Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Pictorița Madaras-Csiszár Szilvia își prezintă în tablouri gândurile și sentimentele

Din spațiul infinit al internetului vin cotidian știri despre activitatea culturală a județului Mureș, acolo unde este plecat sufletul meu și unde vreau să mă mut pentru cel puțin două decenii. Motivul? Acolo trăiesc mulți pictori, iar vernisajele și taberele de pictură se succed cu mare viteză. Una dintre pictorițe se numește Madaras-Csiszár Szilvia.

–        Care e bilanțul dvs artistic pentru 2023?

–  Bilanțul meu pentru 2023 include o expoziție personală de grafică la Sângeorgiu de Mureş, în sala de conferințe a Parohiei Romano-Catolice, care a fost urmată de destul de multe expoziții de pictură și grafică colective organizate de Asociația Artiștilor Plastici Mureş.

Am participat la o tabără de creație de o săptămână la Sângeorgiu de Mureş, care mi-a servit dezvoltării artistice. Am urmat câteva cursuri de artă plastică, atât personal, cât și online, unde am învățat diverse tehnici. Și nu în ultimul rând, am avut plăcerea de a face fericit un mare actor recunoscut cu un portret al lui. El este Florin Piersic. A fost un moment extraordinar pentru mine pe care nu îl voi uita niciodată.

–Cum apreciați acest bilanț?

–  Anul 2023 a fost un an semnificativ pentru mine din punct de vedere al artei.

– Ce așteptați de la anul 2024?

– Vă mulțumesc pentru întrebare. Anul acesta promite să fie interesant pentru mine. Planurile mele pentru 2024 se concentrează pe expoziții personale.

Muncesc din greu pentru a crea cât mai multe tablouri, care să-mi exprime toate gândurile și sentimentele și pe care mi-aș dori să le arăt altora. Şi nu în ultimul rând, voi continua să fac totul pentru dezvoltarea mea artistică.

–Foarte frumos! Felicitări din inimă! Să vedem acum și niște tablouri foarte interesante.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *