Raport ONU: Foametea la nivel mondial s-a accentuat din nou anul trecut, iar amploarea acesteia ar putea fi fără precedent în 2022 (news.ro)

Performerii anului 2021: Votează-ți favoritul la categoria „Medicul Anului”

Favoritul nostru la această categorie este Dr. Adrian Marinescu. Îi rugăm pe cititorii cristoiublog să voteze.
Performerii anului 2021: Votează-ți favoritul la categoria ”Medicul Anului” – Capital


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Performerii anului 2021: Votează-ți favoritul la categoria „Medicul Anului””

  • In spitalele conduse de propunerile voastre de „medici” ai anului si in celelate centre Covid au murit peste 60.000 de romani speriati ca au Covid dupa testarile irelevante RT-PCR, sechestrati, legati de paturi la ATI, cu plaminii arsi de O2 tehnic (in loc de medicinal) bagat la suprapresiune, fara tratamentele simple cu Ivermectina si Arbidol, fara tratament pentru comorbiditatile pe care nimeni nu le-a verificat.
    Propun sa-l numiti cistigator pe cel in spitalul caruia au murit cei mai multi romani de :Covid”, caci asta a fost scopul inventatei plan-dileli.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog