Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Olimpiada bizară: Gesturi șocante pentru domnișoare

Chiar dacă actuala Olimpiadă de vară din Japonia va trece, ea va rămâne adânc săpată în memoria unor domnișoare.
Am ales astăzi numai două dintre ele.
Prima este scrimera Maria Belen Perez Maurice din Argentina, iar a doua este Martyna Trajdos, din Germania, participantă la competiția de judo.
Acum o să vă relatez scenele incredibile la care cele două sportive au participat.

Prima.
Scrimera Maria Belen Perez Maurice a fost eliminată rapid din concurs, dar ce a urmat a lăsat-o efectiv cu gura căscată. Și pe ea și pe noi.
După ce a pierdut meciul cu unguroaica Anna Marton, din concursul de sabie, sportiva din Argentina a acordat interviuri pentru televiziunile din ţara sa. În acel moment, în spatele ei a apărut antrenorul, care avea o foaie pe care scria în limba spaniolă: „Vrei să te măriţi cu mine?”.
Sportiva, de 36 de ani, a sărit în braţele iubitului ei, care, aşa cum este obiceiul, a îngenuncheat pentru a formula oficial cererea.
Lucas Guillermo Saucedo, antrenorul şi iubitul ei de 17 ani, a mai cerut-o pe Anna în căsătorie şi în 2010, însă atunci a fost refuzat. Luni, el a improvizat totul şi i-a cerut unui voluntar o foaie şi un pix pentru a-şi cere iubita din nou.
Acum, el a fost acceptat cu bucurie.

Scena numărul doi.
Claudiu Pușa, antrenor născut pe meleagurile noastre, a ajuns să pregătească naționala de judo a Germaniei, iar în Japonia este tehnicianul sportivei Martyna Trajdos (32 de ani).
Cei doi au fost protagoniștii unor scene incredibile. În încercarea sa de a o motiva pe Martyna, Claudiu Pușa a apucat-o de guler și a zguduit-o bine, încât capul i-a jucat pe umeri gata, gata să se rupă. Ca și cum asta nu ar fi fost suficient, antrenorul a aplicat delicatei sportive o pereche zdravănă de palme pe obrajii îmbujorați. Iar capul, cu păr blond, iar a stat cu greutate mare pe umeri.
Ca urmare a acestui tratament controversat, sportiva a intrat buimacă în luptă și a pierdut rapid în 16-imi contra unguroaicei Szofi Ozbas, la categoria 63 de kilograme.

Acum ne gândim și ne întrebăm, în mod justificat: Ce este oare în sufletul celor două sportive? Bucurie și durere. Cert este că ambele au avut lacrimi în ochi.
Mulți participanți la JO din Japonia vor fi impresionați de civilizația niponă. Alții vor pleca acasă cu medalii de aur, argint ori bronz.

Dar, cele două protagoniste despre care am scris astăzi vor avea ce povesti nepoților despre Olimpiada japonezilor.
Una a primit acolo un soț și sperăm o viață cu împliniri, iar a doua, două palme puternice care îi vor răsuna în mereu în urechi.

Mărturisesc acum faptul că și eu sunt șocat.
Sper să îmi revin rapid să vă pot relata ce mai este ciudat la Olimpiada japoneză.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *