Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

O crimă împotriva democrației: mutarea Europarlamentarelor cu Localele

Comentarii

33 comentarii pentru articolul „O crimă împotriva democrației: mutarea Europarlamentarelor cu Localele”

  • De bre maestre este crima? Parca alta data ne plangeam ca procentele mici nu asigura o reprezentare corecta. Frica matale este ca USR va merge doar cu doi agatarsi la pomana de la Bruxelles? Iar Julien Ciolos canci sanse?

  • Maestre! Insanatosire grabnica! Intr-adevar timp castigat pentru citit 🙂
    Eu m-am bucurat ca am gasit cartea tradusa (sper ca aceasta este):
    https://www.libris.ro/istoria-secreta-a-cruciadelor-rene-gruosset-PET978-973-8951-96-9–p1194952.html
    Va ascult cu placere in fiecare zi si va admir! De cate ori ajung prin Sinaia ma uit pe strada cand ma plimb, poate va zaresc sa va salut 🙂 Pana acum nu v-am vazut :))
    Seara frumoasa!

  • Multă sănătate vă doresc!
    Au început și judecătorii CCR să comunice prin presă că este neconstituțională comasarea alegerilor. La locale se alege gospodarul șef al comunității. Noi ieșenii chiar avem motive să ieșim la vot.
    Personajele care vor la Bruxelles să vină să-și facă campanie electorală fix privind situația României, momentan slugă, în PE. Dacă PE și CE decid o parascovenie ai noștri ar trebui să ne reprezinte și pe noi și nu ce vor alții! Green-Deal-ul nu ține la noi. Pe gerurile astea ghiciți câte autoturisme electrice am întâlnit – zero! Cele hibrid mai circulau dar nu pe mod electric. Ieri pe la prânz erau înghețate bocnă până și interfoanele…
    Cât despre fermierii și transportatorii din Europa chiar le dau dreptate și le țin parte. Este halucinant cum produsele alimentare de prin Ucraina au invadat magazinele românești.
    Astă vară am văzut pe european cum s-a dezechilibrat și răsturnat o carosată cu nr. de Ucraina în care era mascat cu o prelată întinsă pe un cadru metalic un rezervor și culmea nu curgeau grâne ci ulei alimentar. Ne-am retras toți rapid cât mai aproape de acostament… oricum până acasă s-a împrăștiat uleiul inclusiv pe caroserie care mirosea a cartofi prăjiți… Să nu-mi spună guvernanții basme că am depășit vârsta la care le credeam.
    Chiar mai există PNL?! Mă faceți să râd.

  • Maestre, în primul rând vă urez însănătoșire grabnică!
    Comasarea alegerilor Europarlamentarelor cu cele Locale este un truc ordinar al PNL cu USR, truc inventat de Iohannis, adik exact cum a fost data trecută în 2019 cu referendumul cu justiția împreună cu europarlamentarele.
    Păi cum credeți că PNL și USR au obținut fotolii în parlamentul european? Cei care s-au prezentat la vot nici nu au știut ce votează, a fost o mare înșelătorie. Nu l-ar fi rușine, acum mai vor încă o dată să aplice același truc!
    *
    Maestre, se cam duce draq Green Deal-ul Ursulei și a lui Timmerman! cam asta înțeleg eu din revoltele agricultorilor.
    Era normal ca francezii să fie cei mai uniți și hotărâți fiindcă am văzut Franța din avion – e toată verde. Are mari terenuri agricole.
    Și da le-a ajuns cuțitul la os.
    Punctul în care a ajuns Europa se datorează doar hotărârilor aberante ale Comisiei Europene votate în Parlamentul European. Hotărâri, nu numai în politica agrară, ci și sancțiunile contra Rusiei, aruncarea în aer sau închiderea conductelor de gaze de la Ruși, închiderea minelor, permiterea intrării produselor ucrainiene fără taxe vamale.
    Acum s-a ajuns la un soi de dictatură agrară împusă pentru europeni – ce să cultivi, cum și cât să cultivi, etc. și în schimb au permis multinaționaleler să sufoce piețele cu produse agricole dubioase aduse de pe tot globul.
    Trebuie făcut ceva cu acestă Comisie, nu știu ce, controlați la cap înainte ca acei oamnei să ocupe acele funcții, ceva…că nu se mai poate cu ei fiindcă suferă milioane de europeni.
    *
    Și la noi Ciolacu trebuie să înțeleagă că populația dorește doar produse agricole românești și să ajute adricultorii inclusiv cu desfacerea.

    • Artificial VS Natura e cel mai cumplit ‘razboi’ posibil in Creatie

      poate in primul rind pentru ca Artificializarii nu i te poti opune, insa o poti capaci cu masura ‘dupa dorinta’. totusi, …odata inceput acest joc el nu mai poate fi intrerupt, deci altfel decit implicind plenar poporul si …dorintele luii gradinarite peste veacuri …nu se poate

    • Mai Ciolacu, poate treubie gândite pentru țărani ceva asemănător vechilor oboare unde ei veneau cu căruțele pline de marfă după sezon. Când eram eu mică Oborul era neâncăpător iar țăranii vindeau în sus pe Colentina, care atunci era sat cu case și grădini. Erau munți de doi metrii de roși și de ardei, de castraveți, de cartofi, de spanac și ștevie.
      Toamna munți de pepeni, struguri, mere.
      Totul fără taxe, fără tarabe. Tot Bucureștiul se aproviziona de acolo. Se aduceau găini, curcani etc.
      Cred că trebuie niște spații libere fără taxe doar pentru ei, la margini de orașe.
      Să se termine cu adausuri comerciale, piețe cu samsari și marfă dubioasă.

  • ‘Startup-ul Neuralink, al lui Elon Musk, a anunțat primul implant cerebral „Telepathy” ‘

    acesta este primul pas :))
    odata cu el s au scris si restul 9 999 :))),

    • inca de pe vremea lui Lao se stia ca pentru a defini o cale de 10 000 de asi tre sa l faci pe primul, restul vin de la sine, chiar daca pentru ca asta sa se ntimple e nevoie de …tot timpul din Univers…

      • facind un pas deschizi un anumit viitor
        in functie de pasul pe care alegi sa l faci deschizi ce viitor doresti :))
        important, consistent, …cu totul si cu totul deosebit, e felul in care l faci pe primul, ca nu e chiar o bagatela:))

        • Antiintelepciunea …deja stie!:))), a demonstrat ca se pricepe la ‘dinamica dorintelor’ 🙂

          • armonie armonie, insa ea s ar putea sa treaca printr o stare intermediara, de armonizare cu mintea omului …care poarta o armonie a mintii Universului, cu care se armonizeaza plenar abia ulterior…
            interesant 🙂

    • daca vei conecta mintea unui om cu un computer cuantic …ce o rezulta?! :))

      • oare nu cumva o potentare a mintii in detrimentul inimii, tendinta fiind ca dinamica sa fie dusa la extrema?!

        • ce tare … 🙂
          antiomul ar putea fi mult mai spectaculos decit il vedeam …pina mai adineauri :))

          • impulsul de care un cc are nevoie pentru ca sa se trezeasca la viata s ar putea sa fie chiar conectarea cu o minte umana

  • ce n au inteles fermierii e ca ei lupta impotriva curentului.
    inca nu s au prins ca totul se misca impotriva lor, in Civilizatie, pentru ca ei sint cu Natura, iar Civilizatia cu Artificializarea

    ‘lupta’ e …deja clasica, Artificializare VS Natura
    ramane de vazut cine cistiga, fermierii sau Civilizatia, insa e clar ca ‘naturistii’:)), spre ex fermierii, tind sa devina incompatibili cu Civilizatia ( care tinde sa devina o Antinatura )

    • poveste cu fermierii se poate rezuma asa
      fermieri VS Civilizatia ( toaaaata! :)) )

      sa te apuci sa lupti cu Civilizatia …e ceva, clar 🙂

      • oare fermierii or fi stiind ca se lupta cu Civilizatia?

        • or scapa fermierii de Civilizatie, ori Civilizatia de fermieri
          altfel nu se poate pentru ca Artificializarea, adica Antinatura, adica Civilizatia presupune lipsa Naturii

          • iar pentru ca Civilizatia …deja nu mai poate sa suporte prezenta Naturii, …se da n vileag:)), isi arata felul de a fi 🙂
            reactioneaza din ce in ce mai brutal in fata Naturii…

          • creca e vorba despre o reactie adversa :))
            cum aude de Natura, cum ii ies bibite pe piele, :)))
            piele fina, de Civilizatie frageda, artificial de frageda :))

          • Este o mizerie comasarea alegerilor pt PE cu cele locale ! La locale sunt 4 buletine de vot: primar,cons local,preș.cons județean,cons județean; cu cel de la europarlamentare ar putea fi 5 ! Este destul de greu,mai ales pentru cei mai bătrâni,cei care nu vad prea bine + durata votului ! Ar trebui să se voteze în 2 zile,in plus numărătoarea va dura săptămâni ! Este o mizerie ! In plus se scurtează mandatul celor aleși,la locale în 2020 !

          • faptul ca Civilizatia da semne evidente ca nu mai suporta Natura e ceva …chiar haios:))
            incearca, saracana, sa faca tot ce poate ca sa ascunda asta :)), insa ….uite ca chiar nu mai poate:))))
            da semne de independenta:))
            deci e cam clara treaba, in curind va face 18 ani:)))

            intrebare: ce i cumparam Civilizatiei …de majorat?!:))))))))

            i as cumpara o oglinda :)),
            insa daca Civilizatia e o Antinatura, iar Antinatura e Imaginea din Oglinda a Naturii, nu cumva nu suna bine daca Civilizatia …s ar oglindi? :))))))
            da!, tare! : Civilizatia, Antinatura, n are nevoie de oglinda, pentru peste tot pe unde priveste se vede …pe sine insasi :))),
            deci poate ca nu stim ce sa i cumparam, de majorat, insa stim ce nu putem sa i cumparam, …o oglinda :))

            io aveam o singura idee de cadou, asta cu oglinda,…alta n am, asa ca totul ramane pe umerii vostri :)))

          • Succes! 🙂

  • noi, de ani si ani de zile, tot auzim ca alegerile sint ‘la ordin’, …deci iese cine trebuie, dupa cum e ordinul.
    e plina presa de astfel de discutii…
    pai si atunci ce atata framantare pe tema alegerilor?!

    • Discuția pe tema alegerilor e o diversiune : ca să nu se discute despre sărăcie, nici despre inflația provocată de capitalismul sălbatic etc. Temele majore ale societății sunt astfel date deoparte… Cât despre fraudarea alegerilor e clară : știe STS-ul ce are de făcut ca să iasă cine trebuie !

    • Democratia este acel concept filosofo-savanto-smenist care prevede ca doi lupi si un miel voteaza conf OZ/U cine va fi in meniu la urmatoarea masa. Partea haioasa e ca mielu’ chiar crede in democratie si se implica activ in organizarea alegerilor „democratice”. Muahahahaaaa!!!

    • oare de ce nu le comasăm pe toate, toate toate, într un sfârșit de săptămână care să țină trei zile, gen nunta, și să se dea și ceva de băut, poate bere, că să meargă cu micii, nu de alta dar sa scape alegătorii de emoție :))

      • și pentru a asigura prezenta la vot, …cam 100 la sută, Io zic sa se voteze concomitent trecerea în constituție a prezentei berii și a micilor la alegeri, însă dacă ele pica iarna ar merge și o tuica fiarta, nu zic…

        • atunci cind ‘lumea politicienilor’ s a departat de lumea in care misuna poporul …s a mai intamplat ceva, spre absoluta echilibrare,
          ‘oamenii’ s au departat de pozitia de ‘conducator’

          cu cit mai potenta a fost departarea, cu atit mai capabila a fost departarea.

          acum deja treba e clara, departarea politicienilor…-oameni de pozitia de conducator, a venit la pachet cu apropierea ‘politicienilor care nu sint oameni’ de pozitia de conducator,
          si uite asa asistam la o tendinta clara-cristal, de preluare a ‘conducerilor’ de catre IA. procesul fiind pandemic asa se va si dovedi ca e, la soroc.

          • tendinta a devenit evidenta si ar fi putut fi sesizata pina acum
            pentru ca tendinta conducatorilor-oameni e de a chema, pentru inceput, IA in ajutor
            caz in care IA se manifesta, indirect!, dar se manifesta pe pozitia de conducator,
            insa tendinta va continua, pentru ca cel care defineste urmatorii 9 999 de pasi e primul!:)),
            pas pe care omul deja l a facut :),
            caz in care vom asista la din ce in ce mai multa prezenta IA pe pozitii de conducere, in fnal ea regasindu se …cam peste tot :))

            deci daca tot vorbim serios despre alegeri, atunci tre sa vorbim nu despre relatia politicieni-cetateni, ci despre relatia politicieni-IA …si! relatia IA-cetateni
            pentru ca problema politicienilor-oameni nu e ‘cetatenii’, ca cu astia se descurca, ii fac de cap de nu se vad, e fix IA, iar cu IA n o sa le mearga, pentru ca ea invata ‘in direct’ si …intotdeauna e mai desteapta decit cel cu care ‘vorbeste’

  • Care democrație?Unde exista în lume și cum se manifesta?Ce e aceia democrație? E doar o născocire a vechilor greci,o minciună care s-a perpetuat până în zilele noastre,nu există și nici nu a existat vreodată,e un mit,o himera.

    • democrația e chestia aia care suie IA pe tron. in lipsa democrației …n ar fi avut cum să ajungă acolo.
      Grecii erau …vizionari, clar :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *