Opinie: Te cunosc de undeva? Da, din păduricea în care ciripeau păsărăle

Fie că sunt ahtiați după publicitate sau altceva, fie au asta în fișa postului, însă protagoniștii emisiunii „Te cunosc de undeva”, declarată focar de Covid-19, fac tot posibilul să inoculeze ideea că e ceva putred în Danemarca.

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii, face reclamă spitalului militar de campanie unde, până la ea, nu cred că a fost internat vreun pacient și în care guvernul a băgat sume uriașe. Și scrie de acolo o compunere de parcă ar fi plecată cu cortul în vacanță.

„Eu sunt în Rol 2, adică Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan. Trebuie să recunosc că sunt foarte fericită că am venit aici și nu m-am dus în altă parte. Chiar dacă dragii mei colegi de la Te cunosc de undeva, o parte din ei, cei care sunt confirmați cu acest nemilos virus, sunt la Matei Balș.
Eu am preferat să vin aici. De ce credeți? Eu sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului. Unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă. După cum se vede, sunt și eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat”, a declarat Alina Pușcaș pentru elle.ro.

Un alt artist, Andrei Ștefănescu, deși este asimptomatic, cum sunt probabil milioane de români, vrea să creeze emoții puternice, să-i facă pe părinți să trăiască sentimentul că dacă nu se bagă în case, preferabil buncăre, nu-și vor mai vedea copiii niciodată. Însă, marșând pe emoția asta, în mesajul lui a strecurat o frază care a produs indignare. Deși știa că este „bolnav de coronavirus” (este bolnav de Covid-19, nu are cum să fie bolnav de virus), el și-a sărutat pruncul înainte de plecare. Și a făcut o descriere a situației de parcă pleca pe front și nu era sigur că-și mai vede familia.

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Opinie: Te cunosc de undeva? Da, din păduricea în care ciripeau păsărăle”

📹 Videoblitz 📹
Loading