Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Poșta are propria Poliție

Poștașii sunt peste tot prost plătiți, însă în alte țări, America, de exemplu, instituția are un alt statut și beneficiază chiar de poliție proprie. Infracțiuni, la noi considerate minore, cum ar fi citirea corespondenței de către altă persoană, este aspru pedepsită. Directorul, provizoriu, al Poștei Române, Valentin Ștefan, a povestit cum e la alții în emisiunea „Față în față cu Ion Cristoiu” la Gândul.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Poșta are propria Poliție”

 • (exclusivitate absoluta numai pe cristoiublog,
  atentie daca vreti sa cenzurati)
  -intre Posta Romana si Ministerul Justitiei si Parchetul General
  cam acum 5 ani au fost niste Protocoale:
  cica corespondenta(!) „pentru Justitie” NU MAI TREBUIA STAMPILATA CU DATA PLECARII,
  CU DATA SOSIRII !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *