Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Orbane, Tătarule, Arafatule, iertați-mi limbajul neacademic, da’ eu îmi bag *** în alegerile voastre parlamentare! Mie îmi mor oameni nevinovați!

Ok. Până acum, am tăcut. Nu am zis nimic de ultimele zile de pandemie bucureșteană, dar în clipa asta chiar nu mai pot, mi-a ajuns cuțitul la os. Și chiar nu am chef să ajung să dau cu subsemnatul pe la procurori din cauza indolenței și incompetenței acestui guvern pe care nu-l interesează nimic altceva decât alegerile parlamentare.

Lucrez în asistența socială a Capitalei de 3 ani. Orbane, Tătarule, Arafatule (apropo, Arafatule, vezi că ai numărul meu de telefon pe acolo, pe undeva, de când coordonam centrul de carantinare de pe Răcari 6A) ca să vă ușurez căutările în caz că veți vrea să vă răzbunați vă spun direct: sunt șeful Corpului de Control al DGASMB. Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, așa se traduce pentru voi. În acest an, am făcut cu totul alte chestii decât să-mi coordonez oamenii din Corpul de Control. Că și acolo erau probleme, Orbane și Tătarule. Dar am tăcut și m-am dus inițial carne de tun într-un centru de carantinare, deși nu aveam nici eu, nici altcineva dintre colegii mei vreo minimă pregătire pentru așa ceva. Am învățat din mers, că așa sunt eu, dacă șefa mea mă trimite undeva, eu mă duc fără să crâcnesc. Da’ știți de ce mă duc, Orbane și Tătarule? Pentru că, spre deosebire de voi, șefa mea nu e șefă, nu e manager, e LIDER! Muncește cot la cot cu noi, nu dă dispoziții pe care să le aștepte a fi duse la îndeplinire, se implică efectiv în rezolvarea lor. Să vă mai spun, Orbane și Tătarule, că șefa aia tâmpită și-a lăsat pruncul acasă și a venit din concediul de maternitate ca să conducă Direcția și să vă scoată pe voi din căcat? Că exact asta a făcut: PE VOI v-a scos din c*cat! Nu vă mai spun cât de epuizată era, dar cu toate astea îmi răspundea la telefoane și la 2 noaptea, pentru că voi, Orbane și Tătarule și Arafatule erați total dezinteresați de ce se întâmpla real în teren.

Acum coordonez un centru rezidențial pentru persoane dependente. Cel mai mare centru din țara asta, două clădiri mari, de câte 4 etaje fiecare. Orbane, Tătarule, Arafatule, „persoane dependente” înseamnă oameni care nu se pot îngriji singuri. Nu drogați, nu alcoolici ca voi. Centrul rezidențial e echivalentul azilului de bătrâni de pe vremea lui Ceaușescu. Voi vă mai amintiți că ați dat un ordin prin care personalul TREBUIE să-și facă SĂPTĂMÂNAL test RT-PCR, iar beneficiarilor TREBUIE să li se facă același test la fiecare două săptămâni?

Băi, Orbane! Băi, Tătarule! Băi, Arafat! Noi am făcut testările alea fix conform ordinului vostru. Până în săptămâna asta, când minunații angajați ai DSP ne-au transmis candid că nu mai au recoltoare să ne trimită. Și, ce să vedeți, pe lângă asta a mai apărut și o criză acută de reactivi în laboratoarele care ne prelucrau testele.

Uite DE AIA a „scăzut” rata infectărilor în București! Că NU SE MAI FAC testări, că nu avem cu ce, băh!!! Și numai din cauza voastră nu avem cu ce!!!

Orbane, Tătarule, Arafatule, iertați-mi limbajul neacademic, da’ eu îmi bag *** în alegerile voastre parlamentare!!! Mie îmi mor oameni nevinovați pentru că, neputând să-i testez, din cauză că pe voi vă interesează doar ciolanul alegerilor, nu și viața oamenilor, nu pot să izolez în timp util infectații.

(Text de Doru Roman)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Orbane, Tătarule, Arafatule, iertați-mi limbajul neacademic, da’ eu îmi bag *** în alegerile voastre parlamentare! Mie îmi mor oameni nevinovați!”

  • Domnule autor,
    Adauga-l, in capul listei, si pe presedintele iohanniSS – principalul sustinator al alegerilor cu orice pret, calcand si chioar peste cadavre.
    S-a dus astazi la biserica lui din Sibiul carantinat sa se roage pentru cei arsi la Piatra Neamt, in loc sa-i demita pe principalii vinovati: L.Orban, N.Tataru, Arafat si intreaga structura a D.S.P.-ului. Te va ajunge blestemul mortii lor in ziua de 6 decembrie, la alegerile pe care le forteze a se tine in plina pandemie de Covid 19.
    Blestemat vei fi de toate, fara a prinde chiar de veste… spune un vers celebru din literatura romana!

  • Am crezut ca si fraierii ca dupa 89′ cand am scapat de opresiunea ceausist -stalinista,vom scapa cu totul de opresiune.Se pare ca nu.Am schimbat opresiunea Stalinista cu opresiunea de tip neofascist ,adusa culmea de peste ocean”din tara Democratiei si a Libertatii”.Hitler rade din iad ,vazand ce se intampla.Tot e bine ca Trump face scandal,nu de alta,dar poate se iau amerlocii de par si ne interpreteaza un show cum numai ei stiu sa faca,printr un caft sanatos intre cele doua Deep Stateuri.Se vor arunca si mizerii pe piata de catre ambele parti,si asa vom afla lucruri interesante.

    • Incep sa cred toate teoriile alea ale conspiratiei,legate de Proiectul Paperclip,in care amerlocii au preluat integral esaloanele 2-3 ale celui de al Treilea Reich,pe care le au adus in SUA,in scopul de a le folosi,si de a avea cu ajutorul acestora un avantaj strategic asupra URSS,si cu ajutorul acestora si au construit toate institutiile de forta postbelice.Problema e,si eu incep sa cred treaba asta,asa cum spun si aceste teorii ale conspiratiei,ca ,de fapt aceste esaloane 2-3 naziste aveau propria lor agenda,asa ca odata ajunse in SUA,au reusit sa se infiltreze la toate nivelurile in SUA,ajungand sa preia in secret comanda asupra SUA ,fara ca nimeni sa si dea seama.PS Se spune ca Hitler nu ar fi murit in 1945,ci ar fi trait ascuns 2-3 decenii dupa razboi in America de Sud,sub privirile binevoitoare ale SUA (infiltrata deja de nazistii din esaloanele 2-3).Scenariul acesta chiar daca pare improbabil,este foarte posibil sa se fi intamplat.

      • Asta poate explica si faptul ca,desi Romania este puternic prooccidentala,Occidentalii,in special SUA ne trateaza ca pe niste gunoaie,poate si datorita faptului ca am intors armele la 23 august 44′(in caz contrar am fi fost anexati de catre URSS,asa ca nu aveam alta solutie) ,astia care s au infiltrat la conducerea SUA,post razboi,sa ne considere tradatori ai cauzei lor si sa ne pedepseasca in zilele noastre pentru asta??? Cine stie.

    • Mai exista si factiunea de tip neomarxist in SUA,astfel ca,probabil ,in SUA exista o lupta acerba pentru putere intre factiunea de stanga(neomarxisti) si factiunea de dreapta(neofascisti),proveniti cel mai probabil din esaloanele 2-3 ale celui de al treilea Reich.Democratia nu mai are nici o treaba pe aici.

  • Sica si Nelu, din dorinta de a-i face pe plac lu’ Sefu, au cautat si au descoperit ce a spus tovarasul Iosif Visarionovici mai demult: E om, e problema. Nu e om, nu e problema. Deci, e test, e problema. Nu e test, nu e problema. La alegeri tovarasi, la alegeri! Ura, ura, ura!!!

  • Orban Arafat tataru si Jegul suprem Iohannis

  • Si eu.
    Cel mai bun text pe care l-am citit în ultima vreme.

    • Cu tot cu fudulii ,pina in stomacu unora,asta e cand ai la putere neofascisti de teapa lui Iohannis,Trump,Bolsonaro,sau influenceri de teapa lui Catarama,si alti biznismeni „de Dreapta” si altii care vor doar un singur lucru,sa lase selectia naturala”sa si faca treaba”,nu sa salveze vieti,pentru ca cei ce mor de Covid 19 in viziunea acestor indivizi sunt slabi,si cei slabi trebuie sa moara pentru a lasa locul celor puternici,pentru ca in Kapitalismul celor de Dreapta,numai cei puternici si bogati au dreptul la viata si sanatate.Restul,daca nu sunt sanatosi,ca sa poata munci ca si sclavi pot muri linistiti,doar sclavii sanatosi au dreptul la viata(ca sa munceasca pentru a mari averile stapinilor lor bogati).Traiasca Dreapta Mereu Biruitoare si Kapitalista,noua orinduire neofascista a celor 1000 de ani.Asta am vrut ,asta primim.

      • Stai ca urmeaza eugenia. Nu, nu aia pe care o mancam in copilarie. Aia cu ameliorarea raselor. Asta de acum e doar faza unu, cu panica. Apoi se va trece la lucruri cu adevarat gospodaresti. Nemtii au fost profesori foarte buni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *