Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Pentru Ciolacu, Poponeț e mai important decât fermierii

În Jurnalul meu video, Ion Cristoiu se declară consternat de lipsa de implicare a premierului în protestul fermierilor și transportatorilor. De vineri, deși acțiunile au continuat, premierul nu a avut nicio reacție. În mod ciudat, în alte situații mai puțin grave, prim-ministrul a mobilizat guvernul.

„Deși, de 5 zile, țara e întoarsă pe dos, că protestatarii blochează drumurile, PNL nu are nicio reacție. Dar n-are nicio reacție Ciolacu. Cum ar spune Marin Preda despre personajele sale, cu Marcel Ciolacu se întâmplă ceva. Din iunie, de când a fost instalat prim-ministru, ne-a obișnuit că este pompierul de serviciu. Reacționa la orice bombăneală. La un moment dat, nu știu ce au hotărât ei cu ONG-urile, măsuri cu care eu eram de acord, că în loc să dai statului, îi dai lui Poponeț. A făcut gălăgie unul Poponeț, un șmecher, beizadea, i-a primit la guvern pe el și pe niște coțofene. Ciolacu s-a alarmat și imediat a rezolvat problema. De 5 zile în România are loc un protest spectaculos și riscant, sprijinit de majoritatea populației, care vede în stradă expresia nemulțumirii sale. Cu toate acestea, Marcel Ciolacu nu a scris nici măcar pe Facebook, pentru el acest protest nu există”, a spus Ion Cristoiu.

În opinia jurnalistului, sunt mai multe explicații pentru această atitudine care nu-i este firească premierului: „Unu: Marcel Ciolacu a obosit și a zis: „Îmi vâr picioarele”. Până acum, cum bătea vântul pe o stradă, intervenea. A doua explicație ar fi că el știe că mișcarea nu e spontană, nu știu de cine organizată, și că nu are ce să facă. Și trei, poate că el chiar vrea să plece. Mișcarea aceasta poate să fie un pretext, pentru că dacă Marcel Ciolacu e premier până la europarlamentare, în iunie, PSD e pe locul trei. Se va eroda cu o rapiditate uluitoare, pentru că nu mai sunt bani și s-au adunat toate problemele. Liberalii joacă la ofsaid, Iohannis joacă și el la ofsaid și a rămas Marcel Ciolacu să încaseze”.

Duminică seara, după întâlnirea cu ministrul Finanțelor, protestatarii au decis să rămână în stradă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *