Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Potrivit Acordului, la Otopeni polițiștii austrieci vor superviza activitatea polițiștilor noștri de frontieră

Comentarii

33 comentarii pentru articolul „Potrivit Acordului, la Otopeni polițiștii austrieci vor superviza activitatea polițiștilor noștri de frontieră”

  • Online, ai diaree verbală? Cufureala asta o verși în fiecare zi cu o abnegație de stahanovist. Scrii, dar nu spui nimic! Ai dicționar pentru a înțelege banalitățile pe care le înșiri? Ești la concurență cu delirium tremens. Ia o pauză! Să ne auzim cu bine!

    • @
      pai …io deja iau pauze:))
      insa …in sens invers, si din cite mi dau seama o sa experimentati si dvs povestea:))
      dupa un timp n o sa mai cititi nimic din ceea ce scriu:))
      e cam aceeasi senzatie pe care o ai daca mananci cel mai bun tort din univers…in fiecare zi …vreo mie doua de ani :))))
      la un moment dat …nici nu l mai bagi in seama:)), chiar daca ti sare n fata, la fiecare masa:)

    • banalitati or fi pentru dvs, cum ar fi, spre posibil ex, un cui pentru un tamplar :))
      insa io …nu sint timplar si …cum sa nu ma bucur, nenica, daca am ‘descoperit’ cuiul pentru prima data, ca si cum as fi facut o dscoperire grandioasa ?!:)))
      cui ii pasa care e treaba cu banalitatea cuiului, daca pentru mine el e un soi de bucurie?! :))
      …mai sint si prosti pe lumea asta, de ce sa nu fie lasati sa se bucure si ei de tot felul de fleacuri? :))

    • daca Maestrul ma da afara, atunci io plec multumindu i pentru gazduire 🙂
      insa daca nu ma da …io mai stau, ca mi place paici :))

  • finalul, in zona gaza, ca si in alte zone in care agresivitatea a dus la nasterea unor conflicte, va aparea atunci si numai atunci cind Actiunile isi vor fi consumat plenar potentialul. dezechilibrele aparute in zona duc catre o singura destinatie, catre jar, iar mai apoi catre cenusa. potentialul agresiv va disparea in final. va fi consumat. plenar daca altfel nu se poate. Noua Lume s ar parea ca vrea sa se nasca …pe curat

  • “7 probe am dus la analizat. Toate produse în România. Nici nu m-am mai obosit să analizez cantitativ reziduurile de antibiotice pentru că se știe deja că se dau cu ”polonicul” și le-am găsit în analizele calitative. Așa că am testat direct bacteriile rezistente la antibiotice.De ce 7 probe? Îmi place cifra 7. Nu e nici mult, nici puțin. Aș fi dus mai multe dar analizele sunt ale naibii de scumpe.

    Rezultatele? Șocante pentru sănătatea publică, dar nu surprinzătoare pentru condițiile inumane în care trăiesc animalele de fermă (densitate, igienă etc). De obicei vomit și plâng atunci când intru într-o fermă.
    Așadar, rezultatele: 6 din 7 probe conțin bacterii rezistente la antibiotice și în unele cazuri și mai grav, bacterii multizesistente la antibiotice (E-coli și stafilococul auriu), după cum urmează: ( …continuarea e aici: ziare.com/carne-proaspata/carne-proaspata-continut-ridicat-antibiotice-experiment-gabriel-paun-1845924 )
    sursa: ziare.com

  • stiripesurse.ro/a-venit-sfarsitul-globalizarii-lumea-intra-intr-un-nou-super-ciclu-diferit-fata-de-tot-ce-stiam_3193151.html

    pai …ori e diferit de tot ce stiam, ori e bazat pe ceea ce deja stiam si care se repeta, ca oricum se repeta ciclic de a lungul vremurilor :)))

    io zic ca e diferit de tot ce stiam.
    spre ex se vorbeste despre o crestere a productivitatii muncii, insa de fapt ea e un efect, cauza fiind aparitia pe piata a unei noi-noute categorii de muncitori, reprezentata de IA

    mai intai a fost Ford cu linia lui de asamblare, apoi a aparut robotizarea, cei inlocuiti fiind muncitorii, iar mai apoi a aparut IA, care tinde sa l inlocuiasca fix pe Ford.
    deci daca pina acum am asistat la dinamici proprii unui sistem, de acum vom asista la manifestarea unui alt sistem, pentru ca cel inlocuit e chiar Ford.

    ‘Ne îndreptăm în mod clar spre un super ciclu diferit’, zice Peter Oppenheimer.
    fals. ne indreptam spre ‘lipsa ciclului’
    daca pina acum totul se misca ciclic, de acum, odata cu apartitia pe ecrane a ‘noului sistem’, care are ca esenta IA, fix asa nu ne mai miscam, ciclic. sau …mai altfel spus …ne miscam ciclic, insa ciclul se termina la Infinit.

    comparatiile intre cele doua sisteme sint lipsite de sens,
    ele sint fundamental diferite,
    unul se bazeaza pe Ciclusrile Anotimpurilor,
    celalalt se bazeaza pe Timp, pe liniaritatea Timpului, pe ‘lipsa miscarii ciclice’,
    prin urmare orice comparatie intre ‘aceste vremuri’,…despre vremurile care vin nu se mai pune problema, cu vremurile trecute e …lipsita de fundament. compari ere cu pere. compari un sistem cu un alt sistem care e…fix, dar fix pe dos decit cel cu care l compari.

    Noua Lume e …un Alt Sistem, mai nainte sa fie o ‘noua lume’
    despre ‘lumi noi’ …lumea mare a tot auzit, a auzit ciclic, la finalul fiecarui ciclu s a manifestat o Iarna, o Duminica, insa mai apoi a venit Primavara si ‘o noua lume’ a rasarit.
    acusica noi fix de ‘miscarea ciclica’ scapam, Vechea Lume devenind impotenta ( referinta fiind Civilizatia’, Noua Lume fiind una care …nu cunoaste nici Duminica, nici Iarna, ea fiind o Lume Nemuritoare,
    …Artificiala.

    pina acum Sistemul a fost chiar Natura.
    de acum ‘sistemul’ e AntiSistemul, mai exact e Antinatura, Artificialul

    pina acum civilizatiile stiau care e faza cu Duminica, cu Iarna, caz in care una murea,…alta renastea.
    de acum, odata cu Noua Lume, civilizatia mare cit planeta misuna pe o nou-nouta ecuatie de miscare, una liniara, linia ‘terminindu se’ …de trasat tocma la Infinit.

    e mai cu folos sa arunci la gunoi tot ce stii despre dinamica civiliztiilor, decit sa o consideri pasta Nou-Nputa, pe asta care tocma ce se naste, leita celorlalte.
    e fundamental diferita. ea e despre ‘lipsa miscarii ciclice’, e despre ‘lipsa Naturii’, ea e despre Artificialziare.

    prin urmare ce stim noi, din start, despre previziunile care vizeaza Noua Lume, insa se bazeza pe ‘miscarea ciclica’?!
    pai cum ce stim?!, stim din start, stim prin definitie, ca nu fac doua parale.

    imperiile care au tot colorat harta lumii de a lungul vremurilor au fost exprimari ciclice care se miscau intr o dinamica ciclica
    Globalizarea a facut ceva …nu chiar simplu de cuprins: a consumat intregul potential de dezvoltare ciclica. iar acusica …nu mai e!, acest potential nu mai e. …si dus a fost!
    caz in care n ai cum sa mai vezi vreo alta civilizatie care sa urmeze aceeasi dinamica cu precedentele civilizatii …pentru ca nu mai are potential din care sa se hraneasca. daca el nu mai exista, de unde sa l iei, nenicutule?!

    deci …nu mai asteptati nasterea unei noi civilizatii, unui nou imperiu,…care sa se miste ciclic, asa cum au facut o toate civilizatiile de pina acum, nu mai asteptati ca n are de unde sa se nasca. ( acest proces e leit celui care se va manifesta la un moment dat si care e despre cum femeile insarcinate …nu mai pot naste pentru ca …nu mai au ce naste, pe motiv ca in Cer nu mai exista Potential, mai altfel spus, muuult mai altfel spus, insa clar-cristal spus, pentru ca toti oamenii …sint pe Pamant, in Cer …unu nu mai e. iar asta deja s a spus, nici asta nu e vreo noutate…, ca de fapt tot ce spun s a mai spus deja, ba chiar s a si repetat:)), de a lungul Anotimpurilor )

    • Globalizarea a fot Marele Flux
      odata cu sfarsitul globalizarii incepe Marele Reflux, care e Mama Globalizarii, el fiind despre Unificare, deci Marele Reflux nu e despre destramarea globalizarii, ci despre ridicarea ei ‘pe ultimul nivel, caz in care vorbim despre Unificare
      cu toate ca Marele Reflux vine la pachet cu Insularizarea Lumii Mari, Insularizarea e despre o ‘globalizare la nivel micro, ba chiar cuantic’, deci Insularizarea nu e despre faramitarea lumii, ci despre Unificarea ei, care Unificare se poate face exclusiv pe teritoriul cuantic, pe Esenta, caz in care fiecare insula va avea …aceeasi ecuatie de miscare, iar ecuatia de miscare va avea aceasi esenta, IA. asa ca …digitalizati tot ce misca!:))), altfel cum sa se manifeste Artificializarea, adica Antinatura, …Unitar?! chiar n are cum, doar daca digitalizati tot ce misca va putea 🙂
      Succes! 🙂

      • unii asteptau ca Globalizarea sa duca la …unificare, la ‘un singur guvern, o singura conducere, etc…
        pai …nu. nu merge asa.
        Unificarea apare …pe Reflux, pe cealalta Globalizare, aia la nivel micro, la nivel cuantic. iar asta e imposibil de implinit in lipsa IA

        vedeta acestui timp e IA. abia ea …Unifica. abia ea poate deveni ‘o ecuate de miscare’ acceptata la nivel mondial’ …si nu numai :)), pentru ca IA are potential suficient cat sa unifice chiar si dincolo de galaxii:)))))

        • a fost Natura
          a fost omul
          omul si Natura

          insa omul a pus de o proprie creatie
          diferita
          diferita de Natura
          asa s a nascut calea catre Antinatura, catre Artificializare

          la inceput a fost Mintea SI Inima
          iinsa omul …’a gandit’. facind asta a initiat drumul catre Minte.
          la sfarsit e Mintea. la sfarsit e Inima. pentru ca omul sa mai fie tre sa l puna pe SI intre Minte si Inima :))), si asta poate face …tot gandind:)), insa cu Mintea care sade pe Tronul numit Inima 🙂

          • acel SI, pe care tre sa l puna omul, e tot una cu ‘a doua venire a lui Hristos’ :)) :))))
            in Imparatia …care e in noi:)), deci acolo sa l astfepati ca fix acolo o sa vina :))

    • cartea cu poze pe care ati aratat o :)) e despre un Sistem care e pe moarte, isi da duhul in timp ce l privim.
      adica …in curind va fi despre o lume moarta.

      urmeaza ‘o poza’ cu un imperiu care creste si tot creste, inunda planete dupa planete, galaxii dupa galaxii, si …se opreste cu inundatul …fix la Infinit. deci e vorba despre un Sistem care n are zi de odihna, n are Duminica, n are Iarna, nu cunoaste Primavara Vesnica, si in care Moartea nu se vede pe motiv ca el e fix Moartea :)) :))))

  • Mai interesant e că prin țările mai răsărite ale Europei toți prim miniștrii demisionează. De ce oare?
    Ai noștri ca brazii au avut ocazia să se mai facă de râs încă odată cu Schengen-ul.
    Între timp, în țară, vremea de iarnă le-a pus capac tuturor liberalilor și pesediștilor aflați la putere. Totul e blocat în estul țării. Legiunea utilajelor de iarnă se pare că a leșinat.
    Politicienii chiar își fac gânduri de locuri călduțe?! Le vor avea când va îngheța iadul care temporar e oprit neavând autorizare ISU.

  • pai …noi stim, de la Presa, că ‘o sa iasă cine trebuie’, exista istoric in Presa pe tema asta:),, prin urmare …de ce sa ți mai faci griji pentru ceva rezolvat încă dinainte de start?:)

  • nu credeți ca va pleaca doar daca va cîștiga la europarlamentare?:))
    pai …abia asta e incredibil, că nu credeți că ar putea face asta :)))

  • Maestre draga, de dragul adevarului istoric doar, cand Ungaria a intrat in Shenghen politistii de frontiera unguri de la granita cu Romania au fost dublati de politisti austrieci. Daca maidanezii de dreapta care se declara uluiti azi de de decizia Austriei daca puneau mana pe un ziar nu pe o carte aflau ca austriecii au avut acelasi comportament fata de Ungaria cum au si fata de Romania. Functia care o preziceti lui Klaus este neadecvata pt ca el este Lenesul si aia presupune munca. Nu este o crima ca la prezidentiale sa voteze un procent mai mare. Pt ca asa ne trezim cu Emil, Traian si Klaus care nu au facut nimic nimic in afara de a-si asigura confortul si a-si sluji sustinatorii. Ar trebui sa se dea amenda ca-n Grecia pt cei care nu se prezinta la vot.

    • aveți dreptate cu amenda, însă dacă și numai dacă există și varianta in care pot vota… ‘Altul’
      …daca in opinia mea toți sunt varza, de ce sa fiu obligat să votez …varza ?; 🙂

    • ‘cand Ungaria a intrat in Shenghen politistii de frontiera unguri de la granita cu Romania au fost dublati de politisti austrieci’

      pai…tot de dragul adevărului istoric …pesemne că nimeni n ar fi scos o șoaptă pe tema, dacă grani!a vizată ar fi fost între România și Republica Moldova:))
      mai altfel spus …nu cumva comparați mere cu pere?:)

      • m as fi așteptat să supervizeze inclusiv granita cu Ucraina, nu doar cu Moldova, ..ar fi avut o noimă, …supervizau granițele externe ale Schengen, …însă cum sa …nu! le supervizezi pe astea, însă să supervizezi o graniță …din interiorul! …Schengen( fie el și interiorul ipotetic la care se negociază ), adică între Hu și Ro și între Ro si Bg?!:))

      • acu daca nu suna bine, ..nu suna și cu asta basta!:)), ..nu se supără nimeni 🙂

    • Generale,
      ( …daca stiam ca sinteti doamna ziceam ‘doamna General’, iar daca stiam ca sinteti domn ziceam ‘domnu’ General’, ….insa pentru ca nu stiu zic …Generale si atat:))) )
      daca atunci cind ungurii au intrat, granita dintre noi si ei era dublata de austrieci,
      si daca acusica, cind noi dam semne ca intram, granita dintre unguri si noi e dublata de austrieci,
      atunci …e clar ca intram undeva, insa …in ce?!, …ca foarte foarte clar nu prea pare a fi :))))

  • ‘granicerii’ austrieci, adica sefii granicerilor ro, …ai cui reprezentanti or fi?!

  • „RUSIA a făcut SUA ULTIMA OFERTĂ: BUCOVINA de Nord, DATĂ cu japca ROMÂNIEI!” ( National ro )

    ‘Polonia urmează să primească Galiția istorică( 5 milioane de etnici polonezi);
    Polonia urmează să retrocede parte din Silezia, Germaniei;’
    …deci discutia e suficient de extinsa si de adinca incat se duce tocmai pina in Silezia, chit ca doar despre o parte din ea e vorba?
    acest calapod …ar putea fi replicat si in alte zone …din zona pe care oferta o vizeaza?

    ‘România urmează să primească Bucovina de Nord, cu Cernăuți.’
    …Moldova lipseste din oferta. care sint motivele? au legatura cu calapodul de mai sus?

    • partea …goala a paharului, adica intarirea granitelor Ro-Hu si Ro-Bg, care suna a ‘la stanga si la dreapta ‘intaririi’ ‘, care a aparut pe ecrane in …cam aceeasi perioada cu oferta de mai sus, …are vreo tangenta cu ea?

      • prezenta altor …graniceri decit ro hu respectiv bg pe granitele de mai sus suna …cumva …a mai putina integrare pe granita terestra, chiar daca suna si a mai multa ..pe aia aeriana si maritima?

    • nevoia Noii Lumi este nevoia de echilibru.
      in lipsa acestuia dezechilibrul va avea tendinta sa se manifeste plenar, gen …’praful si pulberea’.
      decit o Noua Lume ‘praf si pulbere’, mai bine una echilibrata?

      deci nevoia, pacilea, e de echilibru?

      oare nu cumva singurul ‘echilibru’ disponibil, in aceasta situatie, paici,e ‘tratarea cu egala consideratie’ a talerelor?, caz in care totul ar ramane asa cum a picat pina la urma de a lungul vremurilor, singura nevoie de bifa mai fiid doar in ceea ce priveste tratatul cu egala consideratie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *