Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

Petru Zomant pictează vise de vară

Pentru mulți oameni din orașele mari, vara este un anotimp dificil cu temperaturi ridicate și aer condiționat. Sigur, alta e situația în orașele mici, în sate și comune. Aici, dacă ți-a dat Dumnezeu o grădină, ori o curte cât de mică, după ce ai terminat treaba te poți așeza pe o bancă, merge și un scaun cu spătar, te lași ușor pe spate, ridici capul în sus, închizi ochii și poți visa frumos.

Un asemenea vis de vară ne-a oferă pictorul Petru Zomant în a doua sa expoziție de pictură. Titlul acestei colecții de tablouri impresionate este chiar ,,Vis de vară”.

Gazda acestui eveniment a fost Casa de Cultură Friedrich Schiller din centrul Bucureștiului.

În spațiul infinit al internetului străbate o veste mare. Petru Zomant va deschide în luna decembrie o nouă expoziție personală la Casa de Cultură Friedrich Schiller.

Destule cuvinte. Până la evenimentul din luna decembrie, să vedem niște imagini de la expoziția ce s-a terminat pe 21 iulie, dar și câteva superbe tablouri.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut al doilea volum din colecția „Proză Politică”: „Cui i-e frică de mareșalul Antonescu?”

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog