Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Olimpiada bizară: Câteva secunde fără mască – premiu pentru medaliați!

Absurdistanul a ajuns, cu surle și trâmbițe, inclusiv la Jocurile Olimpice de vară care se desfășoară în aceste zile în Japonia.
Dacă în urmă cu doi ani de zile, cineva ar fi afirmat că se vor da premii câteva secunde fără mască pe figură, ar fi luat drept personaj cu nervii plecați la plimbare la șosea.
Dar acum, totul este posibil. Citiți și vă cruciți.

Medaliaţii Jocurilor Olimpice de la Tokyo vor beneficia de un bonus suplimentar, pe lângă medalii ei primind dreptul de a-şi scoate masca de protecţie pentru 30 de secunde pe durata şedinţei foto pe podium, a anunţat, luni, Comitetul Internaţional Olimpic (CIO).

Cu alte cuvinte, până să ne cucerească furia pandemică, noi eram niște permanent premianți, mergând peste tot fără mască. Acum, ce era normal înainte a devenit echivalentul unei medalii de aur, argint, ori bronz la Olimpiada de vară. Mă întreb uneori, unde va ajunge biata civilizație umană? Cucerim planete, dar nu putem face față unui virus!

Jocurile de la Tokyo, organizate în plină pandemie, sunt marcate de reguli sanitare stricte şi sportivii trebuie să poartă mască în permanenţă, cu excepţia antrenamentului, a competiţiei, pentru a mânca, a bea, pentru a dormi sau pentru acorda interviuri.

„Ideea este de a da sportivilor care au concurat, după ce toţi ceilalţi s-au retras, posibilitatea de a-şi scoate masca timp de 30 de secunde, rămânând pe podium pentru fotografii”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al CIO, Mark Adams.
„Eu cred că toată lumea va înţelege că riscul este foarte, foarte mic şi că este de înţeles”, a adăugat oficialul CIO.

Un panou va fi instalat în apropierea podiumurilor de premiere pentru a le indica sportivilor momentul în care să-şi scoată masca.
Vom avea, deci, panouri. Jos masca 30 de secunde! Un cadran cu secundar grăbit ne va arăta când trebuie să punem masca din nou pe figură!
Până în prezent, 153 de persoane prezente la Jocuri au fost testate pozitiv, iar aproximativ 85 la sută din sportivii participanţi sunt vaccinaţi, afirmă CIO.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *