Nu cumva Mihai Fifor a fost trimis la MAI ca să ascundă adevărul în Cazul Caracal?

Nu-l cunosc pe Alexandru Cumpănașu. Nu-mi dau seama de dedesubturile intervenției sale în Cazul Caracal. Pot spune însă, ca Istoric al clipei, că această intervenție, unică în postdecembrism prin efectele sale, ar trebui salutată de toți jurnaliștii civili din România lui 2019. Spun, civili, pentru că, în timp ce în primii ani postdecembriști, aveam jurnaliști închinați sacului cu bani al noilor îmbogățiți, după 2004, au apărut și s-au răspîndit jurnaliștii închinați ordinelor date de Serviciile secrete, cele care sub mandatul lui Traian Băsescu s-au pregătit pentru a pune mîna pe putere sub mandatul lui Klaus Iohannis. Așa s-a născut categoria jurnaliștilor cu epoleți. Unii dintre ei fac parte din Unități militare care sînt trusturi de presă, televiziuni de știri, site-uri, toate finanțate din fonduri obscure. Alții sînt fac parte din gherete. Nu în ultimul rînd, jurnaliști cu epoleți sînt și în mișcare, de la un trust la altul, în funcție de comandă. Acești jurnaliști, porecliți și acoperiți, deși cu mici excepție sînt niște fripturiști, l-au atacat pe Alexandru Cumpănașu cu sălbăticie. Nu de alta, dar intervențiile sale au lovit campania securistică de mușamalizare a adevărului în cazul Caracal prin concentrarea anchetei și a manipulării media pe teza Asasinului singuratic, pe zi ce trece tot mai Monstru.

Vineri, 9 august 2019, Alexandru Cumpănașu a scris pe Facebook printre altele:

„Publicarea de urgenta a Raportului ofiterului de politie care a vorbit de pe telefonul personal cu Alexandra. Noi (familia) am facut tot ce am putut pt a ajuta Parchetul si MAI atat cu informatii cat si cu solicitarea catre STS a conversatiilor acestei EROINE a unui intreg popor astazi fara sa-si doreasca o clipa. Daca nu va fi facut public vom depune cerere oficiala pt avea acces la el ca parte (victima) in tot acest COSMAR.”

Față de această solicitare, ca jurnalist care m-am ocupat de Diversiunea Monstrul cu butoiul, cu aceeași seriozitate cu care m-am ocupat de de Diversiunea Teroriștii din decembrie 1989, îmi permit să scriu următoarele:

1.
În timp ce Nicolae Moga a desecretizat Raportul prezentat în CSAT sub titlul, RAPORT cu rezultatul verificărilor privind modul de acțiune al structurilor MAI, în cazul dispariției minorei MĂCEŞANU ALEXANDRA MIHAELA (l-am reprodus într-un număr anterior al cristoiublog.ro,) noul șef al STS, despre care, evident, nu știm cine e, instituția rămînînd mai departe eminamente securistică, refuză să desecretizeze Raportul STS, prezentat în CSAT. Dar nu numai atît. Ionel Vasilca a demisionat fără a recunoaște responsabilitatea criminală a STS în tragedia de la Caracal. Dispecera care se răstea țățește la Alexandra a fost dată afară? A fost pusă sub acuzare pentru complicitate la crimă?

2.
Raportul MAI se referă la două convorbiri ale polițiștilor din Caracal cu Alexandra de pe telefoanele lor personale, după ce 112 a încheia dialogul cu Alexandra, mințind apoi că fata n-a mai răspuns la telefoanele lor, deși ei au sunat-o de 9 ori. Cînd și cum au sunat-o cînd Alexandra a răspuns totuși apelurilor făcute de cei doi polițiști. E vorba, așadar, de două Rapoarte și nu de unul. Textul din Raportul MAI despre cele două telefoane e acesta:
„În vederea obţinerii de detalii suplimentare legate de locaţie, agent şef principal Neagoe Florentin a solicitat dispecerului Poliţiei Municipiului Caracal comunicarea numărului de telefon al victimei, după care a apelat-o la ora 11.13, de pe telefonul personal, şi a purtat o discuţie cu aceasta, ocazie cu care i-a indicat mai multe detalii despre locaţia unde se afla şi a comunicat adresa de pe cartea de vizită care aparţinea unui inginer de cadastru, pe nume Popescu Lucian. De asemenea, minora a dat mai multe detalii legate de curtea imobilului în care se afla şi a precizat că nu poate părăsi locaţia întrucât în curte se află un câine lup de care îi este teamă.
Întrucât a existat o neconcordanţă între adresa indicată de victima şi cea unde se afla aceasta, agenţii de poliţie susmenţionaţi au revenit la Poliţia Municipiului Caracal şi au raportat evenimentul şefului Biroului Investigații Criminale, comisar de poliţie Pistol Constantin.
La ora 11.29, apelanta a fost din nou sunată de pe telefonul agentului de poliţie Neagoe Florentin, ocazie cu care comisar Pistol Constantin a încercat să obţină informaţii legate de locaţia în care se află.
Cu ocazia discuţiei telefonice, polițistul a încercat să o calmeze pe fată şi i-a cerut să-i spună dacă ştie unde se află şi ce vede în jurul ei. Acesta a relatat că este sechestrată într-o casă de un bărbat care în acel moment nu se afla lângă ea, fiind plecat la farmacie să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini. Totodată, victima a precizat că în acea curte se afla un brad, un nuc, o maşină platformă cu fiare vechi, un autoturism gri şi mai mulţi câini lupi dezlegaţi. În continuare, poliţistul a întrebat-o dacă are reţea internet pe telefonul de pe care vorbeşte şi răspunsul a fost negativ. Tot cu ocazia convorbirii, şeful biroului i-a solicitat să-i comunice culoarea gardului şi dacă poate să iasă din casă și din curte. Cea în cauză a răspuns că gardul este din metal de culoare roşie şi nu poate ieşi din încăperea respectivă întrucât este legată şi afară sunt câini lupi. Conform raportului poliţistului, în acest timp, pe fondal, se auzea lătrat de câini, iar fata a afirmat că nu mai poate vorbi întrucât a revenit bărbatul.
Din discuţie cea în cauză a precizat că s-ar afla în cartierul Protoşeni din Caracal şi că a fost violată de bărbat.”

Ce observăm din lectura acestui text?

 • Că mai ales convorbirea celui de-al doilea polițist e crucială pentru lămurirea misterelor care continuă să existe în legătură cu ceea ce s-a întîmplat de adevăratelea în casa lui Gheorghe Dincă și în soarta Alexandrei.
 • Că despre această convorbire, opinia publică de la noi a aflat, prin intermediul textului din Raport, că a fost consemnată de Constantin Pistol într-un Raport, care Raport a fost sintetizat în Raportul Corpului de control. Deși în cel puțin două rînduri am apelat prin tv la Mihai Fifor, nici pînă în acest moment ministrul interimar n-a răspuns la cîteva întrebări puse de mine în numele românilor care plătesc taxe și impozite:
  Polițistul a scris Raportul înainte de declanșarea Scandalului, la ordinele Corpului de control, sau înainte, în ziua de 25 iulie 2019 imediat după convorbirea cu Alexandra?

Textul din Raport MAI redă succint conținutul Raportului lui Pistol. Cel care a scris Raportul MAI a mai pus de la el sau a eliminat anumite lucruri din Raportul polițistului? Într-un cuvînt, cît de bine reflectă Raportul MAI Raportul polițistului? Despre convorbire, cei din Corpul de control au stat de vorbă cu Pistol? Dar Nicolae Moga, cînd s-a dus la Caracal, a stat de vorbă despre convorbire cu Pistol? Dacă da, ce i-a zis Pistol c-a zis fata și mai ales ce impresie i-a făcut convorbirea?

3.
Deși convorbirea e crucială pentru opinia publică, Mihai Fifor refuză să desecretizeze Raportul lui Pistol. Mai grav. Lui Constantin Pistol i s-a înterzis să răspundă întrebărilor Presei.

În concluzie, raportînd secretomania lui Mihai Fifor la deschiderea lui Nicolae Moga, ne putem întreba:
Nu cumva Mihai Fifor a fost trimis la MAI ca să ascundă adevărul?
Pînă cînd nu se desecretizează cele două Rapoarte ale polițiștilor și nu se dau amănunte despre convorbiri într-o conferință de presă, întrebarea rămîne, chiar dacă despre Mihai Fifor continui să am o părere bună.


Clarificare

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe blog, precum și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

60 comentarii pentru articolul „Nu cumva Mihai Fifor a fost trimis la MAI ca să ascundă adevărul în Cazul Caracal?”

 • La curvasareala care este in Caracal, depășită doar de cea din Călanul anilor 90, declar că nu mai cred o iotă din tot ce s-a scris , spus, sau văzut despre acest caz !!!
  Dar, mai repede cred ceea ce a spus în seara asta, la realitatea tv, Mirel Curea, respectiv că fostul ginere al lui Dincă era (este ???) plasator oficial de fetițe pt militarii de la baza Mihail Kogălniceanu !

 • Fifor asta mi s-a parut permanent o marioneta. Stie sa reactioneze imediat fata de reactiile Adrianei Saftoiu cand aude transcriptul apelului Alexandrei la112 . Saftoiu spune ca nu mai crede nimic „din ce ni se servește public”. Ea susține că „acel monstru nu e singur și cineva încearcă să ne convingă că e singur”.
  Fifor: “Eu o asigur pe doamna Săftoiu că toţi cei vinovaţi vor plăti, că nimeni nu încearcă să ascundă absolut nimic în această speţă şi vă asigur cu toată responsabilitatea că cei care au greşit vor plăti, indiferent cine sunt ei.”

 • Trebuie a contura schema acestor retele pana la cel mai inalt nivel . Sunt suficiente date in acest caz pentru a putea descrie cu un grad rezonabil de precizie cum arata circuitul si ce protocoale si moduri de operare/ acoperire se folosesc . Stau si ma intreb DACA exista un circuit al retelei si la operatorii STS care probabil au o “legenda” , marcaje si repere speciale pentru zona Caracal/Deveselu… Mai multe surse , inclusiv Dumitru Coarna au clarificat ca NU STS a data coorodnate gresit si recunoaste ca adjunctul IPJ OLT Nicolae ALexe este principalul vinovat de cautarea la trei locatii gresite .
  Am observat cum propaganda sistemului incearca fervent sa induca in mentalul colectiv TEZA PROSTIEI . Toate anomaliile si ciudateniile se intrepreteaza deodata numai in CHEIA INCOMPETENTEI , a necalificarii, a nepregatirii militienilor etc.

 • In plin scandal privind cazul Caracal, 95 de militari americani de la Deveselu au fost retrasi si trimisi direct in SUA. Coincidenta? Poate pentru prosti, ca oamenii ce au cel putin doi neuroni activi s-au prins ca “balbaiala” institutiilor statului are darul de a ascunde adevarul in legatura cu implicarea americanilor in crima organizata din judetul Olt.

 • PSD, va cadea scurt. Cu Liviu Dragnea avea oarecare stima, dar acum este de rasul curcilor. Oricum, nu imi pare rau; am plecat din Tara de tina si pulberea PDSR, al securitatii si a Fundatiei Soros, a ticaloasei pre numele ei Pralong, sfatuitoarea de taina a idiotului de la Cotroceni. Roman nu mai sunt. Am renuntat la cetatenie; doar Enescu, Eminescu si Creanga imi sunt prieteni si ma mandresc cu ei.
  Fondator SOTI Bucuresti, etc.

 • … deci fata suna de pe un telefon fara SIM, care TOTUSI (!) avea acumlatorul plin, desi era nefunctionabil (vorba lui Dinca, care de aceea l-a si lasat neglijent pe masa langa ea ) …si mai apoi e sunata inapoie pe acelasi telefon, defect, nefunctionabil, fara SIM, insa cu acumulatorul plin, … de politisti !

  INTERESANT nuuu ? As fi curios cum poate fi sunat inapoie …fara implicatia STS … pe un telefon fara SIM (adica ne-functionabil vorba lui Dinca care din taman aceasta cauza la lasat in raza de actiune a victimei) …

  In nici un caz fata n-a sunat de pe telefonul ei … pre-confiscat de Dinca etc. … bla-bla-bla (imi pare rau de ce ca va fi-n 17 octombrie, nici yankeii nu vor fi veseli deloc… multe vise si planuri politice de azi vor fi premedita suprimate … se pare ca UE va fi trista si va schimba macazul ! … asta e pentru maestru … ca sa n-aiba uimiri …de la cineva care i-a mai “ghicit” ! In privinta 10 august acum = apa de ploaie ! )

  PS: Tot tambalaul e pentru DEVESELU … si … nu e deloc opac de ce toti vecnii lui Dinca spun ca nu l-ar fi crezut in stare de asa ceva … pentru ca Dinca e doar … un pion intermediar, si de rezerva …aici !
  PPS: Mie mila de americani daca serviciile lor secrete … permit ce deja a devenit IRREVERSIBIL cazul DINCA !
  Insemna sau ca-s mai prosti decat se lauda …sau ca exista interese de caderea unor capete din serviciiile lor ….si ca se inca duc lupte intestine … daca e asa TRUMP va fi limitat la un mandat ( … asta o spune unul care VEDE CALR CE VEDE 19

  • Ce numar de telefon …are un telefon fara SIM ? … [nu poate suna nimeni pe IMEI !]

   (intreb asta pentru ca daca telefonul ala avea o cartela SIM si acumulatorul era plin … era un telefon PERFECT functionabil … de unde fata-si putea suna parintii … “istetilor” le mai spun ca fara complicitatea STS nici macar pe-un telefon cu cartela epuizata nu se poate suna ! asa ca atentie la logica minciunilor prin care s-ar incerca o deviere de la … misterele astea ! )

   Deja e vizibil ca Dinca are doar rolul de-a linisti temporar … pe adevaratii cautati !

   Bate tare la ochi ca ALTCINEVA va lua curand locul lui Dinca … 😉

  • Dar ce se va-ntâmpla, pe 17 octombrie, că doar n-o fi “sfârșitul lumii” ? Hai, dezvoltă puțin, dacă tot le știi tu … pe toate, băi … Hervis !

   • … ca spun chestii interesante se stie [ ex: cine crezi c-a “avertizat” relativ la 7 august-ul (10 cum spun altii) de anul trecut … inca de pe vrema cand nici nu se pomenea de el ?]

    CLAR ca stiu PERSDONAL ce va urma … (altfel nu stiam data exacta) … insa n-o sa-ti spun eu tie ( desi chiar de-“ati” sti …masuri nu s-ar putea lua ) ;)))

    In privinta DEVESELU … fi sigur ca in zona nimic nu se poate fara voia lor, a YANK-eilor … si la ce s-a deja ajuns … e grav (ce poate fi mai grav decat un CAZ mas-psihologic, inherent anti-american, DE PRECEDENTA, pus la rece pentru un moment popular-potrivit in viitor ?)

    Ca-i vorba de lupte intestine americane …e pentru ca Klemm e din bisericuta generalului aluia NATO … de i-a fost consilier PSD-ului (atentie PSD-ul e cu bisericuta anti-TRUMP …s-a vazut dupa retragere preanuntat-n 21 aprilie a lui Dragnea … mare grija …o sa trebuisaca sa va cereti scuze de la DINCA asta, la urma … cand vor fi RELEVATI … “ceilalti ” !

    Faptul ca americanii ca ALIAT stratgic au permis ca povestea sa DEJA ajunga atat de departe … AR TREBUI SA-TI DE-A DE GANDIT … sau ti chiar crezi ca ce se-ntampla-i fara acordul lor ?
    AMERICANII nu doar ca-s multumiti cu ce se-ntampla la DEVESELU … au interese ca povestea sa aiba un deznodamant ….straniu multora !
    Nenicule … habar n-ai ce-i in spatele …aparenetei realitati !
    ;)))

    • Auzi, iepuraș, mai ai frați și pe-acasă, căci pe blog , in mod sigur mai ai !
     Vezi ca, dacă tot știi PREA MULTE, și (copulativ) le “tăinuiești”, iar nu-i bine !
     Vezi că mai sunt locuri la Bălăceanca , așa că … GRĂBEȘTE-TE !
     POTI SA INTERPRETEZI POSTAREA ASTA CUM VREI TU, DAR SA STII CĂ MAI SUNT SI ALTII CARE MAI STIU CÂTE CEVA !
     Doar DATELE… diferă !!! Baaay !

     • hahaha !
      merci !
      :*
      [insa nu spune , atunci in viitorul ante-pre-vestit, ca n-ar exista premeditare in spatele aparentului haos !)

      Inca ceva … tu crezi ca “cei” de la DEVESELU chiar nu-s multumiti cum evolueaza … mass-psihologic povestea … fetietelor ? Nu vorba de “tainurie” ce vorba de-o anumita influenta paralel-colaterala ca parte integranta celor ce vor urma baiete !
      PS: As vrea e sa mai fiu un iepuras naiv ca acum 20 de ani … mda … din pacate s-a dus baba cu colacii !

   • O să fie parastasu’ de 4 ani pt colectiv !
    Că cam așa (!) se face, mai înainte cu 2-3 zile decât ziua comemorării respective (20 octombrie/ ?

    • @Dan Balcon incodata:
     —-
     ” … e vorba de-o anumita influenta paralel-colaterala ca parte integranta celor ce vor urma baiete !”
     —-
     incepi sa intelegi istetule cu … COJONES ???

     (SE LEAGA INCET-INCETISOR ? … “paralel-colaterala celor ce vor urma ” … stiai si tu ca EPSTAIN “v-a da coltul” … aveaia si tu DATELE … exact ca-n cazul serverului Clinton-ilor atunci ? … sau ANONYMOUS nu exista ? )

     … in 17 octombrie va fi … final de ETAPA … etc.

  • Informatia este falsa! Telefonul avea SIM, numai ca nu mai avea credit. De pe un telefon cu SIM care nu mai are credit se poate suna doar la 112.Individul putea sa primeasca apeluri pe acel numar si sa vorbeasca cu apelantul . Telefonul era tinut incarcat tocmai pentru acest lucru. Este posibil ca Dinca sa nu fi stiut ca de pe un telefon cu SIM care nu mai are crdit se poate suna la 112. Daca nu aveti cunostinte minime despre telefonia mobila si serviciul 112 incercati sa nu mai bagati lumea in ceata cu teorii abracadabrante!

    • ‘I was told Epstein belonged to intelligence and to leave it alone.’”

     😉

     … INTELLIGENCE °? !

   • ai fracturi de logica. “Telefonul era tinut incarcat tocmai pentru acest lucru. [112] ”

    Ce nevoie avea Dinca de 112 ?

    Tu esti putin retardata ? …

    • Fracturi de logica ai tu! Unde am scris eu ca Dinca folosea telefonul pentru a suna la 112? Dinca folosea telefonul pentru a raspunde celor care il sunau. Si eu am un telefon cu cartela pe care o incarc o data pe an pentru a nu fi anulata de operator. Cand nu mai am credit il folosesc in continuare raspunzand celor care ma suna. Si evident ca il tin incarcat!

     • fracturi de logica = pe telefonul ala putea suna oricine ( chiar din greseala !) in timp ce Dinca era in deplasare …crezi ca Dinca-si asuma riscul asta (presupus cunoscut de tine … si cunoscut de Dinca …. altfel nu tinea telefonul incarcat)
      Vezi de ce-o duceti rau …pentru ca sunteti prrosti !

      — deci Dinca stia ca pe telefonul ala putea suna oricine stia sau nimerea gresit numarul(!!!) si-l lasa-n raza de actiune a victimei … ?

      :* :* :*

     • @Sorine .. nu doar ca putea suna … ci a si sunat politistul convorbiri tinute secret acum …convorbiri dupa care Iohannis a fost imediat invitat la TRump … c are are un scandal mostru la el …acolo
      scandal privind aceeasi “marfa” ca cea … comersata-n DEVESELU (e de mirare ca alor le place cum decurg lucrurile …hehehe … Di9nce tabara a fost generalul ala NATO fost consultant al PSD-ului … ? … din tabar lui TRUMP `?

      acum dupa “disparitia” lui Epstain (pionul INTELIGENCE-ului …etc. … dupa cum se spunea oficial !)
      si scandaluri comune americanilor si romanilor din zona bazei militare … nu mai e mirare de ce Klemm si altii … tac malc !
      :)))
      [eu sunt mic nu stiu nimic si n-am stiut ce va urma-n Brooklin imediat cateva ore inaintea …stirii cu EPSTAIN == coincidente breh … ! ]
      stiu-stiu … doar un nebun ar scrie ce scriu … daca n-ar sti ce stie si numele lui n-ar fi LEGION !
      :*

  • Ia zi băi “frankfructe”, dacă tot zici că le știi pe toate, de pe ce telefon a sunat fătuca aia ?
   Deci, spune ce marca era, respectiv dacă GD l-a mai folosit, in ultimul timp !

   • Ericson breh !… cumparat la Craiova !
    [e OK ?]
    !

    • Ești prost băi frankfructe !
     Vezi că era un Samsung J 3 , ultraperformant, iar cartela, chiar neincarcata, permite ca “posesorul” să poată fi apelat de oricine, nu numai de către cei de la 112 !

     • vezi ca murit Epstein si …iohannis e chemat la TRUMP !

      cineva a zis ca scandalul Deveselu e intretinut de-afara si … cuiva sus-pus, in ierarhia americana, (amic de-al lui Commey !) , ii place cum decurg lucrurile la la 5 km de DEVESELU !
      … mah … ma-ntelegi sau sa-ti desenez ca la prrosti !
      (Ericson destul de primitiv celularul !)

      PS: cati banuiau ieri ca-n Manhattan … in apropierea podului Brooklyn … va muri Epstein azi …hehehehe!
      Nici cu mura-n-gura nu-ntelegeti … “istetilor” …

     • Dan Balcan …atunci e grav daca ala … cremenalul a lasat un telefon defect (zisele lui) care putea fi aleatoriu apelat de oricine in raza de actiune a victimei … el pleacand in alt oras !

      chair prost ar fi trebuit sa se gandeasca ca … functionabil fiind telefonul defect 8su cu acumulatorul la el … hehehe … 😉 … era un pericol !

      daca suna cineva … un necunoscut fata … si fata balbaia ceva … in timp ce el cumara alifii si vaselina la farmacie ?

      Bal-coano …asa ca esti mai prrostuta … si destul de retardata ?

      PS: N-o sa-ti dau e mura-n-gura cu ce vede in amanunte … national si international un EXPERT in ale des-comunicarii …aici ;)))
      [apropeaux … punem pariu pe 2 centi ca e … “Ericson”]

 • de ce-avea acumulatorul plin daca nu era functionabil … si dece l-ar fi lasat Dinca in raza ei … daca putea fi sunata (desi ea n-ar fi putut suna) … in timp ce el era plecat (ii consumase creditul chiar atunci …altfel n-ar fi avut acumulatorul plin ? … era o caartela prepaid SIM , al carui credit era consumat si Dinca stia asta … dar nu stia ca exist cartele cu credfit consumat care desi nu pot suna pot fi inca, o perioada sunate din afara ? … de ce-a riscat ca cineva intamplator sa sune pe telefon exact cand era el plecat …etc.)
  Ceva putea FALSEFLAG …cu intr-u totul alte dedesupturim decat cele oficiale …

  toata tampenia e gandita peste balta si e batalie regionala dintre luptele intestine …ale bisericutelor americane … dupa cum se stie … nu toti il iubesc acolo peste balta pe Master TRUMP 😉

  • e jale breh … faza cu
   A murit EPSTAIN …chair are tangenta la …ecuatia … DEVESELU … scandal, premeditat-prelungit … si

   mda +

   se pare ca se-mput rau lucrurile …cica EPSTAIN … ar fi implicat in afacerile din preajma DEVESELU … !

   E grav si faptul ca …cica …se stia de ieri ca va muri “sinucis” azi ! …hehehe

   “EPIGONI” !

   :*

   Apropeaux …ce vindea …cu ce facea comert … miliardarul de 2 bani … EPSTAIN ! … si ce-are “marfa” lui cu cazul DEVEASELU si “marfa” astora ???

   (nu te-ambala … usurel cu eplicile ca nu sti cu cine vorbesti !!! n-ai cum fi sigur , cu cine vorbesti !)

 • INCODATA: ” Mie mila de americani daca serviciile lor secrete … permit ce deja a devenit IRREVERSIBIL cazul DINCA !
  Insemna sau ca-s mai prosti decat se lauda …sau ca exista interese de caderea unor capete din serviciiile lor ….si ca se inca duc lupte intestine … daca e asa TRUMP va fi limitat la un mandat ( … asta o spune unul care VEDE CALR CE VEDE ”


  Faptul ca povestea a ajuns pana unde-a ajuns … la 5 Km de-o baza militara a lor … ar trebui sa dea de gandit !
  Ceva le place americanilor la ce se-ntampla … altfel n-ar fi permis istoria asta care orcum a deja mers prea departe (in defavoarea lor = caz de precedenta !!!!)

  PS: Klemm e din tabara lui TRUMP ?

  • Nu e din tabara lui Trump – Klemm e cu gasca pedofil-sodomist -globalista “democrata” .
   Trump are mari probleme cu paduchii neomarxisti in SUA. Ultimele atentate ar fi niste diversiuni puse la cale de “deep state” pentru a-l forta pe Trump sa confiste armele polulatiei , si a crea haos inainte de alegeri. America are probleme mari economice din cauza bulelor speculative , a mecanismelor de “quantitative easing” si mai nou este impinsa de Trump intr-un razboi economic cu china si intr-un razboi al sanctiunilor economice cu multe natiuni.
   Vedeti cum sta treabacu arestarea traficantului pedofil Epstein , cu cele peste 100.000 de “sealed indictments” si timeline-ul lui “Q”…

   • Cireasa de pe tort: nu cumva neomarxistii, globalistii, sodomistii care il chinuie pe Trump, au ales-o intentionat pe nepoata lui Alexandru Cumpanasu ( poate este si nasul fetei) fiindca stiau ca este un tip care iese la bătaie?

    • @cetatene …straniu e ca Iohannis care nu-i strain de Florida …e chemat la Trump … imediat dupa convorbirile secretizate ale politistului cu Alexandra … si urmarea mortii lui Epstain implicat intr-un scandal conectat la cel din Deveselu prin “marfa” …ce-o colportau in USA de “cei” din Craiova !

     hahaha
     Toate se leaga-ntre ele … fetitele din Deveselu … banda din cariova ce le vindea-n USA … trump ce-l cheama pe Iohannis … si moartea lui EPSTAIN implicat in chestii nu straine celor deveselene !

     ;))
     [sa nu-ne zica nimeni ca si de data asta … ca-n cazul avertizarii lui Erdogan sau …serverului democratilor “atunci” … ar fi rusii cei ce … mda … pot fi si servicii europene ce nu se-nghit cu cele de peste ocean … !]

 • PS : Ma confunzi cu altul … HERVIS (?) …ala-i in IBIZA … bre !
  Eu sunt in Frankfurt 😉

 • Toate convorbirile telefonice sunt inregistrate de operatorul de telefonie.
  Inregistrarile nu pot fi obtinute de autoritati cazuri exceptionale , cum este cazul de fata ?

  • @ionescu
   nu doar de el, operatorul, ci si de americanii care asculta = PAZESC de diversiuni, toata zona …
   daca nu crezi mergi, de oriunde din tara, in zona si da telefoane “aiurea” undeva … vezi ca fara ajutorul romanilor …americanii stiu imediat de unde sa te ieie !
   Daca esti ne-profesionist vreu sa zic !
   dar astea-s alte barfe … sa nu mergem prea departe …c-ajungem … iepurasi vorba aleia cu Balcon ;))

  • Nu, nu este adevarat! Operatorul de telefonie nu inregistreaza continutul convorbirii telefonice. El retine numai datele de trafic, adicatelea ora apelului si cu cine s-a purtat convorbirea( ca si nr. de telefon).

 • “Ce numar de telefon …are un telefon fara SIM ? … [nu poate suna nimeni pe IMEI !]

  (intreb asta pentru ca daca telefonul ala avea o cartela SIM si acumulatorul era plin … era un telefon PERFECT functionabil … de unde fata-si putea suna parintii … “istetilor” le mai spun ca fara complicitatea STS nici macar pe-un telefon cu cartela epuizata nu se poate suna ! asa ca atentie la logica minciunilor prin care s-ar incerca o deviere de la … misterele astea ! )

  Deja e vizibil ca Dinca are doar rolul de-a linisti temporar … pe adevaratii cautati !

  Bate tare la ochi ca ALTCINEVA va lua curand locul lui Dinca … ?”

  … Dan Balcon … la astea ce zici ? …daca tot te umfli ca sti, adevarul e habar n-ai ?

  Cum iti explici istetato ca … fetita a sunat la 112 si-a fost sunata inapoi, desi n-avea SIM in telefonul defect si cu acumulatorul descarfcat descarcat, vorba lui Dinca … straniu … ?
  Pe ce numar a sunat-o politistul ala cu dialogul secretizat fara …. intermediul STS sau al americanilor de la DEVESELU care si ei au aparatura de-a suna DIRECT PE-UN TELEFON FARA CARTELA ? :mrgreen:
  iNCA CEVA ISTEATO. … americanii 8nu doar ei) au inregistrarile lor ale ABSOLUT TUTUROR CONVORBIRILOR DIN ZONA … ps ps … ti-am zis ca-s din Frankfurt ? si ca ca pun muraturi ?

  Nu-ti face griji americanii au totul arhivat … toate teleofonatele din zona sunt ascultate si puse la dospit ani de zile … hmmm nu doar americani asculta zona !
  Asa ca …. dar timpul trece vremea vine … tu te-ntreaba si socoate … breh !
  un destept poate face credibil pe prostul … un prost care face pe desteptul e ridicol … desteptilor !

  :))) … :*

 • “Bate tare la ochi ca ALTCINEVA va lua curand locul lui Dinca … ?”

  Asa e o “profetie” a carei veridicitati o vei observa mai tarziu … “iepuras” :)))

  • Hai, du-te înapoi, in salon, băi frnccă s-a terminat PAUZA DE MÂNCAT KKT, băi frankfurte !
   Si, mai ușor cu vorbele “grele” , că doar nu vorbești cu măh-ta, sau cu tah-tu, și oricum eu nu le (te) bag in seamă, căci văd că te “întărât” !?!
   Hai, ja la … pat !
   Și, apropo, poate măh-ta are balcoane, că eu am … COJONES !?!

 • Încă tot nu va este clar că toată povestea a fost “regizată” de americanii anti Trump, care vor face “totul” că el sa nu mai obțină un al doilea mandat !
  Restul e PRAF IN OCHII … PUHLIMII !?!
  Și mai e ceva :
  FITI LINISTITI, CA N-A MURIT NIMENI !!!

 • Au inceput diversiunile de ziua protestului . Diliul Dide se cearta cu organiztorii .D-le Cristoiu nu stiu de ce am o presimtire ca de data asta statul paralel nu-si mai doreste un protest in Piata Victoriei …

  • Conclave Obscurum ….
   evident ca statul paralel nu doreste …. pentru ca exista riscul sa cada guvernul , si asa ceva nu e bine .
   PSD – ul trebuie lasat sa guverneze pana se face tandari , mci , mici , praf . Pentru asta ii tin la putere si cu perfuzii .
   Si daca o sa cada guvernul , ce face Johanis ? Un alt guvernul meeeeu ? La fel de competent ca si primul ?
   Ar fi mana cereasca pentru PSD-ALDE . Ar avea mari sperante pentru 2020 .

  • Conclave Obscurum ….
   evident ca statul paralel nu doreste …. pentru ca exista riscul sa cada guvernul , si asa ceva nu e bine .
   PSD – ul trebuie lasat sa guverneze pana se face tandari , mci , mici , praf . Pentru asta ii tin la putere si cu perfuzii .
   Si daca o sa cada guvernul , ce face Johanis ? Un alt guvernul meeeeu ? La fel de competent ca si primul ?
   Ar fi mana cereasca pentru PSD-ALDE . Ar avea mari sperante pentru 2020 .

 • Anchetatorii și-au tras camping, in ograda groazei, ba chiar vor sa mai ridice un cort, nu de alta dar ca sa fie CIRCUL complet !

  • Si daca tot sapa , poate fac si o piscina , ca deh , caldura mare mon cher . Si uite asa pun de o statiune , balneoclimaterica .

 • Ma intreb retoric, pentru un prieten: oare probele din dosarul asta, cele care nu au apucat sa fie distruse de magistratii din primele zile, vor disparea, sau se vor vinde? mai scump decat disparutele si necautatele CD-uri cu inregistrari ALRO sau dosarul Bechtel samd?
  “Magistratii” craioveni nu erau cumva cei despre care nu s-a dovedit ca vindeau decizii judecatoresti prin fratele lui basescu?

 • Nea Cristoiu (pentru mine inca Maestre!) :

  “Faptul ca povestea a ajuns pana unde-a ajuns … la 5 Km de-o baza militara a lor … ar trebui sa dea de gandit !
  Ceva le place americanilor la ce se-ntampla … altfel n-ar fi permis istoria asta care orcum a deja mers prea departe (in defavoarea lor = caz de precedenta !!!!)”

  …Ceva le place americanilor [== caraora dintre ei ?] la ce se-ntampla … !
  😉

 • bah Balcon … apropos mde iepurasi
  ca tot ziceai de nostradamism …de faza cu pod-ul Brooklin si … anticipata, inevitabila moarte a lui Epstain … inca de cand era-n viata ce zici ?
  asa ca nu le ai … dioar bagi strambe … :* … ?
  Nu te-ambala … ca eu chiar te bag in seama si-s atent la “hint”-urile tale ante-pre-vestitoare !

  Nu zic ca … zona Deveselu are legaturi cu afacerile “sinucisulului” EPSTEIN …ci zic ca exista oameni care vad … profetic(ca sa fiu melodramatic) in spatele realitatii vizibile !

  [a trebuit sa-mi dau jos poza cu pod-ul Brooklyn de pe FB , pusa ieri … din respect pentru cei implicati in “afacerea” Epstain … ;)]

  PS … pentru ultra-isteti … lumea chiar e … mititica …brehhh ! Putini pot insa citi printre randuri …desi contrabalansand numarul lor … EI AU VOLANUL LUMII !

  😉

  • de e pusa, poza-avertisment, exact inaintea …operatiunii ultra-secrete EPSTEIN ?
   …de unde sti ce sti … ca n-ai cu deduce !!! [… “parfum-pe-clanta” ?]

 • http://www.informationclearinghouse.info/51906.htm

  😉

  Dan Balcon … te bagi la o shueta ?
  ca zice-ai ca si tu ai date referitor la DEVE$SELU , imprejurimi … servicii secete si … “marfa” si provenienta ei …comercializata de , … EPSTEIN ?
  [ mda …gura-mare … pana nu mai e de gluma si mai apoi … tacerea scroafei in cucuruz °!]
  :))

  • Băi buddy, tu cate conturi ai, că văd că bagasi in postare același link care-l băgâ, mai sus , Dr Q ?
   Iti mai dau niste niveluri, care par a fi tot ale tale !
   Așa că mai du-te in Pacea Liniștii Mele !
   Cât despre telefon … mai “studiază”, sau dacă nu întreabă un prieten, d’ăla cu ceafa groasă !
   Chiar azi a apărut pe s p s ceea ce spus eu !!!
   Hai, să … “faci ca puiul”, buddy ❗❗❗

   • http://www.informationclearinghouse.info/51906.htm‘

    interesant n-asa ? … si mai interesant va fi cand se vor releva implicatii la pasivitatea americanilor din jurul DEVESELU-lui !

    :* :* :*
    (nu-s conturi ci …”puncte de vedere complementare” = perspective !)

    • Vezi că te dau pe ✋ lu’ Nikola ❗

     • @
      Dan Balcan

      my name is LEGION !

      pe cine dai tu pe mana cui …breh ?

      ;))) … :*

     • … sti unde-i Epstein ? … am aflat de cateva minute … !
      In Elevetia in apropriere de Lausannen !

      (doar un hint ca sa vezi … mai tarziu confirmat ! … cu cine vorbesti ! daca te-ntrebi de ce ma cobor la nivelul asta … e pentru ca face parte din colateralitati 😉 …ca-n cazul “parfumului-pe-clanta” !!!

      :*

 • Ce mai tura-vura : totul, recent intamplat, la americani, face parte dintr-o strategie secreta E L E C T O R A L A … infinita mai complicata si costisitoare(moral) decat “cealalata”
  conceputa pentru a elimina sansele lui Trump de-a fi reales ! (Trump e in impas, se pare ca marii maestrii ai informatiei l-au cam …etc.)
  La sfarsitul saptamanii (atentie !) … pot spune daca va avea succes sau nu (de fapt vor vedea toti asta … in cursul saptamanii … e exact ca saptamana aia in care i-a fost hotarata soarta Hilary-ei … faza ncu serverele 😉
  :))
  PS: … nus- vrajeli … saptamana urmatoare va releva …abyss-uri !

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cazul Caracal: Un scenariu căruia i se tot caută finalul
Motto:
„În toate manifestările mele, în literatură, în presă, și în mica existență a bietului om am fost întotdeauna contra, chiar când eram obligat la pentru. Am fost un băț în roată. Fără să vreau.”
- Tudor Arghezi
Comandă online „Prizonier în închisoarea cărților”: