Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Oamenii lui György Schwartz. Haideți să vedem ce mai face George Soros

Pentru cei care nu știu încă de existența lui György Schwartz, actualul George Soros, deși m-aș mira, mă văd nevoit să vă prezint anumite chestiuni legate de acest individ. Soros a devenit celebru după ce, în anul 1992, a făcut un profit de un miliard opt sute de milioane de dolari, mizând la bursă pe deprecierea lirei sterline. Vedeți de ce este capabil un om bine informat și bine plasat în „miezul” lucrurilor?  Imediat după ce Soros s-a îmbogățit, autoritățile britanice au fost nevoite să scoată lira din mecanismul de schimb valutar al Uniunii Europene. În anul 1993, Soros a înființat Fundația pentru o Societate Deschisă, numită și „Fundația Soros”, pentru a sprijini fundațiile sale din Europa centrală și de est și din fosta Uniune Sovietică. Am văzut destui „patrioți” și „naționaliști moderați, conservatori, luptători pentru libertate etc” care au ronțăit mult și bine din cașcavalul acestui „personagiu”. Am dat peste o Notă informativă a Ministerului Imigrației, care subliniază că organizația caritabilă susținută de Soros este „înrădăcinată” în cadrul departamentului. Rebel News a obținut 28 de pagini de note informative și e-mailuri ale ministerului care detaliază parteneriatul dintre guvernul canadian și Fundația Open Society a lui George Soros. După trei ani, o mulțime de apeluri și o hotărâre a comisarului pentru informații împotriva Ministerului Imigrației, pentru că a reținut documentele și a mințit cu privire la existența lor, Rebel News poate, în sfârșit, să ne prezinte cele 28 de pagini de note informative și e-mailuri ale departamentului care detaliază parteneriatul dintre guvernul canadian și Fundația Open Society a lui George Soros. Parteneriatul a fost semnat în anul 2016, iar Rebel News a demarat o investigație privind accesul la informații pentru a obține documente legate de schema susținută de miliardar pentru a crește imigrația în Canada încă din anul 2018. Ceea ce a urmat au fost trei ani de dus și întors cu Ministerul Imigrației (IRCC), care a susținut că nu există niciun document. Până când s-a dovedit că au existat și că există. Documentele au fost localizate și găsite brusc, înainte de o concluzie negativă împotriva guvernului de către comisarul federal pentru informații.

Deși a fost „vândut” ca fiind fără caracter obligatoriu de către guvernul liberal atunci când a adoptat programul Națiunilor Unite, e-mailurile exclusive notează „faza de implementare” a Pactului Global pentru Migrație. Pactul pune un nou accent pe ordonarea migrației climatice și economice. Obiectivele parteneriatului Soros includ o campanie de marketing pentru „Îmbunătățirea narațiunii despre refugiați și alți nou-veniți”. E-mailurile includ imagini ale fostului ministru John McCallum cu Soros și se laudă cu succesul programului: „După douăzeci de luni de la începerea inițiativei, GRSI (inițiativa globală de sponsorizare a reinstalării) a atins sau este pe cale să atingă obiectivele sale de creștere a spațiilor de protecție, de creare a unor comunități primitoare și de schimbare a narațiunii despre refugiați”.

O notă informativă a concluzionat că parteneriatul Open Society Foundations a fost „înrădăcinat” în cadrul departamentului. Pe viitor, o să vedem împreună un război între doi evrei extrem de puternici, unul conservator și de dreapta (cel puțin teoretic), pe nume Arthur Jay Finkelstein și un susținător al cauzelor politice progresiste și liberale, un adept al unei lumi fără actori statali, adică implicit fără state, pe nume George Soros. Post-Scriptum: Până și PSD l-a avut, sau poate că încă îl are, alături pe Asaf Eisin.

Document: https://drive.google.com/viewerng/viewer?url=https://d3n8a8pro7vhmx.cloudfront.net/therebel/pages/56532/attachments/original/1642878973/soros-atip-jan22-watermarked.pdf?1642878973

YouTube player

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *