Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Pentagonul recunoaște în premieră că rușii se instalează temeinic în sudul Ucrainei

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Pentagonul recunoaște în premieră că rușii se instalează temeinic în sudul Ucrainei”

  • in ce i priveste pe cei din Azov,
    avand in vedere istoricul lor,
    eu…le as monitoriza sanatatea 24/24,
    oricum! i-as trece in carantina din prima secunda.
    ceva nu suna bine, pe informatiile oficiale, evident.

  • Domnule Cristoiu ati sesizați similitudinile intre condițiile declanșării primului război mondial și cele ale declanșării prezentului război. Este necesar de asemenea, sa sesizam similitudinile intre acțiunile politico-militare ale Regatului Romaniei in august 1916, si cele prezente ale Federației Ruse. Invadarea de către trupele romane, în noaptea de 14/27 august 1916, a teritoriului K.u.K (kaiserlich und königlich), Imperiul Chezaro-Craiesc este similara operațiunii speciala rusești, de astăzi. Acțiunea militara romanească nu avea nici un fundament juridic de drept international. Transilvania nu apartinuse, de jure , niciodată , Regatului României sau Tarii Românești. Si noi am încercat sa „romanizam ” orașele transilvănene unde nu locuiau romani. Mai mult, s-a făcut cu încălcarea tratatului secret de alianța cu Austria, din 1883.Asta nu ne face sa ne fie rușine de noi și de înaintașii noștri. Dimpotrivă. Este cea mai glorioasa pagina de istorie romanească, din toate timpurile, și trebuie tratata ca atare.

  • Operațiunea specială își atinge scopul timp în care începe o înarmare bezmetică a Europei explicată în stil PSD – se vorbește mult și nu se spune nimic concret.
    Dacă îl urmăreați aseară pe marele maestru de ceremonii Ciolacu ați fi putut remarca același stil de explicație fără niciun răspuns concret legat de vânzoleala din jurul impozitării progresive cât și de cursa înarmării excesive organizată de Mme von der Leyen, bineînțeles tot pe banii noștri.

  • Ma bucur ca v-am descoperit blogul si mai ales ca impartasesc ceea ce scrieti dumneavoastra sau monitorizati toate articolele scrise de colaboratorii dvs. Locuiesc de 18 ani in Canada si aici presa scrisa sau media (TV si Radio) urmaresc 100% „linia” celei din Romania (adica totala dezinformare). Urmaresc cateva showuri pe internet in limba engleza (Alex Christoforu, Scott Ritter, Alexander Mercouris, Andrei Martyanov, Colonel Macgregor si altii). In legatura cu mercenarii din Azovstal Steel Plant as putea spune ca ar fi vorba de General Locotenent Trevor Cadieu (care este de aici din Canada) la 1 zi dupa ce a aparut informatia (care nu a fost confirmata de rusi) ca a fost capturat si este la interogatoriu in Moscova, a aparut pe tv la un post central al guvernului Canadian doamna Ministra de Aparare in care explica ca acest general ar fi iesit la pensie de cateva saptamani doar si ar fi plecat asa pe cont propriu sa „lupte” in Ucraina 🙂 . Ceea ce consider ca ar intari putin stirea neconfirmata ca ar fi captiv la rusi. Va doresc succes in activitatea dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *