Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Nu cumva toate criticile aduse candidatului Cîrstoiu țin de o abilă campanie de notorietate?

Comentarii

17 comentarii pentru articolul „Nu cumva toate criticile aduse candidatului Cîrstoiu țin de o abilă campanie de notorietate?”

  • Și trebuie spus că Piedone se potrivea la aur, sunt compatibili. Adică au aceeași prezență … scenică.
    Gusa era mai potrivit la psd. Chiar dacă lumea zice una alta despre Gusa, omul are ceva stil, e de alt nivel, să vedem în campanie cu ce ne va amuza.

  • Așa e … Alegerile sunt o glumă cinică. Poate doar în vreo comună îndepărtată să se aleagă primarii pe bune.
    Așa că în București o să fie primar tot băiatul ăla caltos. Care asemeni altor lideri mareti ai politicii nu lămurește unde și a ținut cartea de muncă.

  • Agenda asta langa cu alegerile, cine pe cine si cine cu cine, nu mai tine. N-o mai lungiti ca devine penibil. Orice muritor cu macar doi neuroni stie ca toate alegerile sunt o mascarada si votul n-are nici cea mai mica importanta. Cine trebuie sa iasa, va iesi, ca d-aia s-au inventat bajetii cu ochi albastri si candidatii aferenti. Toti raporteaza unde trebuie, cand trebuie, conform OZ/U. Oricum, cine a priceput, n-are de ce cautiona acest circ.

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Nici vorba.
    Oricat ati intoarce-o, reclama negativa ramane negativa.
    Asa numitii „specialisti” in mass-media nu prostesc pe nimeni.
    Singurul prostit in toata povestea este imparatu’ cu fundu’ gol chiar si cand se plimba cu metrou’.

  • Bucureștiul e mort, fără agora, fără viață socială. Toți umblăm grăbiți izolați unii față de alții. Fiecare este doar cu gândurile lui cu grijile lui. S-a pierdut coeziunea unei comunități.
    Îmi aduc aminte că după 90 eram uniți și dornici să ne cunoaștem și să facem lucruri în comun, să comunicăm.
    Cred că ultima manifestare a coeziunii bucureștenilor a fost la funerariile Regelui Mihai unde toți au ieșit și au stat la coadă ore, pentru a aduce ultimul omagiu.
    De când a venit neanderthalul, omul ăsta de grotă Nicușor Dan care nu a înțeles niciodată ce înseamnă un ORAȘ, bucureștenii s-au retras în tăcere.
    Pitecantropul ăsta avea la îndemână un dictonul „pâine și circ” putea să învețe ceva ceva din el, adik este la fel importantă pânea ca și viața socială.
    Nicușor Dan nu s-a întrebat niciodată de ce împărații romani au chieltuit sume imense pe amfiteatre din marmură gen colosseum cu locuri între 30.000 și 80.000 de spectatori?
    Păi oamenii nu pot trăii izolați, au o viață intimă acasă și o viață socială unde se manifestă în comun.
    În fine, Nicușor Dan ce ne arată azi în campanie? O țeavă. Se laudă cu o țeavă.
    Atâta poate mintea lui de pitecantrop retardat.
    *
    Da, era posibil ca aceată perioadă de campanie să ne scoată din letargie cu o singură condiție, să avem cu cine.
    Mă uitam ieri la Cîrstoiu cum stătea într-un metrou gol și se uita la harta din vagon ca o curcă-n lemne, sau vițelul la poarta nouă.
    Era clar că era prima dată când călătorea cu acest mijloc de transport în comun.
    Tipu ăsta este de un ridicol absolut!
    Ce zicea el? Vrea metroul la primărie.
    Cui dracu-i pasă de cine aparține metroul atâta timp cât funcționează!?
    Plus că e un tip plin de ifose, gen – bre, eu am venit voi să-mi faceți Programul și să strângeți semnăturile, eu fac doar figurație!
    Și uite așa e plimbat de Firea la acțiuni care mai de care mai penibile prin București, ca și actorul ăla pus pe calul de pe scenă la jandarmerie și îmbrăcat cu pene tricolore de cocoș.
    Doamne! unde a ajuns țara asta!
    *
    Avem un guvern de potlogari, niște pungași Ciucă și Ciolacu.
    Coaliția e o potlogărie, ca să dezorienteze alegătorul și să provoace haos.
    Cică s-au unit, nu ca să pună mâna hoțește pe toată puterea și să conducă și în următorii patru ani, ci ca să ne ferească de Apocalipsa „extremistă(!)” adik AUR.
    Dar, noi știm că PSD face blaturi cu adversarii când îi convine.
    Așa i-au făcut și lui Firea acum patru ani când l-au sprijinit pe șest pe Nicușor Dan, așa cum au făcut și la moțiunea contra Guvernului Dăncilă de a rămas Orban stupefiat că moțiunea a trecut.
    Cea mai mizerabilă escrocherie a PSD a fost și este “recalcularea” un cuvânt inventat de Olguța Vasilescu, prelut de USR, preluat de coaliție pentru a nu mării pensiile după lege.
    De opt ani se face “reacularea”. A ieșit o lege care nu a fost aplicată niciodată și acum vor scoate o lege cu același final.
    Pensionarii sunt mințiti iar guvernul iese în câștig. În ultimii opt ani au murit mulți.
    *
    Ciucă alt penibil, vrea să ajungă președinte. Și-a trimis strategic la înaintare bocancii și uniforma la muzeul veteranilor și urmează să vină și el în carne și oase. Mai mult carne.
    E adevărat, bocancii lui au fost strecurați printre bocancii celor morți în luptă, dar nu contează, contează doar acțiunea de PR.
    *
    Concluzie – eu votez AUR pe toate listele.

    • Toți umblăm grăbiți izolați unii față de alții. Fiecare este doar cu gândurile lui cu grijile lui. S-a pierdut coeziunea unei comunități.

      totul a inceput in 89, atunci cind cei cu experienta in munca au intrerut relatiile ombilicale cu invataceii lor, carora le mai transmiteau si experienta de viata. si au facut asta in mod natural, pentru ca altfel s ar fi opus definitiei capitalismului. a fi doar cu gindurile si grijile tale e tot un soi de capitalism…

      da, s a pierdut coeziunea.
      mai exista un singur liant ( pentru ca toti ceilalti au fost hibridati, de la pamantul tarii, la rmata si ‘ingeri’ ), iar el e ‘credinta’. insa ea e catalizata de prezenta lui Antihrist :))), deci …in el sta coeziunea pe vremurile astea:))))

      coeziunea e fundamentala in definirea unui intreg. daca nu exista coeziune, si nu exista, …ciuciu intreg, indiferent care le o fi parerea unora sau altora

      • capitalismul are ca esenta Acumularea
        prin urmare capitalismul se oune Daruirii, proprie Naturii
        mai simplu spus esenta Civilizatiei se opune esentei Naturii,
        deci practic Civilizatia e o Antinatura :)))
        dar stai, asta se stia deja!:))
        ce inca nu se stie e …de ce oameni vor sa fie printre cei mai buni in competitia numita Civilizatie?!,
        adica in ‘lupta impotriva Naturii’ ?:)
        se nasc …dupa care sint dusi la antrenamente pentru ca atunci cind vor fi …mari sa fie capabili sa poarte cu succes aceasta lupta :)))

    • ‘Bucureștiul e mort’

      fals!
      acest ‘mort’ este ‘noul viu’ :))))
      pentru ca ceva sa fie …dupa cum ti se nazare …e suficient sa i schimbi definitia.
      si fix asta se intampla in lumea mare

      • cei care propovaduiau vaccinul ca pe o minune sint acum fix cei care ‘propovaduiesc’ posibilele reactii adverse ale acestuia.

        prin urmare exista unii care fac minuni,
        altii care nu fac,
        si mai exista unii care ii declara facatori de minuni pe cei care prin definitie nu sint :))), astia din urma sint cei mai tari, pentru ca incep prin se declara pe ei insisi …miraculosi :)))

        important pe vremea asta e sa i faci pe altii de cap, astfel incat in final sa ti dea dreptate, chiar daca n ai :))
        acesta fiind si momentul in care pur si simplu ‘ce se cere’ e ‘sa inchizi televizorul’ :))), si, cum se spune la tara, sa i dai dracu pe toti…, dupa care sa ti vezi de ale tale,…cum poti

        • prezenta la vor se va dovedi, ulterior, definitorie pentru putinta natiei de a face fata vremurilor. daca cetatenii inca nu s au prins care e faza cu sistemul politic …slabe sanse sa ne descurcam pe vremurile care vin.

  • În Bucureşti, pe strada Teheran, la intersecţia cu străzile Jean Monnet, Maxim Gorki, Cpt.av.Ghe.Mărăşoiu se află amplasat Monumentul Grupurilor 6,7,9 Vânătoare. Pe soclul acestuia se află gravat mesajul <>
    https://fundatiaserbanescu.wordpress.com/2019/04/11/istorie-recenta-monumentul-grupurilor-679-vanatoare/

  • Batistuță bate câmpii cu laudele. Marele turist a fost sluga perfectă pentru occident; despre noi nu cred că nici nu știe că existăm.
    Campania asta electorală scârțiie din toate încheieturile. Alianța de la guvernare nu va mai avea sprijinul pensionarilor amărâți, electoratul de bază al PSD-ului grație minunatei legi 360/2023 făcute tocmai pentru a reduce veniturile și așa mici ale multora.
    De unde și în folosul cui apar sondajele astea de opinie înșelătoare?! A cam trecut vremea manipulării în masă.

  • Nu știu dacă lumea își mai amintește dar acum vreo 12 ani Rareș Bogdan făcea emisiuni de la o terasă de pe Litoral.
    Câte elogii a auzit cârciumarul ăla, cât i a gîdilat urechile, cât l a tamaiat, cât rafinament a pus în lauda venită din inimă, câtă admirație i se revarsa din toată ființa, nu cred că s a mai văzut.
    .
    04.04.1944. Pe principiul dacă nu face pe interesantul parcă nu e prost destul. Adică hai să alegem date d astea să pară că suntem mai interesanți și că în spatele unei agresiuni stau niște calcule și în spatele calculelor stau mari rațiuni ezoterice și în spatele lor vreo mare stiinta.

  • Stimate maestre ,
    mai incet cu monumentele ridicate in memoria victimelor bombardamntelor americane , sa nu-I treaca prin cap paduchelui vreo tablita impotriva acelor faşisti morti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *