Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Omicron – Ultima strigare a Pandemiei ?!

În mai multe rînduri, atît pe cristoiublog.ro cît și în emisiunile de la Aleph News, mi-am exprimat deosebita considerație pentru doctorul Adrian Marinescu, director medical al Institutului Matei Balș. Sînt multe motive pentru care l-am apreciat și îl apreciez pe doctorul Adrian Marinescu. Aș putea apela la adevărul că domnia sa e un specialist de excepție în boli infecțioase. În cei doi ani de Pandemie, Institutul s-a profilat exclusiv pe tratarea Covid 19. Medic de teren ca să zic așa, și nu de birou, Adrian Marinescu s-a ocupat de tratarea a sute de pacienți în saloanele de care a răspuns.

Aș putea invoca și felul de a fi al doctorului Adrian Marinescu. Așa cum remarcam pe parcursul interviului pe care mi l-a dat pentru Aleph News Adrian Marinescu a respins și respinge nevoia multor medici de a-și manifesta nevoia de putere pe seama pacienților.

Principalul motiv pentru care am o deosebită considerație față de Adrian Marinescu trimite la o realitate nefastă creată de Pandemie:
Ivirea și înflorirea Cioclilor Apocaliptici.
Mulți medici, chiar și dintre cei mai buni, au obsesia vedetismului mediatic. Pentru ei apariția la televizor, cultivarea ca vedete de către presă sînt lucruri rîvnite mai tare decît banii. Presa trăiește din dramatizări de proporții, din nevoia de Apocalipsă. De aici și ceea ce Argentoianu remarca în paginile Universului condus de Stelian Popescu:
Clișeul lui Putea fi …
Breaking News – Putea fi o tragedie, chiar dacă n-a fost.

O mare parte din excesele dictaturii sanitare au izvorît din atmosfera apocaliptică formată și întreținută de presă de dragul ratingului sau al tirajului.
Așa s-a ajuns la ivirea și înflorirea Cioclilor Apocaliptici.
Aceștia au fost și sînt medici, dar și amatori (dentiști, psihiatri, administratori de bloc) care și-au dat seama că pentru a fi tot timpul pe micul ecran sau pe site-uri trebuie să dramatizeze realitățile prin exagerarea nesăbuită a pericolelor. Fiecare val a fost prefațat de profețiile negre ale Cioclilor Apocaliptici. Și cu cît Cioclii Apocaliptici exagerau mai tare, cu atît ei apăreau mai des la televizor.

În Top 10 al personajelor din 2020, realizat la solicitarea Aleph News, l-am trecut și pe doctorul Adrian Marinescu, pentru „c-a reușit să ne vorbească despre Pandemie fără a fi Cioclu Apocaliptic”.

În 15 februarie 2021, comentînd interviul pe care i l-am luat în emisiunea din 14 februarie 2021, de pe Aleph News, scriam că l-am invitat pe dr. Adrian Marinescu din două motive:

  1. E „unul dintre puțini medici specialiști în Covid 19 care, în intervențiile sale din spațiul public a depășit hotarele speculației pentru a medita cu voce tare asupra aspectelor sociologice și chiar filosofice ale Pandemiei”.
  2. „Doctorul Adrian Marinescu, una dintre vedetele Pandemiei și Vaccinării, nu s-a numărat printre Cioclii Apocaliptici. Intervențiile sale au fost totdeauna lucide, raționale, nu de puține ori polemice cu intervențiile Apocaliptice.”

Nu de puține ori, cînd spațiul mediatic românesc, dar și european devenea un balamuc din care nu înțelegeam nimic, l-am sunat pe doctorul Adrian Marinescu pentru a-i cere părerea. Nu neapărat ca s-o public. Voiam ca simplu cetățean să aflu punctul de vedere al unui specialist calm, echilibrat, rămas neatins de morbul Apocalipsei profetizate.

Uneori, la capătul unei discuții telefonice l-am rugat pe dr. Adrian Marinescu să aibă o intervenție la Jurnalul meu video de pe cristoiublog.ro, pentru ca și telespectatorii să afle ce-mi spusese personal doctorul Adrian Marinescu.

Zilele din urmă au creat în chestiunea Pandemiei o zăpăceală absolută.
Pe de o parte mulți specialiști în plan european susțin că Omicron înseamnă sfîrșitul Pandemiei.
Pe de alta, Cioclii Apocaliptici dau valului 5 dominat de Omicron proporțiile unui sfîrșit de lume.
Era normal să apelez la doctorul Adrian Marinescu.

Pentru ediția de luni, 17 ianuarie 2022, a Jurnalului meu video, doctorul Adrian Marinescu mi-a acordat un interviu.
Domnia sa a ținut să susțină la un moment dat:

„Spun și îmi asum: eu cred că este ultima strigare importantă a Pandemiei”.

Sub semnul acestui adevăr a stat interviul video, întins pe o oră.
Iată cîteva fragmente mai semnificative:

Simțiți presiune pe spital?

Situația e destul de echilibrată în spital în momentul de față. În ultimele săptămâni, vin ceva mai mulți pacienți, dar este chiar o situație echilibrată. Părerea mea este în felul următor, referitor la valul 5. Aproximativ 2% dintre cei care fac infecția au nevoie în mod real de spitalizare, adică un procent mic. Dintre cei care vin la Matei Balș, cam unu din 5 se internează. Ceilalți 4 sunt evaluați și se întorc acasă și sunt monitorizați de medicul de familie. Rezolvarea pentru valul 5, care, după părerea mea va fi destul de scurt, ar trebui să se facă în prespital, nu la spital.

Cu siguranță că a început valul 5, dar apropo de știrile astea alarmiste, acestea existau și mai demult. În pandemie, mesajele nu s-au schimbat. Ați văzut cum sunt știrile? «Astăzi avem 10 000 de cazuri!» În loc să spună, mai departe, «da, dar din fericire, doar 2% au ajuns să se interneze, restul au forme ușoare!». Nu am auzit treaba asta.

Vă spun ceva interesant: deja am intrat în etapa de conviețuire, despre care eu vorbeam încă de anul trecut. Etapa de conviețuire înseamnă că, cei mai mulți dintre noi, în momentul în care ne infectăm, vom face niște forme ușoare care vor trece de la sine. Desigur, nu ne culcăm pe ureche că toți vor avea forme ușoare, de-asta și spun, această conviețuire încă nu e armonioasă. Va crește numărul de cazuri, va fi un interval scurt, după părerea mea, va fi vorba de niște săptămîni. Probabil prin februarie vom atinge acel maxim, iar din luna martie lucrurile vor arăta mult mai bine. Spun și îmi asum: eu cred că este ultima strigare importantă a pandemiei.

Ar fi bine ca după asta să urmărim ce a spus fiecare în media în acești doi ani de pandemie și să vadă dacă se potrivește.

Orice microorganism, în acest caz un virus, are un ciclu natural și este clar că, la un moment dat, apare uzura și că noile variante virale, indiferent de mutațiile pe care le suferă, înseamnă, la un moment dat, o variantă ușoară. Se spune că vom rămîne permanent cu virusul, eu nu cred acest lucru. Virusul slăbește, apoi moare. Coronavirusuri am avut și înainte de pandemie și vom mai avea, dar nu SarsCov 2. SarsCov 2 va slăbi și o să dispară într-un interval de timp. Vor fi cazuri izolate, care nu mai înseamnă un impact la nivelul populației.

Vreți să spuneți că nu vom mai avea restricții?

Restricțiile țin de partea politică, eu vă spun ce se întîmplă din punct de vedere medical. Și dacă din punct de vedere medical lucrurile se așază, nu văd o logică să nu renunțăm și la acele măsuri.

Despre copii

Cînd ai o variantă ușoară, cum este Omicronul, este evident că ne infectăm toți. Copiii se infectează și ei. Cei mai mulți fac forme ușoare. Cei mai vulnerabili rămîn persoanele, eu nu le spun în vîrstă, ci mature, și cei care au boli cronice. Eu cred că dacă mîine s-ar ridica toate restricțiile și s-ar spune că totul e normal, eu, dacă sunt vulnerabil, nu aș asculta ce-mi spun autoritățile și aș fi atent pînă trece infecția cu SArsCov2. Că mi-ar fi frică.

Dvs spuneți că nu se năpustește peste copii, așa cum se spune.

Aici sunt acele știri care încep cu numărul de infecții. Spun pe burtieră că «sunt afectați numai copiii». Nu are nicio legătură cu partea științifică sau reală.”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „Omicron – Ultima strigare a Pandemiei ?!”

  • Dle Cristoiu, iar v-ati dus dupa fentă….plandemia nu este drspre sanatate este despre controlul populatiei…QR code…Marinescu este si el un profus al sistemului, generatia noua deh, 30-40…Rar am vazut un doctor sa nu spuna nimic, cu toate ca vorbeste mult….oricum nu are ce sa spuna, plandemia fiind controlata politic…si iar imi aduc aminte cum v-ati vaccinat in direct laTV ” maestre”…si iar m-apuca greata….Marinescu ha?…..un scumbag si el…mai rafinat dar tot scumbag…

  • Sper să intervievați Doctorul într-un an sau doi și să-l întrebați despre ce a zis acum: ” Se spune că vom rămîne permanent cu virusul, eu nu cred acest lucru. Virusul slăbește, apoi moare.”

    Și dacă doctorul greșeste…știe că tot doctorul rămâne.

    Și pentrucă dispar valurile odată că se infectează majoritatea de oameni, și se zice ca nu mai ieste pandemie ci endemie, asta înseamnă că virusul a murit? Nu cred.

  • Domnule Cristoiu, cred ca necitind si auzind explicatiile ministrului sanatatii al Germaniei, n-ati inteles ce era mai important din aceasta criza.

    Explicatia perfecta si lamuritoare pentru criza corona.

    Corona: Deutschland vor der zweiten Welle? Exklusives Interview mit Karl Lauterbach
    https://www.youtube.com/watch?v=O06OoevqTdM

    Acesta este ministrul sanatatii al Germaniei, Karl Lauterbach.
    De la 1:26-2:26
    Traducere exacta a ceea ce si cum spune.

    Este intrebat despre teste:

    L: …treaba este ca avem mai multe teste ….dar avem si mai multe cazuri pozitive pe un test… asta inseamna ca numarul de teste pozitive la un test efectuat…creste…si numarul de teste pe care le efctuam nu creste mai departe….

    Rep: Insa testem mai mult ca atunci in luna Martie

    L: …da, se poate spune asta…si de aceea avem cazuri mai usoare….pentru ca atunci cind am primit acele cazuri….am primit, in mare, cazuri asimptomatice…iar acum testam multe cazuri ne…simptoma…si de aceea multi nu sint grav bolnavi…atunci cind…deci…aaaaa..cind sint testati pozitiv…..dar este in total un numar mai mare de teste pozitive….pe care le urmarim in ultimile sapatamini….

    Rep: Da intii trebuie sa-ti storci mintea la aceasta ora tirzie ca sa poti intelege…

    Acesta este discursul standard al ministrului care, probabil, da indicatii pretioase si altor tari. Romania pare una dintre ele.

    • Nu știu limba germană și n-am înțeles nimic nici din secvența tradusă pusă în comentariul dumneavoastră. (”nr de teste pozitive la un test efectuat” – ?????) Poate că germanii or fi înțeles ce a vrut să spună ministrul lor! Să fie sănătoși!

  • De ce ați dezactivat comentariile de jurnalul video? E subiect sensibil?

    • Nu e deloc sensibil. Ne pare rău pentru cei care erau rezonabili în comentarii. Însă, ne-am cam săturat de cei care nu înțeleg absolut nimic, care nu citesc și nu ascultă, dar își dau imediat cu părerea din spatele anonimatului. A fost un festival al nesimțirii, pe care l-am suspendat. Temporar sau pentru totdeauna. Încă o dată, ne pare rău pentru unii.

      • @ ( poate va e de folos experienta mea:) )

        …in mijlocul intunericului e lumina
        ( nu vorbesc despre gaurile negre, dar se aplica si acolo:)) )

        prin urmare daca veti anunta ca va intereseaza mai cu seama comentariile-diamante,
        insa pentru ca ele se pare ca intotdeauna se gasesc mai cu seama printre tinichele de doi bani…n aveti nimic impotriva ‘festivalului nesimtirii’,
        le veti oferit celor care comenteaza cu bun-simt sansa s o faca in continuare. ( si, zic eu, veti face si pace pacolo:)), ca fiecare se va simti liber sa scrie:), chiar daca e asaltat de nesimtiti:) )

        cineva, cindva, s ar putea sa aiba o idee…grozava!:)

        si, oricum, printre nesimtiti stralucirea le va fi evidenta.

        doar nesimtitii au ceva impotriva celor care au bun-simt, invers…se manifesta ȘÎ-ul

        Bunul Simt se manifesta daca si numai daca Nesimtirea are plenara libertate de miscare.
        prin urmare s ar parea ca e de Bun-Simt sa lasati Nesimtirea sa se manifeste, daca asta doreste…:)

  • Marea (R)Evolutie e in esenta un ‘razboi mondial’
    ‘obligatia’ pe care Marea (R)Evolutie o aduce, spre fundamentala deosebire, e ca el trebuie purtat in ‘stare de echilibru’.
    deci Marea (R)Evolutie e un ‘razboi mondial’ purtat in stare de ‘pace’ :)))

    de ce asa? pai pentru ca Civilizatiei i se cere desavarsire la Nivelul asta.
    deci i se cere sa poarte un ‘razboi mondial’, adica sa si schimbe din mers temeliile, sistemele sociale, …fara deranj prea mare:)))

    cine cere?
    paiii…chiar Universul:)), el e Arbitrul dinamicilor care se manifesta pe planeta asta, azi.

    deci…sa ne ntelegem:)), nu se pune problema daca va incepe sau nu un alt razboi mondial. el…deja se desfasoara:))
    atata tot ca, pentru ca s-a facut si el mare, acum arata olecut altfel decit arata cind era mitel:)),
    si arata fix ca o Revolutie Mondiala.
    insa el de fapt e o (R)Evolutie Mondiala, pentru ca de data asta ‘revolutia’ se refera la trecerea de la Temelii Naturale la Temelii Artificiale.
    pemtru ca (R)Evolutie Mondiala suna…cam razboinic:)), am zis s-o botez asa: Marea (R)Evolutie :), ( nu i asa ca arata si suna chiar dragut? :)))) )
    de ce asa? pai pentru ca…o astfel de ‘revolutie’ se poate manifesta o singiura data, ca…o singura data poti trece de la Natural la Artificial pe o planeta:)))

    sa ne amintim cum a inceput Marea (R)Evolutie 🙂
    nu cumva a inceput cu un soi de ‘nonactiune’ ?
    adica nu cumva virusul a fost…cit a fost el de mare, insa cea care a dus la schimbarea profunda a dinamicilor planetare a fost….’reactiunea’ plenar disproportionata manifestata in fata ‘actiunii’ pe care o purta virusul?

    adica…nu cumva ea a inceput, asa cum ii sta bine unei Mari (R)Evolutii cu o ‘reactiune’, asta spre fundamentala diferenta fata de un ‘razboi’, care incepe cu o ‘actiune’?
    :))

    si acuma…ce facem?!, ne am saturat de jucat Marea (R)Evolutie si ne luam jucariile si plecam la nani?:)))
    iauzi braul! :)))

    pai…asta inseamna ca nu stii in ce te ai bagat, atunci cind ai ‘reactionat’ plenar disproportionat in fata ‘actiunii’ generate de virus si care…ar putea fi asimilat cu dinamici ale Naturii, adica…nimic iesit din comun, cind tragi linie la nivel planetar.
    pai iata in ce te ai bagat:
    ai initiat o procedura care se intampla o singura data pe o planeta oarecare, de fapt ai initiat…
    Marea (R)Evolutie.

    nu mi e foarte foarte clar daca cei care au facut asta…stiu in ce s-au varat:)))

    insa…faza e ca nimic nu mai poate fi facut.
    manifestarea Marii (R)Evolutii e implacabila.

    deci daca de undeva rezulta ca povestea cu virusul s-a terminat…atunci analizele alea nu fac doua parale:)), pot fi aruncate la gunoi, direct.
    mai nenica,…ati ‘reactionat’!
    si…tot asa cum un razboi mondial se inchide prin cel care l-a inceput, si revolutia asta se va inchide prin cel care a inceput-o
    insa pentru ca Marea (R)Evolutie se preocupa cu schimarea din radacina a sistemelor sociale, ele urmand a fi inlocuite cu unele pur artificale, iata ca stim si cine va pica…de tot!, mai spre finalul Marii (R)Evolutii: sistemul politic, el urmand a fi inlocuit cu ‘inteligente artificiale’.
    nu nu!, ca inlocuirea va fi facuta…democfratic!:))), adica…in asa hal se vor satura oamenii sa fie condusi de ‘oameni’…incit vor ajunge sa voteze cu tot…dragul un Soft pe post de primar, ba chiar de Presedinte:)))

    deci…in mod stiintific, stiinta numindu-se Dinamica Fibonacci, rezulta ca ar cam trebui sa ne luam gindul de la pandemiile care se termina:)),
    ca e…invers, vor mai aparea si alte pandemii, si apoi altele…, toate vizind un singur scop:
    inooirea din Temelii a sistemelor sociale.
    la nivel planetar, evident.

  • Nu se poate, vaccinurile vandute trebuie folosite intr-o proportie destul de mare care sa justifice achizitionarea lor.
    Daca nu, deci daca trebuie neaparat sa inceteze pandemia in „lumea buna”, macar sa inceapa un alt „val” mai special pe undeva prin tarile foarte sarace, din Africa, de exemplu, iar vaccinurile nefolosite sa fie trimise acolo.

  • Din interviul cu dr. Marinescu reese speranta. Dar cel mai nimicitor aspect este faptul ca la Matei Bals, nu au mai existat alte boli infectioase, tot ce s-a internat a fost pe Covid. In multe spitale a fost la fel. Aceasta este ilustrarea genocidului.

  • cita vreme sintem in plina Mare (R)Evolutie e ilogic ca vreuna din pandemiile care se manifesta sa dispara in neant.
    e ilogic.
    e mai probabil sa se adauga alte pandemii, celor de covid, de inflatie, si a celei care ‘gripeaza miscarea la nivel planetar’
    in cazul in care nu exista ‘cauze’ care sa mai energizeze pandemiile, atunci ele se vor naste in stil ‘ploaia de la Waterloo’.

    insa isi va face simtita prezenta si o alta dinamica,fundamentala, rezultata din oglindirea in Natura a proceselor de ‘artificializare’ care se desfasoara in Civilizatie.
    si care vor destabiliza ‘imaginea Naturii’.

    mai simplu: Natura o va lua razna, incet…incet…
    nu doar pe componenta ‘Pamant’, asta insemnand cutremure, inundatii, etc, ci pe componenta ‘Cer’, mai cu seama pe asta, pentru ca ‘Cerul’, ‘sufletul Naturii’, e cel vizat de Artificializare. prin urmare cele care o vor lua razna vor fi Anotimpurile Naturii.
    sa ninga in toiul verii nu va mai fi ceva iesit din comun.

  • Maestre, ma puneti in incurcatura. Ma obligati sa repet ce-am scris acum vreo luna si jumatate (6 Decembrie 2021) cand ati pomenit aici pe blog prima oara de Omicron. Daca tot e sa ma citez (am inteles ca e cam de porc sa te citezi singur, asta e), macar sa fac efortul sa traduc in romana ce-am scris atunci cu referire la Omicron: „Retineti ce va spun: tot raul spre bine.” Acum, orice om care si-ar fi batut capul sa analizeze datele din Africa de Sud la acea data ar fi ajuns la aceeasi concluzie de optimism ponderat pe care si Dr. Marinescu o exprima aici public la invitatia Maestrului. Cand spun „orice om” ma refer la orice om sanatos la cap, evident. Cioclii apocaliptici nu cred ca se califica.

  • De data asta nu prea sint de acord cu dvs. Nu spun ca nu ati avea dreptate, mi-e greu sa-mi fac o parere batuta in cuie, mai ales ca parerea pe care mi-am format-o despre anumiti doctori, inclusiv doctorul Marinescu, mi-am format-o bazat pe aparitiile lor la TV si pe vorbele care le-au iesit pe plisc. Personal nu am incredere in aproape nici un medic azi,in unii absolut deloc. As avea incredere in colega de banca pe care am avut-o in liceu si care azi e un medic exceptional, se vedea din clasa a IX-a ca medicina e pt ea, a fost „facuta” pt meseria de medic. Dar, cum in zilele noastre medicii trebuie sa fie politic corecti inainte de orice altceva, ca altfel isi pierd posturile sau sansele la promovare, nici in ea n-as avea incredere deplina, as avea permanent suspiciunea ca-mi spune doar ce „are voie”, nu si ce crede cu adevarat. De aia nici n-am intrebat-o in astia doi ani ce parere are despre faimoasa pandelie si mai ales despre aceste vaccinuri nemaipomenit de salvatoare, mai ales ca lucreaza in domeniu…Doctorul Marinescu e cu fundu’ in doua luntre…si asta vorbeste in dodii si lasa loc la interpretari. Ce ma infurie la toti, e faptul ca au inceput sa vorbeasca toti in procente. Domne, de aia nu mai pot eu de procente, 1%, 12%, „fis pa doi” la suta…daca tot au acces la cifraraie, sa spuna numere concrete, clar si raspicat ca sa inteleaga toti prostii, deci inclusiv eu care v-am mai spus, intru la categoria prosti…cind vin toti la TV si bat cimpii vorbind cu dintii in afara, cu rinjetele alea greu de suportat si raspunsurile la intrebari sint cu dute-vino, cum mai poti avea incredere in ei? Pe dvs domnule Cristoiu va inteleg, v-ati facut o opinie bazata pe discutii directe, nu prin urmarirea diverselor interviuri si reportaje facute de altii…acum puneti-va in papucii cititorilor ca mine. De ce sa va cred ca doctorul Marinescu e om de treaba si medic serios, ca si asta vorbeste ca ceilalti, vag uneori, cu retineri evidente,incearca sa impace si capra,si varza, si lup.Daca-i medic bun, ii e frica de ceva? Sau cineva? Ce e cu toata bulibasheala asta”E pandelie, nu e? E bun vaccinul asta pt covid, nu e?Ca din tot ce sa s-a vazut in ultimii doi ani, e un caca vax totul, inclusiv ce spun multi doctori care erau respectati si aveau credibilitate pina acum doi ani…inclusiv doctorul Musta.Cind a aparut la inceputul pandeliei mi-a placut de el foarte mult, felul cum vorbea de virus si pacienti si tratament. Apoi, parca peste noapte,cumva si-a pierdut si asta mintile si a inceput ca trancane in dodii si sa sustina opusul a ceea ce spunea la inceput de pandelie.Cu exceptia doctoritei Pop care are capul pe umeri si a pus intrebari clare si raspicate, cu exceptia doctoritei Grosan care a fost batjocorita in mod josnic de scriitorii de articole „stiitifico-medicalo-fantastice” pe care nu le citeste nimeni, nici macar colegii lor de breasla,si care si-au pus cururile in scaune cu titlu’ si-au uitat de „meserie”,eu nu prea mai bun botu’ la ce vor dom’ doftoreii sa-mi transmita. Din toata comunitatea medicala sint doar citeva doctorite care au dovedit profesionalism si ca au capul pe umeri: Dr. Pop, Dr. Grosan si Dr.Pana Mihaela Secara. Deci trei femei care au dat clasa intr-un domeniu dominat de barbati. Pai ce barbati sint astia? De ce s-au facut „doctori”?Ca sa salveze vieti si sa stea fermi pe picioarele lor cind e vorba de o parere pe linie medicala sau ca sa se uite la tzitzele si vrabia pacientelor?Care-i scopul real pt care au vrut sa faca medicina?Aaaa, era rost de imbogatire,nu? Orice livada are si fructe putrede…ca in orice meserie exista si persoane nascute pt meseria de doctor, dar exista si multi oportunisti…Oportunistii n-au timp sau rabdare sa trateze subiectele sensibile in mod echilibrat si impartial. Asta presupune ca orice profesionist intr-un domeniu, in cazul de fata vorbim de medicina, daca e profesionist,ar trebui sa fie deschis/a la dialog cu toti colegii de breasla si sa discute deschis pro si contra a orice vor ei sa discute, nu sa taie pina si initiativa de a vorbi deschis asa cum au incercat unii doctori…mai ales daca ocupa si o functie importanta.Da’ nu, la noi doar ce a dictat vestul e bun, parerea specialistilor nostri, daca a fost „pa dos” decit a vrut coana von der lindic sau tilharii de la firmele producatoare de vaccinuri, a fost ignorata, si oricine a incercat sa dovedesca turmei de sustinatori ai pandeliei ca n-au dreptate, or a fost denigrat, or umilit, amenintat, ba chiar si dat afara cum e exemplul doctorului Razvan Constantinescu a carui mama n-a fost vaccinata si soarta a facut ca o alta persoana vaccinata si care era infectata, i-a transmis boala si mamei doctorului Constantinescu. Intrebarea e, persoana vaccinata, cum a capatat boala?de la vaccin?Daca nu se vaccina, mai facea boala sau nu? Multi doctori au fost impotriva acestei aberatii de vaccinare inutila, da’ nimeni nu i-a luat in seama, au fost ridiculizati. Daca doctorul Marinescu e asa bun si cinstit, inseamna ca stie ca pandelia e un hoax.Daca da, de ce nu si-a sustinut colegii amintiti mai sus? de frica? De cine ii e frica? Din convingere? Bazat pe ce?Ce documente, ce experimente a facut dumnealui cu mintea si miinile personale ca sa traga concluzii pe care sa le sustina la TV?Intreb asta pt ca toti doctorii amintiti mai sus, au avut susrse de informare similare pina la un punct. Doctorita Grosan are in plus experienta in boli respiratorii si pulmonare, plus munca de cercetare de ani buni, plus pacienti tratati si salvati. Doctorita Secara este medic primar la spitalul municipal din Onesti si un om special, medic adevarat. Medicul Constantinescu in loc sa fie lasat in pace sa-si ajute pacientii, l-au stresat si umilit nejustificat. Doctorita Pop incearca din rasputeri sa-i trezeasca la realitate pe multi colegi de breasla, si cred ca a ajuns sa fie satula de abuzurile shmecherilor de la Colegiul Medicilor si mai ales de politicieni. Politicienii trebuie sa stea deoparte, n-au ce cauta in sistemul medical, medicina trebuie facuta de medici, nu de dadatori din gura, politica nu e nici macar o meserie, e o forma de a avea loc de munca aia care nu-s in stare sa faca nimic altceva. Or cind prostu’ cu titlu de politician nu e bun la nimic, incearca sa-si vire coada exact acolo unde n-are nicio treaba, cum ar fi situatia medicala numita pompos „covid”. Le-a intrat morcovu in guverne, peste tot prin lume, pt ca platitorii de taxe s-au saturat de restrictii aberante si orice trebuie facut”obligatoriu”. Daca mai aud pe cineva ca-mi spune ca „trebuie sa faci una, alta, fa aia ca-i obligatoriu”, anunt aceea persoana sa stea la distanta considerabila sa nu ma provoace…situatia devine situatie de legitima aparare…daca nu ma apar de capu’ meu, e clar ca politicianu’ si doftorii corupti nici atit…deci luati-va „obligatoriu” si bagati-vi-l in cur,nu decide nimeni, NIMENI ce e obligatoriu si ce nu. „Obligatorii” sint cele 10 porunci si nimic altceva din ce crede politicianu’ sau doftoru’ corupt ca au dovedit cu virf si indesat, doi ani, pe fata, ca EI NU-S EXEMPLE DE URMAT…deci orice ar spune deacum inainte,are valoare zero absolut. La fel si doctorul Marinescu, nu-mi inspira incredere din cauza aparitiilor la TV si a faptului ca si el a vorbit de prea multe ori in dodii. Daca ti-e frica, stai deoparte, nu veni la TV. Daca chiar crezi in ceea ce spui, ca medic, spune clar si raspicat,nu cu curu’ in doua barci ca te uzi pina la urma.Daca-am luat-o pe aratura, scuze, ca de obicei nu stiu s-o tin din scurt la comentat…bineinteles ca”valu’ 5″ trebuie sa fie final, ca altfel le sare lumea in cap peste tot. O s-o lase mai usure, da’ nu complet pt ca nu si-au terminat experimentele. Orice experiment la nivel planetar, dureaza intre 3 luni si 5 ani minim, depinde de experimentul facut. Ce se intimla de doi ani, cred ca-s experimente pe multe laturi: sociale, economice, culturale, medicale, educationale, ba chiar cred ca s-a recurs si la „dresaj”, asa cum dresezi un catzelus sa mearga la picior sau o pisica sa-si faca nevoile la WC si sa mai traga si apa…asa si cu „dresajul”care s-a facut oamenilor timp de doi ani si inca nu e gata…In perioada asta de doi ani, milioane de familii au fost afectate dur, multi oameni si-au pierdut locurile de munca, asa incit multinationalele sa poata angaja altii, mai tineri, pe bani mai putini, celor in virsta le-au futut pensiile, iar celor ce-au absolvit liceul le-au distrus complet inceputul in viata, ceea ce v-a duce la marirea virstei de pensionare, e inevitabila aceasta „misculatie” cu virsta de pensionare.Marind virsta de pensionare, neavind un loc de munca stabil sau bine platit, oamenii nu vor mai apuca multi ani dupa ce se pensioneaza….Cine a creat aceasta „lume noua” nu intelege ca de fapt a creat o inchisoare, o ocna, pt copiii lui, nepotii si urmasii lor…Stai sa vezi cind oamenii nu vor mai avea locuri de munca asa cum le-am stiut noi, vor fi inlocuiti de fel si fel de masini, roboti, linii automate mai ceva decit azi. Deci din ce sa traiasca? Mai bine sa fie exterminati nu? Cica-i teoria conspiratiei….mai degraba e teoria constipatiei mintale a unor nebuni care detin planeta si intoata in trilioane. Cu cit au mai mult, cu atita isi doresc mai mult…stiti ca nea Gates habar n-are cit costa macar o piine sau o punga cu pufuleti? Pe bune. E rupt de mama realitatii, da’ da sfaturi de parca ce spune el e mai presus de spusele vreunui zeu din Olimp.La toata mascarada asta, partasi au fost DOCTORII de pe toata planeta, nu 100%, dar cei care au avut alta parerea au fost fortati sa taca, sau au ales ei sa faca valuri pt ca au vazut o oportunitate de a avansa, de a se face cunoscuti cumva.Adica au uitat de etica…Asa ca…asa „ca cum” sa mai ai incredere????Uitati aici citeva linkuri.Toate sint importante. Vedeti macar interviul cu Dr. Secara de la Tuca show, mie mi-a palcut mult felul dumneaei de a gindi:
    https://alephnews.ro/inregistrare/marius-tuca-show-27-octombrie-2021-invitati-florinela-georgescu-dr-oana-mihaela-secara-si-cornel-nistorescu/ – vedeti de la minutul 42
    sau – https://alephnews.ro/sanatate/medic-vaccinul-nu-functioneaza-in-oprirea-transmiterii-spitalele-se-umplu-tot-mai-mult-si-avem-multe-cazuri-de-vaccinati/
    https://www.mediafax.ro/stirile-zilei/doctor-in-imunologie-statistici-manipulate-si-studii-neterminate-cauzele-informatiilor-contradictorii-privind-pandemia-20424143
    https://evenimentulistoric.ro/politica-sua-manjita-cu-banii-producatorilor-de-vaccinuri-anti-covid-19-acum-toate-capata-au-sens.html/2
    https://alephnews.ro/sanatate/vaccinarea-in-masa-ar-putea-fi-o-catastrofa-pentru-omenire/
    globalcovidsummit.org
    Aia e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *