Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

O prostie mare cât Alianța: căutarea candidatului unic la București

Comentarii

21 comentarii pentru articolul „O prostie mare cât Alianța: căutarea candidatului unic la București”

  • Maestre, am înțeles că lui Ciolacu nu îi pasă de cine va conduce primăria capitalei, îi pasă ca PSD să aibă câți mai mulți consilieri, adik s-o controlze din umbră.
    Apropos de Burduja, încă mă întreb cât l-a costat „rivoluția” nu de la Ploiești ci de la București, la balamucul de la 10 august, că zicea agitatoarea Angi că „un fiu de bancher a donat pentru logcistică”.
    Adik cum să fie el candidatul comun PSD-PNL când ani de zile a urlat împotriva PeeSeeDee!?
    În fine, candidatul comun este una dintre aberațiile lui Ciolacu.
    Mă gândesc că este posibil ca PSD să piardă alegerile, toate alegerile.
    Au avut patru ani la dispoziție să organizeze alegeri în partid. Nu au făcut-o.
    Au rămas cu Ciolacu în frunte interimar, un tip slab fără stofă de conducător.
    Apreciez că este mult mai slab decât Viorica Dăncilă căreia i-a cerut demisia, cu toate că Dăncilă a adus un scor frumos partidului la alegeri asta după toată campania uriașă a presei împotriva PSD și imediat după arestarea lui Dragnea.
    Mă gândesc că Ciolacu nu a tras doar sforile să se aleagă pe el președinte PSD, ci a și contribuit la căderea guvernului Dăncilă, a pus un umăr la moțiunea de cenzură. Oricum a fost o crimă ca să decapitezi întreaga conducere PSD să lași partidul fără lideri.
    În fine, ce a fost, a fost, dar consider PSD total nepregătit pentru aceste alegeri. Poate doar la primăriile de la țară să aibă succes.
    Eu nu știu că dacă rămâne data de septembrie pentru alegerile prezidențiale, cam ce programe pentru țară vor propune candidații la președenție fără să se știe cam ce guvern se va forma în decembrie când vor fi parlamentarele!?
    Adik, s-a pus căruța înaintea boilor! Dacă iese un președinte USR și este forțat să aibă premier AUR? Adik două partide total opuse? Ce te faci!?
    De unde știu Ciolacu și Ciucă componența și ponderea în viitorului parlament?
    Cred că se bazează strict pe voturie membrilor de partid, ale noaste nu contează.
    *
    Ați amintit de Oprescu, primarul pe care l-am votat cu toată inima. Super om! Campania lui un regal. Toți l-am iubit.
    Oarba de Coana Justiție l-a căpîcit și pe el.
    Îi urez sănătate acolo pe unde e!

    • Corect!
      PSD-ul pierde din start la toate alegerile cu și fără alianța Ciu-Cio. Chiar nu le-au ajuns 4 ani pentru a găsi un candidat la primăria București și un candidat la alegerile prezidențiale?!
      Lista pentru europarlamentare scăpată în presă e o invitație pentru a vota un alt partid.

      • corect…
        adica ce a spus doamna Adriana e corect?

        pai …nu tot ce e corect e si drept, doamna Gabriela:))
        prin urmare …ce ati vrut sa evidentiati, ca ce a zis doamna Adriana e doar corect?
        sau ca, pentru ca doamna Adriana …le zice drept, e clar ca ce zice e si corect?!,
        nu de alta, dar nu reiese …, si …daca ne ncurcam in intelesuri?! :))) :)))))

    • Probabil ca pe Burduja il recomanda spiritul de la Burdujeni !

  • oricum o dai, in final orice fel de ‘conducere’, fie ea dictatura sau democratie, insa e si cazul oricarei alteia, se va subordona felului in care e ‘condus’ Universul.

    deci mai intai ‘conducerea’ Universului, iar ai apoi toate celelalte ‘conduceri’ se subordoneaza acesteia. pesemne ca unora nu prea le vine sa creada ca asa e, insa …aia e.

    prin urmare dincolo de ce vor comunistii sau democratiile, totul se va subordona rinduielilor proprii ‘conducerii’ Universului

    or …Universul implineste dorinte, el nu doar ca lasa libere dorintele oamenilor sa se manifeste, ci le si implineste! Adevarul fiind chezasul acestei corelatii dintre dorinta si implinirea ei fara cirtire.

    ce i drept Universul, pe motiv ca e desavarsit, implineste dorintele in acest mod, desavarsit. acesta fiind si motivul pentru care dorintele oamenilor, atunci cind se implinesc, de multe ori arata chiar diferit de …cum au fost ele manifestate. ( exemplu: iti doresti sa nu mai mori si te trezesti ca dorinta ta se implineste in mod absolut …primind in dar Artificializarea )

    prin urmare ‘dorintele oamenilor’, care atunci cind se implinesc definesc Prezentul, se vor implini negresit, mai devreme sau mai tarziu, iar aici nu exista pic de dubiu. poate ca e nevoie sa treaca ore, zile, ani sau poate ca mii de ani, insa de implinit ele se vor implini negresit.

    prin urmare cui ii pasa ce fac ‘conduatorii intermediari’ cu dorintele oamenilor, daca ele ajung si ‘pe masa’ conducerii Universului?! :))))

    ce nu stiu ‘sfintii’ care te papa pina sa ajungi la Dumnezeu e ca omul lucreaza direct cu Dumnezeu:)))), adica dorintele lui ajung in bratele Adevarului …oricum o dai.

    prin urmare chiar daca in mod relativ poate ca nu exista o corelare intre dorintele oamenilor, manifestate spre ex cu ocazia alegerilor si felul in care ele se implinesc, ulterior, asta se intampla exclusiv in mod relativ, pentru ca in mod absolut dorintele oamenilor se implinesc negresit, chiar daca se implinesc odata cu ultima suflare a Creatiei.

    prin urmare importante sint dorintele oamenilor.
    cum sint ele asa e definit Viitorul ( care e o tesatura a acestor dorinte ) si asava arata si Prezentul, atunci cind Viitorul se va naste, devenind realitate.

    unde sint dorintele tale acolo vei fi si tu, peste o vreme, poate chiar imediat, sau poate ca la sfarsitul veacurilor.
    te indrepti spre ..dorinte. omenirea se indreapta spre ‘ce doreste’.
    ‘dorinta’ e o supramasura, e un ‘dat pe afara’. exista dorinte care sint suficiente, acestea fiind instinctele, insa exista si mai mult decit instinctele, adica mai mult decit suficient:))

    atunci cind ramai in patria instinctelor, si instinctele omului sint …leite ‘celui’ care l-a Facut pe om, ramai in patria care e Natura.
    atunci cind ai te ai avantat cu dorintele dincolo de instincte …te avanti si dincolo de Natura :)))
    or …din ce se vede …omul s a cam avantat cu dorintele dincolo de patria instinctelor, pentru ca intra in era transumanismului, a Artificializarii.

    prin urmare omul a ajuns aici, in patria care e Antinatura, …pe cale Absolut democratica:)))
    daca nu si dorea asa ceva …nu era aici si nici unii capabili sa niveleze calea nu se nasteau. insa iata ca ei s au nacut.

    mai altfel: lasati conducerile relative in …treaba lor, luind in seama conducerea absoluta:))
    adica …gradinariti dorinte in armonie cu Natura si fix in aceasta postura va va gasi ‘nasteea Viitorului’, adica viitorul Prezent.

    cele care va defiesc viitorul sint drintele. ele sint …primul pas facut pe calea celor 10 000 de pasi:)))
    si …se stie, pe calea asta daca l ai facut pe primul, …ala esti!:)), toti ceilalti 9 999 se vor buluci in fata ta, tragandu te catre destinatia pe care primul tau pas a definit o. poate ca va dura olecut, poate o ora, oate un an sau poate ca mii de ani, insa ceilalti 9 999 de pasi ii vei face negresit ( chiar daca armonizindu se cu alti pasi ai tai ei se pot imnulti sau imputina, ba chiar ar putea sa dispara, daca ai o asa credinta incit esti capabil nu doar sa ..scrii in Cer, ci si sa rescrii:))))

    prin urmare …nu despre alegeri e vorba, in final, ci despre cum gradinaresti dorintele unui neam.
    el intotdeauna va fi acolo unde ii sint dorintele, unde i au fost dorintele.

    ati auzit ca se face pe undeva prin natia asta vreun …curs despre Dinamica Dorintelor?! :)))
    adica …daca neamul, cu totul!, depinde de dorintele pe care le manifesta …si doar de ele, pare a fi ceva de bun-simt ca pe undeva sa se invete si despre Dinamica Dorintelor,…nu? :))))))
    nu exista ‘scut de aparare’ mai potent decit cel definit de dorintele unui neam. nu exista nici in Creatie si nici dincolo de ea :))
    pe de alta parte, cu toate ca Dinamica Dorintelor, care e proprie Intelepciunii, se prea poate sa nu fie predata n scoli, pe post de ‘scut’,
    atunci cind Antiinteleptii s au manifesta, si deja e clar ca asa e, ei ….tot cu Dinamica Dorintelor au lucrat si lucreaza:))), atata tot ca ei o folosesc pe post de lance, nu de scut :))

    asa ca ….bineinteles ca putem vorbi despre ‘alegeri’,…insa mai intai se cade sa ne alegerm referinta 🙂
    sau poate ca nu!, …cine mai stie?!:)))))))

    • de asta noi, azi, pe vremurile astea, stam pe temelia lucrata de ‘batranii nostri’, de Batranii neamului, de Intelepti. noi …numa cu gradinaritul dorintelor nu ne mai ocupam,…s ar parea, cep putin in sensul armonizarii acestora cu Natura:)). pe temelia lor stam noi, azi, aia pe care au tesut o sub Timp si dincolo de el, ei tesind mai cu seama …dincolo, adica pe taramul Anotimpurilor 🙂

        • una e sa te pui cu google si cu totul si cu totul altceva e sa te pui cu ‘mersul lumii’ :))
          mnealor se pun cu ‘mersul lumii’, mai inainte de a se contra cu google.

          companiile media, asa cum sint ele definite astazi, n au viitor pe motiv ca si au consumat potentialul.

          viitorul companiilor media e definit de doua …ape.
          una e proprie Inteligentei Artificiale,
          cealalta …as putea s o rezum dind ca exemplu acest sait :)),
          care …s o fi manifestind el dupa puteri,…si mai mult ce sa i ceri?!,
          insa o face avand ca referinta Inteligenta …pura si simpla 🙂

          caldiceii …nu vor mai avea loc pe piata, ei se vor dovedi incapabili ori intr un sens, ori in celalalt, insa se vor dovedi asa fara doar si poate 🙂

          • pe acest sait se gasesc opinii …unice. n ai mai auzit asa ceva …de cind te ai nascut!:))))
            iar daca ai mai auzit, nu de alta dar unii se tot repeta pe acest sait:))), ai auzit tot pe acest sait:)))
            nu prea mi dau seama cum de s au ‘aciuit’ toti la ‘claca’ Maestrului, insa fiecare dintre ei sint …speciali in mod fundamental.

            saiturile de acest tip au un potential uriesesc.

            insa tot asa tind sa fie si saiturile care au ca esenta IA

            polarizarea Artificial VS Natura e …plenara. caldiceii …practic nu exista.

          • de la profu de rusa, care ne povestea despre cum e n state:)), am aflat chestii interesante si despre rusi, nu doar despre americani:)

            spre ex rusii …din start au despartit desteptii de inteligenti, i au diferentiat, pastia din urma denumindu i ‘intelighentia’.
            indiferent cite facultai aveai …nu era musai sa faci parte din aceasta categorie,…si invers.
            si …asa zic si eu, ca poti sa pleznesti de desteptaciune, insa sa ti lipseasca ‘sclipirea’ proprie Inteligentiei si numai si numai ei.
            asa ca ‘intelighentia’, care n are nicio treaba cu aia care au facut enspe facultati ( dovada fiind faptul ca poti termina chiar 10 000 de facultati, insa sa nu faci parte din
            ‘intelighentia’, va fi ‘noul aur’ pe piata fortei de munca 🙂

            bine, si de la profa de rusa am aflat chestii :)))

          • de fiecare data cind aud ca cineva vorbeste despre ‘intelighentia’, spre ex la tv, …imi aduc aminte de profu,…
            regula e ca cei care vorbesc despre ‘intelighentia’ arata ca nu prea pricep care e motivatia acestei exprimari.

        • pai …important e ca ele apar, ca le vede lumea:))
          cu ce ajuta faptul ca le etichetezi?!, subliminal ele si au generat efectul 🙂
          pozele ca pozele, insa stai sa vezi filmele :))) :))))

      • @Online
        Iti dai seama daca directorii erau ai sau ia…
        https://www.mediafax.ro/tehnologie/directorii-nvidia-au-incasat-80-de-milioane-de-dolari-saptamana-trecuta-22283967
        Dimineata Frumoasa Online!!!
        vali
        🙂

        • ‘mersul vremurilor’ a tinut in puf nvidia:))
          s a dat pe un val, dupa care a fost luata de altul, …suplimentar. s a cocotat bine-bine…

          da, conducerile asigurate de oameni sint in suferinta fundamentala la nivel planetar:))
          si sint asa pentru ca ‘desteptaciunea IA’ tinde sa ajunga din urma ‘inteligenta omului’, aici e ;marea problema a umanitatii’

          • intr o lume a Desteptaciunii intruchipate nepretuita va fi Inteligenta. Desteptaciunea o vei gasi pe toate drumurile.

          • prin urmare prima si fundamentala polarizare care se va manifesta pe piata locurilor de munca va avea ca rezultat …goana dupa Inteligenta.
            Desteptaciunea va fi la indemana …cam tuturor.
            deci as putea spune ca …numa destept sa nu fii pe vremuriel astea:))))

  • Da , maestre , ce diferenta intre IO si partenerul strategic : de la el ne aleseseram nu cu valtrapuri cu aur si argint , frau batut in rubine , ci cu o sapca amarata .

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Ciolacu balerinu’ face piruiete politice cat e e ziulica de mare. Nici n-are rost sa va pierdeti timpul cu ce spune fiindca de fapt el nu spune niciodata nimic, desi vorbeste mult.
    Prostanacu’ Geoana insa a spus o chestie pe care o fi auzit-o in „cercurile inalte”, aia cu 2024 anu’ independentilor.
    Ideea este ca la ora actuala parteneru’ strategic nu mai sustine un anume partid, ca pana acum, ca se supara ailaltii. Americanii vor sustine „independenti” pe care sa-i implementeze in pozitiile cheie care-i intereseaza. In felul acesta isi construiesc propriul network de „agenti administrativi” pe care sa-l coordoneze direct si eficient pe toata plantatia. Angrenajul partidelor e prea greoi si depasit. Se cauta formule mai „moderne”. Vom vedea jocu’ asta in timpul „camapaniei electorale”, cand o sa pleneasca o gramada de „petarde”, cand in stanga, cand in dreapta. In final lumea o sa voteze fix ce trebuie.
    Asa ca partidele politice pot sa-si faca cate liste vor, ca vor obtine doar firimiturile care pica de la masa stapanilor…!
    PS. Daca am trai intr-o lume normala, ceea ce a facut Gabi Firea ar trebui sa fie „regula”. Adica anuntarea candidaturii pentru o pozitie social-politica ar trebui anuntata si asumata public cu cel putin doi-trei ani inainte de ziua alegerilor, asa incat lumea sa stie pe cine voteaza. Da’ evident ca jocu’ „democratic” n-are cum sa fie fair-play!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *