Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Olimpiada bizară: Români pe ultimul loc

Departamentele de sport din redacțiile ziarelor din România, atâtea câte mai sunt, posturile de radio, aici e inflație mare, posturilor de televiziune, mereu în ofensivă, ori agențiilor de presă, avem și noi câteva, transmit știri și relatări despre succesele tricolorilor.
Acum, cu o lună de zile înainte de festivitatea de deschidere a Olimpiadei de iarnă din China, ediția 2022, accentul cade pe sporturile de sezon.

Ia să vedem noi cum stăm cu pregătirile, cu cele din urmă concursuri înaintea marii confruntări la nivel planetar.
Sportivii români Vasile Marian Gîtlan şi Darius-Lucian Şerban, au ajuns pe ultimele locuri la Cupa Mondială de sanie de la Winterberg (Germania).
Mai precis, Vasile Marian Gîtlan şi Darius-Lucian Şerban au ocupat locul 19, ultimul, în proba de dublu a Cupei Mondiale de sanie cu timpul de 1 min 33 sec 684/1000.

Presa din Germania se bucură, în schimb, de victoria înregistrată de Tobias Wendl şi Tobias Arlt, cronometrați în 1 min 27 sec 184/1000.
La cursă au luat startul 24 de echipaje, dar numai 19 au reuşit să încheie proba.

Asta a fost la proba de dublu. Ia să vedem cum stăm la simplu. Aici, suntem tot pe ultimul loc. Ura!
La simplu masculin, Valentin Creţu a încheiat pe 30, ultimul loc, dintre participanții prezenţi la start, în 1 min 46 sec 332/1000.
Germanul Johannes Ludwig s-a impus cu timpul de 1 min 44 sec 679/1000.

A XXIV-a ediție a Jocurilor Olimpice este un eveniment multi-sportiv internațional major, ce va avea loc în perioada 4 – 20 februarie 2022 la Beijing, în China. Va fi a doua ediție a Jocurilor Olimpice, desfășurată aici, orașul Beijing organizând și Jocurile Olimpice de vară din 2008.

Va fi cea de-a treia ediție consecutivă a Jocurilor Olimpice desfășurată în Asia, după Pyeongchang 2018 și Tokyo 2020. De asemenea, orașul Beijing este cel mai mare oraș-gazdă al Jocurilor Olimpice de iarnă, recordul fiind stabilit în trecut de orașul Vancouver, care a organizat ediția din 2010.

Bugetul estimat se ridică la 3,9 miliarde de dolari, mai puțin de 10 la sută din bugetul de 43 de miliarde de dolari al JO de vară din 2008.
Cu alte cuvinte, mai este o lună de zile până la festivitatea de deschidere a Olimpiadei din China. Mai avem ceva timp să ne pregătim bine, pentru a părăsi ultimul loc.
În speranța că oamenii care sunt implicați în fenomenul sportiv înțeleg stilul meu de parodie, termin aceste rânduri precizând: Îi vreau pe tricolori pe podium.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *