Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

O revelație a anului 2021 – Azerbaidjan, ținut de poveste fără sfârșit

Simțim pe pielea noastră trecerea de la o epocă tehnologică la alta. Viața în fața televizorului s-a dus, cu rare excepții, pe care le urmărim la calculator.
În rest, articole, câte un vlog mai simpatic, dar și rețele de socializare cât cuprinde. În special pentru subiecte de artă plastică.

Am făcut o retrospectivă a anului care aproape a intrat în istorie, inclusiv în materie de vizualizări.
Seara, înainte de lecturile recomandate pentru a visa frumos, avem în familie o sesiune de călătorii prin lume.

Pe primul loc în materie de vloguri este, la mare distanță, cel intitulat  Country Life Vlog.
Este dedicat unei civilizații necunoscute pentru noi din Caucaz. Adică la capătul continentului european. Este vorba de Azerbaidjan.

YouTube player

O viață în mijlocul naturii. Dacă afară este frig, așa cum arată, din păcate, termometrele la București, alegem  un episod din mijlocul verii, de anul trecut, ori de acum doi ani și ne încălzim la lemne de foc.

Renunțăm automat la știrile negative de la radio, televiziune și ziare.
Bem un ceai din flori și fructe, făcut la samovar, alături de eroii serialului nostru, îngrijim animalele din curte, facem dulcețuri, punem murături.
La final, se face un foc mare pentru masa de prânz. Avem toate rețetele pe un caiet special. De multe ori, când vrem să ne distrăm facem o mâncare specifică caucazienilor. Grozavă, vă asigur.
La masă apare o bunicuță ce deapănă povești din tinerețe.

Motorul întregii echipe este nepotul, operatorul de mare clasă ce ne-a lăsat uimiți cu imaginile sale profesioniste.
Dialogul este minim, așa că nu este necesară traducerea în limba română. Totul are loc pe mutește. Doar splendorile creației divine în plină expansiune.
Vă invităm și pe dumneavoastră, după ce terminați cozonacii pentru Revelion, să ne însoțiți pe un tărâm de poveste fără sfârșit.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *