Popularitatea lui Orban în România este de 57%. Institutul Nézőpont din Budapesta a dat publicității rezultatele unui sondaj de opinie despre percepția premierului Ungariei, Viktor Orban, în rîndul românilor

PNL are de ales între guvern cu PSD și anticipate


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „PNL are de ales între guvern cu PSD și anticipate”

 • Marea Revolutie, adica fix ce traim noi acușica, e diferita de oricarebalta revolutie.

  Ea e inceputa de oameni, insa tinta ei e fix scoaterea oamenilor din poveste…
  Marea Revolutie e o…metamorfoza, o trecere de la Natural la Artificial.

  se poate spune ca Marea Revolutie s a aratat la fata atunci cind computerul cuantic si a aratat moaca.
  odata cu el Inteligenta (Naturii) a putut fi pusa la indoiala, Potentialul pe care computerul cuantic il poarta tinzand la limita sa fie desavarsit.

  Lumea Asta e a Mintii, asa ca pe masura asta sint si semintele insamantate de ea. majoritari, paici, sint, prin urmare, oamenii…artificiali ( adica oamenii care deja poarta potentialul Artificialului in ei insisi…insa inca n au aflat:)), dar o sa afle in curind, pentru ca Marea Revolutie cu asta se ocupa…)

  bineinteles ca Marea Revolutie isi va vedea de drum.cum s ar putea impiedica de minoritarii…oameni-naturali?:))

  deci nu grija conducatorilor de ai trata pe cei care le seamana e problema, ei vor fibyratati cuvmaaarevatentie:))),
  ci…lipsabgrijii lor de a lenpurta de grija si oamenilor-naturali:))), ar trebui sa fie preocuparea…
  pentruvca oamenii- naturali intotdeauna vor accepta manifestarea oamenilor-artificiali, pe cindbinvers e imposibil, tocma daia de preferat arbputea fibalegerea Inteligentilor pe pozitiile cobducatorilor, …ca sa mai aiba si oamenii…o vreme, ‘loc de joaca’:)
  oricum, peste obalta vreme…nici acesta nu va mai fi posibil, deci oamenii-naturali vor avea zile complicate, pentru ca ‘cealalta varianta’ chiar va petrece…in Raiul pe Pamant:) in timp ce tu…, om-natural fiind, vezi cum nu mai ai nici spatiu si nici timp disponibil pe lumea asta…

  deci…Marea Revolutie nu poate fi comparata cu alte revolutii, pentru ca ea nu mai e o revolutie…in sistem, ci fix cea care te scoate in afara sistemului, nascand…Inteligenta Artificiala.

 • Zilele trecute, plin de umor, povesteați că v-ați dus la vaccinare așa cum ați mers să vă luați carnetul de partid în tinerețe. (Ca om trecut prin viață ați recunoscut imediat că e aceeași „Mărie” de altădată, varianta digitalizată.) Astăzi, vă puneți niște întrebări retorice în legătură cu protestele din străinătate și faceți o trimitere la Revoluția franceză. În urmă cu ceva vreme, un prieten mi-a recomandat „Le livre noir de la Révolution française”, Les Éditions du Cerf, 2008, lucrare publicată cu concursul Ministerului Culturii din Franța. Eu am citit traducerea publicată de Editura „Grinta”, Cluj-Napoca, 2010. Pentru mine a fost o adevărată revelație. Nu degeaba se spune că dacă vrei să înțelegi prezentul trebuie să cunoști trecutul. În mod cert, ați citit-o și dumneavoastră. La vremea apariției a fost socotită o carte eveniment, o lucrare ce aborda un mit fondator sacrosant. De asta mă mir că, vorbind despre protestele împotriva certificatului verde, invocați drept termen de comparație simboluri ale Revoluției franceze. Nici 1907 nu e un criteriu de comparație. (După mintea mea.) Masele de la 1789 și 1907 purtau foamea în mațe de generații. (Ăștia care protestează în zilele noastre au frigidere.) Dacă li se oferă cu regularitate pâine și distracții, oamenii vor născoci pentru substantivul „libertate” definiții adaptate împrejurărilor.
  P.S.Fără carnet de partid se mai putea trăi în comunism. Tatăl meu, (Dumnezeu să-l odihnească!) n-a fost membru de partid. Fără certificatul digital nu se va mai putea! 🤫

 • Dl Cristoiu. Sunteti nelamurit in legatura cu pandemia, ce de au explodat cazurile in Europa vaccinata, de de este liniste in China, India, Africa, America de sud, Brazilia. Pentru lamurire, poate puteti afla numarul mortilor total din Romania in anul 2020, 2021 luna octombrie, morti total zilnic, si sa faceti o comparatie cu anii 2017,2018,2019. Sa ne gandim mai mult la importanta certificatul verde decat la valoarea vaccinarii. Sa fim linistiti, UE stie ce doreste, chiar cu demonstratii de strada, UE va impune vaccinarea obligatorie pentru certificatul verde obligatoriu.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog