Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Olimpiada bizară: Despre sinucidere

Ce să caute, stimați cititori, sinuciderea la Olimpiadă?
Cel mai mare spectacol sportiv al lumii, ediția de vară a Jocurilor Olimpice moderne, aduce în centrul atenției nu numai medalii, premii, dar și povești incredibile de viață.

În loc să scriu despre scandalul în care protagoniști sunt ministrul sportului de la noi și doamna Popescu, medaliată cu argint la scrimă, subiect tocit de toate canalele de știri și comentarii sportive, noi vă oferim ceva deosebit.
O fascinantă poveste de viață, de la sinucidere la mândrie.

Halterofilul Cyrille Tchatchet concurează la Jocurile Olimpice de la Tokyo pentru echipa refugiaților, iar povestea sa este extrem de emoționantă.
Născut în Camerun, Cyrille Tchatchet a avut onoarea de a fi portdrapel al steagului olimpic la festivitatea de deschidere de la Tokyo, iar acum a vorbit despre momentele critice din viața sa:

„A fost o călătorie foarte, foarte lungă până aici. Am venit în Marea Britanie în 2014. Am concurat la Jocurile Commonwealth-ului și nu m-am întors în Camerun din mai multe motive.
Am solicitat azil și mi s-a acordat. A fost foarte greu la început, deoarece am trăit câtva timp fără adăpost atât în Glasgow, cât și pe străzile din Brighton, a fost o experiență foarte dificilă pentru mine.

Aveam 19 ani, eram într-un oraș nou, fără adăpost, nu aveam mamă sau tată care să aibă grijă de mine, așa că m-am simțit foarte, foarte deprimat. De fapt, m-am gândit și la sinucidere în anumite momente. Din fericire, am cerut ajutor și am fost oprit”.

Sportivul a scris pe Twitter despre emoțiile pe care le-a avut la festivitatea de deschidere: „A fost o experiență grozavă. A fost o onoare și un privilegiu pentru mine, nu doar să defilez cu echipa olimpică a refugiaților, ci și să fiu purtător al drapelului pe stadionul olimpic. Echipa mea este în principal o echipă plină de speranță și cu toții ne dorim să transmitem un mesaj puternic de speranță altor refugiați, pentru ca aceștia să creadă în ei și să nu renunțe”. Acesta a fost mesajul lui Cyrille Tchatchet, care concurează la haltere – 96kg.

Desigur, mai sunt și alte lucruri interesantă în Japonia olimpică. Ne vom strădui să le aflăm și să le aducem în atenția dumneavoastră.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *