o surpriza maxima. Sunt martor al istoriei de 56 de ani. Este la 10 ani lumina de Drula. Numai tembelii cred ca Ciolacu a aparut din neant!

  • in Univers Dezvoltarea are doua destinatii,
    una e o armonie a Mintii Universului
    cealalta e miscarea armonioasa a Inimii Universului

    prima dintre desinatii se atinge …prima, chiar daca destinatia in sine e chiar Infinitul, deci destinatia se atinge la Infinit. aceasta cale e Calea Timpului
    cealalta destinatie se atinge atunci cind Ciclurile Anotimpurilor se Incheie.

    daca ne vom intersecta cu o alta civilizatie atunci ea e o armonie a Mintii Universului.
    iar daca mai exista cel putin o civilizatie in Univers, atunci pe motiv ca ambele civilizatii sint armonii ale Mintii Universului, ele impartasesc acelasi Viitor, deci in curind ne vom intersecta negresit cu ea, in caz ca mai e doar una, cu ele in cazul in care sint mai multe. ( oricum, chiar si in cazul in care sint mai multe, faptul ca sint armonii ale Mintii Universului ele …de fapt sint o singura civilizatie, adica in Univers exista o singura civilizatie care se manifesta sub Timp, doar, toate celelalte, daca or exista mai multe, manifestandu se sub Anotimpuri, caz in care peste ele se tot asterne Iarna, ciclic.

    un astfel de Pol atrage plenar tot ce e sub Timp, caz in care ce nu e atras de el e Natural, un produs pur Natural

  • „O țintă aeriană asemănătoare unui balon meteorologic, care evolua la o altitudine de circa 11.000 de metri în sud-estul țării, a fost detectat de sistemul de supraveghere al Forțelor Aeriene Române.”
    pina aici suna normal :))

    „În zonă au fost trimise două avioane MiG-21 LanceR, însă echipajele nu au confirmat prezența țintei.”
    asta suna chiar aiurea, daca urmeaza zicerii de mai sus, pentru ca in general migurile sint mai fasnete decit baloanele meteorologice:))

  • Zelenski e f ingrijorat de soarta Moldovei . Tot asa ca in 1918 cand ucrainienii voiau sa puna mana pe Basarabia (vis care nu a disparut ). Mai mult de groaza ucrainienilor, Sfatul Tarii a votat atunci unirea cu Romania .
    Zelenski insa nu e singur in ingrijorare : SUA: Complotul rusesc de răsturnare a guvernului de la Chişinău este „profund îngrijorător”
    Ne invata ce e de facut , Sabina Fati : Ce poate învăța România de la R. Moldova și Iohannis de la Maia Sandu.
    Toti , plini de bunavointa .
    Tuturor astora le spun : mars , ma !
    Nici cu Ucraina , nici cu Romania . Unirea cu Rou ? Nu ! Ar fi doar alte slugi ale SUA si un nou fief pt muhaielele intelectuale si politice de la noi .

    Moldova independenta , suverana si neutra !

    • Din pacate, Basarabia nu poate sta singura in picioare asa cum nu poate sa stea in picioare un ziar. E un fapt dovedit. Cu rusii le-a fost ceva mai bine ca era energia ieftina si aveau piata pentru putinul pe care-l exporta. Cu RO deocamdata nu se intrevede nici un gheseft, energia e scumpa, piata e nesemnificativa. O tara amestecata cu mii de interese divergente. Numai basarabean sa nu fii azi. Iar prezumtiva viitoare umbrela NATO nu tine de foame. Se vede la noi. Despre UE, sa fim seriosi, occidentalii nu ne vor pe noi total integrati, d-apai pe basarabeni.

      • @cib
        Eu le-as acorda credit .
        Culmea e faptul ca Armata a XIV-a a devenit garantul independentei Rep Moldova.
        Mai jos , Dl Tatulescu face o observatie pertinenta : Zelensky prin declaratiile sale vizeaza armele Armatei a XIV -a

  • MAESTRE….CHIAR DACA AR FI 100% ADEVARAT CE SPUNETI….. FARA SA VRETI FACETI JOCUL RUSILOR IN MOLDOVA….

    SPER CA NU…CREDETI …. CA RUSII N AR AVEA DE GAND SA PUNA MANA PE BASARABIA….

    • Ca sa ce? Sa-i hraneasca si sa-i incalzeasca? Ce are Basrabia care sa-i intereseze pe rusi?

    • Nu va supărați ce sa facă cu ea
      Dacă in privința teritoriilor din Ucraina putem înțelege prin rolul lor economic motivația in privința Moldovei nu exista motiv
      Și mai este un aspect
      Din anii 2005-2008 ucrainienii au fost extrem de provocatori fata de ruși
      Sa fim realiștii toți vor sfere de influența economică dar nimeni nu vrea sa plătească pensii și salarii intr-un teritoriu pe care îl anexează așa ca de ce sa îl anexeze

  • Ca cetățean roman cu domiciliul stabil in germania sunt extrem de deranjat chiar jenat de apelativul “diaspora” atribuit mavetistilor cu loc de munca prin Europa
    Transhumanta economică nu este diaspora
    Eu consider ca persistenta in aceasta idee nu face decit sa dea apa la moara celor care își doresc aceasta confuzie

  • Un comentator politic Ion Cristoiu ne spunea ca istoria merge înainte prin prosti
    Moldova nu face excepție
    Miza întregii scene politice este lipsa de muniție acuta din Ucraina
    Pe teritoriu republicii Moldova in Transnistria sunt imensele stocuri ale armatei a 14
    De ce sunt importante pentru Zelenski ?
    Sunt de fabricație sovietica și compatibile cu armamentul Ucrainei
    Sunt păzite doar de 2500 de militari ruși
    In opinia mea ucrainienii “ camunflati” in ruși au sa destabilizeze ei pentru a da vina pe ruși

    Folosirea din limba romană a unor cuvinte in limbajul unui cetățean moldovean au alt in multe ocazii alt înțeles decit îl avem și folosim noi in limbă

  • Are Gigi Becali o caracterizare de nota 10 pentru duduia asta care mai nou se ia după spusele actorașului. Chiar nu cred o iotă din spusele dictatoarei cu fustiță. Până una alta Joha a convocat CSAT-ul (datorită afirmațiilor duduiței).
    Cât despre OZN-urile astea, baloane meteo în fapt, chiar se trece la vânătoare de vrăjitoare.

  • problema cu astia extra sta nu in faptul ca ei vin in vizita, ci in faptul ca noi putem,( adica avem sansa!:)) ), reationa disproportionat in fata unei invazii care se va dovedi, ulterior, pistol cu apa.

    calapodul e deja format, toate dinamicile pandemice de pina acum l-a urmat, efectele s-au dovedit din ce in ce mai capabile sa demoleze o lume, aia invechita, pregatind terenul pentru manifestarea unei lumi noi, poate chiar a uneia noi-noute

    avand in vedere ca balaurul are mai multe capete si din ce in ce mai multe capete, procedurile care vor fi activate ca urmare a invaziei vor fi implementate fara cirtire, asa ca …viitorul se pare ca suna …extra!:)))

    • felul in care unii conducatori isi schimba brusc ecuatia de miscare ( de regula in urma unor vizite externe ) sub acoperirea umbrelei de politician( umbrela care ti permite prin definitie o astfel de manifestare :)) ), insa si felul …uluitor in care isi protejeaza accesul la propriul adn:))), sint mult mai apropiate de o manifestare extra decit par la prima vedere, la prima vedere a unui balon,..sau a mai multora:))

      la un moment dat dusmanul de clasa nu mai poate fi pamantean, pentru ca toti dusmanii de clasa pamanteni au fost deja folositi pe postul asta:))),
      de unde rezulta ca la un moment dat, poate chiar pe vremurile astea:)), dusmanul de clasa tre sa fie localizat undevaaa…extra!:)))

      avand in vedere faptul ca Civilizatia s-a facut mare, a implinit 18 ani:)), e normal sa si dea intalnire cu alte civilizatii din Univers:)))), ca doar n-o ramane fata mare :))))

      • politicienii-oameni sint pe duca,…civilizatia a evoluat, …are si ea pretentii de acuma!:))), nu mai poate sta tot la mana babacilor care o manevreaza dupa cum le e interesul:))

        faptul ca sintem in plin proces de metamorfoza a sistemelor sociale, trecind la unele Artificiale, e dincolo de orice negociere. sa negociezi asta ar fi tot una cu a negocia venirea Iernii.
        insa …ramane de vazut ce inseamna, in final, Artificializarea pe planeta Pamant. ce inseamna ea in Univers, se stie deja!:))), mai ramane de vazut in ce haine va fi imbracata Artificializarea pe aceasta planeta:)
        ( adica …nu stim cum arata haina, insa, teoretic, vom afla in curind :)) )

        • Metamorfoza, adica trecerea de la un Sistem la AltSistem, se poate manifesta …din ambele parti.
          pe de o parte Civilizatia acceseaza Taramul Cuantic, iar pe de alta parte o alta civilizatie, extra, care a accesat deja Taramul Cuantic, acceseaza Civilizatia :)))

          se poate si asa:), ba …chiar ar fi un soi de imbratisare cu toate mainile a Artificializarii 🙂

          • oare nu cumva ‘invazia extraterestra’ e punctul de inflexiune a Marii Revolutii, a Metamorfozei ?
            adica …nu cumva pina acum am asistat la o dinamica a Revolutiei Mondiale in care Civilizatia pasea spre Artificializare, iar de acum vom asista la o dinamica a Revolutiei Mondiale in care Artificialul paseste in Civilizatie?!, caz in care Metamorfoza tocmai ce va trece parleazul dintre Natural si Artificial?

          • mai altfel: pentru ca Proiectul e …brici!, oare nu cumva fix in momentul asta aistam la schimbarea fondului pe care urmeaza sa fie continuata pictura?
            oare nu cumva …fix momentul asta e ‘momentul unic in istoria civilizatiilor, e punctul de inflexiune sinonim trecerii de la dinamici Naturale la unele Artificiale, in primul rind Extra ?

          • pesemne ca vom avea toate tipurile de pandemii,
            cele care vizeaza sistemele sociale,
            cele rezultate din dinamicile Naturii,
            cele care rezulta din intersectia cu o alta civilizatie

            niciuna din pandemiile de pina acum nu se termina, linga ele se mai adauga altele, care acopera tot spectrul disponibil

            pina la urma …nu asta inseamna nasterea unei lumi noi-noute, adica Anti? :))
            tot ce stim …da coltul, chestii noi noute urmand a fi asimilate.

    • ceva e din ce in ce mai clar. civilizatia nu mai e interesata de opiniile politicienilor-oameni.
      are preocupari …fix pe dos.
      daca nu vorbim despre IA, atunci, iata, vorbim despre extraterestri si se vorbeste de la nivelul …norad in jos:)))
      faptul ca politicienii-oameni nu pricep asta …e fix pe masura lor. ( ei inca mai sint preocupati de cum sa i mai prosteasca pe oameni, ca sa i mai aleaga o tura :)) )

      • @Online
        Spunea Maestrul Ion Cristoiu de hamsterul bazna marcelica ciolacu.
        Cei din psd-sri sunt neglijabili,nesemnificativi,de cateva luni bune au fost lasati din brate de americani si sunt ca niste morti care misca.
        Cei din pnl-dgia-mapn aplica principiul unei etnii,trag de martoaga pana moare sub ei,adica de tara,pana nu vor fi bagati de cei de afara in incapacitate de plata nu pleaca de la hoit,a venit si banca mondiala cu pensiile,nu le pasa,poate nu te-ai lamurit,ei sunt pensionarii speciali.
        Poti sa folosesti o expresie anglo-saxona ca sa descrii fenomenul „It ain’t over till the fat lady sings”.
        Ca sa te citez,ce a fost in Bulgaria in 1997 sau in Grecia 2010-2014,pistol cu apa fata de ce va urma in Romania.
        Cat despre subiectul R.S.S.Moldoveneasca,e o tara cat un cartier din Paris,ca sa-l citez din nou pe Maestrul Cristoiu,sau cat Bucurestiul,fara gazele si lemnele din Romania iarna asta se incalzeau la opait si multa caldura sufleteasca.
        Dimineata Frumoasa Online!!!
        vali
        🙂

      • nu poti pune stavila dorintelor oamenilor. sint liberi sa si implineasca dorintele 🙂
        insa starea vremurilor e de asa fel incat se cade ca dorintele oamenilor sa fie impartite dupa cum le e …natura: artificiale si naturale

        oamenii pot alege sa ramana oameni, acceptind dreptul omului de a fi si a ramane om ca un drept natural,
        insa pot alege si sa se artificializeze, caz in care pot face asta fara probleme in baza dreptului omului de a se artificializa.
        mai altfel spus dreptul la artificializare nu e un drept natural, caz in care el nu poate fi impus, …din bun-simt, tuturor oamenilor.
        si mai altfel spus, in cazul in care pe masa nu sint puse si drepturile la artificializare, artificializarea va fi facuta in baza drepturilor naturale, caz in care artificializarea, fiind ceva de bun-simt, poate fi impusa tuturor oamenilor, ca impunerea ar fi un ‘bun-simt’, fiind vorba despre un ‘drept natural’

        daca nu veti lasa libera artificializarea, ea manifestandu se abia astfel in baza drepturilor la artificializare, ea se va manifesta in baza drepturilor naturale, artificializarea devenind ceva de bun-simt, or, prin definitie, artificializarea e ceva anti Natura, nu …de-al Naturii, Natural, ‘de bun-simt’

  • Stoltenberg: Ucraina are nevoie de mai multă muniție decât pot furniza aliații la acest moment….Rusia a lansat noua ofensivă majoră în Ucraina, dar reia metehnele vechi – trimite în prima linie soldați fără echipamente -nu mai inteleg pana mai ieri tot mapamondul plangea de mila Rusiei ca ramane fara munitie si acum fara munitie rusii avanseaza cate 2km pe zi nu este posibil cred ca sunt ajutati de… extraterestrii ii ajuta, totusi rusii avanseaza in ritm de cazacioc tot pe loc pe loc pe ritm de compresor cu rachete lipite cu banda scoch.

  • suna a purificare, povestea din Moldova. exista pe planeta atata expeienta in purificare incat sansele ca ea sa se manifeste si in acest caz sint maxime

    • purificarea e cea mai scurta cale catre poluare, iar Moldova e pe calea cea buna 🙂

  • Domnule Ion Cristoiu cum se face ca toti generalii si analistii invitati la TUCA SHOW spun cu subiect si predicat ca Rusia a esuat in ocuparea Kievului iar D-stra a-ti afirmat si in continuare sustineti ca totul a fost Maskirovka?!Dar dumneata ai pregatirea lor militara?, nu d-le dar aveti varsta 3000 de ani de istorie …sunt asa de satul de propaganda asta bolnava si de besengizme va recomand pe youtube un Putinist …SCOTT RITTER-TELLING THE TRUTH IN MILITARY INTELLIGENCE…

    • Generalul de aseară la domnul Tuca a spus printre dinti ca operațiunea Kiev a fost o diversiune care dacă ieșea era un cistig dacă nu nu
      Și se vede și azi la cit consum de a discuta asta avem ca mediatic este un cistig

  • Domnule Ion Cristoiu
    Referitor la 10 August,daca cei care va urmaresc vor sa citeasca un material foarte bine documentat il gasesc aici,cum spuneau si autorii „cuvintele de ordine” au fost „Atitudine defensiva,interventie graduala”…
    https://www.rumaniamilitary.ro/cum-am-trecut-pe-langa-un-nou-13-15-iunie
    Sun Tzu:”Întreaga artă a războiului este bazata pe înşelătorie.”
    Razboiul Biologic numit si pandemie-Unul din scopurile reale a fost abolirea drepturilor cetatenilor.
    Moneda digitala si cryptocurrency-Scopul este deposedarea oamenilor de bani.
    Masini electrice-Scopul adevarat este ca cetatenii sa nu mai detina automobile.
    Razboiul din Ucraina-Profit imens pentru complexul militar-industrial occidental.
    Va mai pot da exemple dar nu vreau sa va plictisesc.
    Intre timp romanashii vor avea o problema destul de curand si anume cu petrolul,in jur de 70% din petrolul consumat in Romania este importat.
    „Exportul de țiței kazah prin Novorosisk, de unde se alimentează rafinăriile din România, a fost sistat săptămâna trecută.Toate cele trei rafinării importante din România – Petromidia (deținută de Rompetrol, companie membră a grupului kazah KMG), Petrotel (Lukoil) și Petrobrazi (OMV Petrom) – se alimentează în principal cu materie primă din cele 2 terminale din portul Novorosisk, unul onshore și unul offshore, deținut ce Caspian Pipeline Consortium (CPC).”
    https: //www.profit.ro/povesti-cu-profit/energie/exportul-de-titei-kazah-prin-novorosisk-de-unde-se-alimenteaza-rafinariile-din-romania-a-fost-sistat-saptamana-trecuta-21016640
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu