Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Potrivit ultimei lovituri de imagine, Klaus Iohannis nu e doar arogant ci și penibil

Comentarii

30 comentarii pentru articolul „Potrivit ultimei lovituri de imagine, Klaus Iohannis nu e doar arogant ci și penibil”

  • Maestre hai sa gandim altfel. Poate Biden i-a promis homosexualului Rutte postul. Dar intre timp s-a razgandit. Ca sa iasa din situatie creeaza o problema. O pune pe o tanti care are acreditare la Casa Alba sa lanseze un zvon. Nu publica in ziar ca sa nu raspunda ziarul ci pe X. Nu spun ca va fi Johanis dar s-ar putea sa nu fie nici Rutte.

  • Loreena McKennitt – Tango to Evora

    youtube.com/watch?v=7m5scn9Q-TQ&list=RDGMEMpBkrRsgmbnoWVzfUhAA61g&start_radio=1&rv=3dGkd5S2x5U

  • Oamenii nu vor merge la vot,punct.Și-au pierdut încrederea în politicieni și nu mai au interes.Atâta timp cât oamenii își permit concedii,sistemul funcționează perfect.Directiva comasărilor este venită de la Ursula și de la licuricii de peste ocean.Oamenii de la țară vor fii manipulați pe cine să voteze la locale și pe același partid să voteze la europarlamentare.Jocurile sunt deja făcute.Toți vor să-și păstreze locurile.Se bagă foarte mulți bani de la Soroș pt.ca voturile să fie fraudate în folosul globaliștilor.Iar la prezidențiale,tot una de-a lor.S-a putut în America și credeți că nu se poate în colonia România?AUR,USR,SOS,sunt tot produse de ei,doar să se creeze subiect de discuție pt.presă(alternativă și mainstream).Somn ușor Românie dragă cu neomarxiștii la putere!

    • asta cu ‘oamenii nu vor mai merge la vot’ seamana cu aia care zice ca ‘scapi planeta de oameni omorindu i’

      nu, de oameni scapi la nivel planetar omorindu le dorinta de a se inmulti ( adica daca nu mai sint oameni in cer, de unde sa se mai nasca ei pe Pamant?!), iar de politicienii-oameni scapi punind pe masa un produs nou-nout, politicianul-ia, care va fi dorit mai mult decit sint doriti oamenii, din ce in ce mai mult pina cind doar el va fi cel care e dorit.

      la nivelul asta e cu dorinte, cu ‘nonctiuni’, nu cu paru’

      oamenii nu vor mai merge sa voteze oameni la conducere, votind ia, atunci cind o vor avea ca optiune, adica in curind.

      civilizatia nu mai poate fi condusa de omeni pentru ca oamenii se pricep sa conduca exclusiv civilizatii aflate sub imperiul anotimpurilor. or …de unde sa mai rasara o alta civilizatie, tot naturala, pe planeta asta, daca a mai ramas doar una, mare cit Pamantul?!
      daca moare …ura si la gara.

      deci noi in mod fundamental privim cum ultima civilizatie naturala posibila pe planeta asta …moare.
      o privim in timp ce moare.
      daca reuseste sa faca jonctiunea ( am scris mai jos despre ea ), adica sa schimbe anotimpurile cu timpul, deci sa scape de iarna perpetuindu si miscarea la infinit in imperiul timpului, …bravo, daca asta si doreste!, insa daca nu reuseste sa faca asta…vine iarna peste ea.
      si iarna care vine e ‘ultimul anotimp al civilizatiilor de pe aceasta planeta care mai nou functioneaza ca un Intreg )

      ca sa nu moara tre sa iasa din dinamica anotimpurilor si sa intre in aia proprie timpului, adica sa inlocuiasca in ecuatia de miscare anotimpurile cu timpul.
      in final inteligenta cu inteligeta artificiala.
      si fix asta face, asa ca nu va muri, ci se va artificializa, deci n avem de ce sa le ducem grija politicienilor-ia, viitorul civilizatiei e al lor si doar al lor

      • iar daca va mai fi vorba despre conducatori-oameni atunci asta se va intimpla in afara civilizatiei, …pe undeva prin crapaturile pamantului,…ce o mai fi insemnand si asta :))

    • impresia mea e ca oamenii nu si au dat seama ca asta e ultima civilizatie naturala posibila pe planeta si ca ea se afla in anotimpul iarna. deci …e n drum spre copca si nu mai e nimic de facut cu ea ( altceva decit sa se artificializeze ).

  • În curând pe ecrane filmul : Un lacheu la curtea regelui NATO în regia lui Joe Biden.

  • @Domnu’ Cristoiu,

    In „politica”, e ca-n teatru:
    – fie se schimba actorii, da’ comedia e aceeasi
    – fie comedia-i tragedie, da’ actorii sunt aceeasi.
    La romani, actorii politici sunt eterni fiindca-s gata sa „joace” orice, numa’ sa ramana pe scena.
    Restu’ povestii cu „democratia” e numa’ vrajeala ieftina.

    • @Paul
      Nu subestima cantitatea de pelikanezi pe m.p. Care chiar cred ca „votul tau conteaza”. Cum crezi ca am ajuns unde am ajuns? Adevarul e ca nu avem nici o bruma de solutie decat, …aia cu ciupercutele. Stop joc si de la capat. Ce se intampla la noi e doar o consecinta intr-o colonie marginala. Daca 1848 nu era sa fie in Oiropa, si acum umblam in salvari. Dar mai stii, poate era mai bine?!

      • @cib a scris pe 23/02/2024 la 15:11
        @CIB
        Nu stiu daca a remarcat cineva,septembrie coincide si cu marirea/indexarea pensiilor,asa ca este destul de probabil ca vor vota si gratis nu doar degeaba,foarte posibil pensiile vor ramane la fel deoarece nu exista bani…
        Toata Stima!!!
        vali
        🙂

      • @cib,

        Exista si o solutie mai simpla si eficienta: promisiunile electorale sa devina obligatorii prin lege.
        Ceva in genul „contractului de munca”.
        Ai incalcat o promisiune, iti pierzi automat jobu’. Si altu’ nu mai pupi cat traiesti.
        Da’ no, asta i-ar obliga pe toti „actorii” politici sa devina responsabili pentru tot ce zic si fac.
        Ceea ce n-o sa vezi intr-o „democratie” de-asta moderna!…

  • Maestre, pe mine ce mă deranjează e că pe lângă știrile false lansate de presă unii să grăbesc să le mai și dezvolte „vai, dar e foarte bine să avem și noi un român într-un asemenea post, să ne apere interesele”.
    Doamne ferește ca Iohannis să mai „apere” interesele României după ce am trecut în ultimii zece ani prin cea mai neorocită situațe de instabilitate – vreo 14 guverne, mai mult decât unul pe an.
    Practic Iohannis a sucit guvernele după cum a avut interes – l-a numit pe Ciolos că altul n-ar fi semnat ca Roșia Montană să intre în patrimoniul UNESCO, l-a pus pe Orban fiindcă altul n-ar fi dat banii fraților Micula, l-a pus pe Cîțu fiindcă altul n-ar fi semnat PNNR și nu ar fi cumpărat milioanele de vaccinuri.
    Plus că toate guvernele PSD au fost șicanate, au lucrat sub stres, au fost lăsate știrbe fără guvern complet fiindcă a refuzat să numească miniștrii etc.
    Ce mai, Iohannis a fost o pacoste, a servit și servește doar pe Ursula, pe Germania, și bineânțeles interesul propriu.
    Cel mai bine pentru noi e să se întoarcă la Sibiu și să ude trandafirii.
    *
    Apropos de televiziuni, Anca Alexandrescu a inaugurat anul acesta un format adaptat anului electoral, adik la începutul emisiunii are un scurt înterviu cu politicieni.
    OK, ar merge, dacă am vedea figuri noi, dar sunt aduse toate mumiile de politicieni de care suntem sătui, de care ni s-a acrit, care au îmbătrânit sub ochii noștrii, care nu au nimik nou de spus. Unii cu atâte bube-n cap de nu vreu să-i mai văd în viața mea.
    *
    Aflu de la Orlando Teodorovici, cam singurul politician onest din România, un lucru interesant, anume că situația cu Roșia Montană nu este chiar așa cum ne-a descris-o Ciolacu.
    El ne spune că este o situație aproximativ asemănătoare cu procesul cu frații Micula unde Orban le-a dat banii degeba și nu vor mai putea fi recuperați sau foarte greu.
    Dl. Teodorovici ne spune că data procesului spusă de Ciolacu nu este în februarie ci în martie, că nu este un proces al unei instanțe ci este o decizie a unei camere de arbitraj care nu este definitivă, și că este valabilă doar o hotărârea unei instanțe românești.
    Între timp năroada de presă plusează paguba de la 2,5 mld. la 6,5 mld. dolari.
    De aici deducem că cineva are interes să se joace cu datele și cifrele în favoarea Gabriel Resources.

    • Ce trandafiri să ude la Sibiu ,ca bieții trandafiri s-ar ofili instant numai când s-ar apropia de ei.
      Poate la NATO acolo au și alte posturi administrative ,la cleaning,copiat acte,ușieri,portari,liftieri ,livratori, oricare i s-ar potrivi.

  • ce e green deal?
    o reacție pandemica plenar disproporționată.
    este o atitudine plenară manifestată pe un fond al lipsei plenare a atitudinii.
    nu contează subiectul, ci felul în care se manifestă, că putea fi vorba despre orice fel de atitudine.

    e vorba despre a experimenta o dinamica proprie sistemului exclusiv! într o parte a sistemului, clar definită, care duce prin definiție către stabilizarea unei diferențe de potențial care defavorizează chiar ‘partea sistemului’ care a experimentat această dinamica.

    green deal e o cale …geniala prin care se crează in mod programatic diferente de potențial cu scopul de a te alimenta din potențialul altuia …pe cale naturala.

    mai simplu: cel care infaptuieste greendeal ul e fix cel care își dăruiește energia prin proprie voință. și mai simplu: acesta se sinucide, e un sinucigaș. prin definiție.
    n ar fi fost, daca green deal ul ar fi fost o dinamica a Intregului, aplicata in orice colțișor al planetei.

    e …de a dreptul uimitor cum același pattern, ‘ pandemia de reacțiuni plenar disproportionate’ se manifestă …la orice nivel in tot felul de dinamici de vreo citiva ani încoace.
    practic acesta a devenit Esența Marii Revolutii

    • tot așa cum Hitler a pierdut războiul fix in momentul in care el s a mondializat, și manifestarea mondializării pe vremurile astea sub forma dinamicilor pandemice are darul de a defini perdantul fin in momentul in care aceste dinamici …se manifestă.

      aceasta țesătură de dinamici pandemice care definesc același perdant, ‘civilzatia naturala’, se constituie în catalizatori plenar potenți ai nașterii unei lumi …care e ‘oricum altfel decit cea care e’, or pentru că asta e naturala, înseamnă că aia noua, care sta să se nască, va fi artificială.

      prin urmare exista un proiect în derulare, la nivel planetar, care urmărește, prin activarea a tot felul de reacții plenar disproportionate’, mai întâi o sinucidere, o Autodemolare a ‘ acestei lumi’,concomitent cu nașterea uneia noi-noute, acesteia scrijeli du i se in mod fundamental și Definiția, care e Anti…prin chiar felul ei de a fi.

      e greu de acceptat că …un om sau mai multi pot pune la cale un astfel de plan, e și mai greu de acceptat că un astfel de plan chiar poate fi pus în practică exclusiv prin oameni și e și mai greu de acceptat că ‘toti oamenii’ lucrează în mod programatic si fara sa reacționeze la împlinirea …și uciderii umanității.
      nu suna bine …
      că sa sune bine tre că o entitate externa umanității sa fie creierul din spatele acestui plan.
      că o fi vorba despre manifestări extra sau despre computere …chiar cuantice și softuri pe măsură …rămâne de văzut, însă astăzi umanitatea e pusă la îndoiala ‘ din afara sistemului’, e clara treabă.

      • actuala civilizație se sinucide.
        pe cît de sănătos la minte și inimă e un sinucigaș, pe atât de sănătoasă e și civilizația.( și toți cei care se armonizează cu ea )

        • pina clacum civilizația …Natura, tot aia era.
          de acum vorbim despre civilizația mare cît planeta care e o Antinatura și îl seduce(ispitește) pe om în mod plenar invitindu l in propria ograda, Antibsi ea.

          • problema nu e că Antinatura pune la îndoiala Natura,
            că ne îndreptăm către civilizația Anti, care are că esența Antiadevarul,
            ci faptul că suntem îndrumați către această destinație …prin învăluire.:))

    • daca se discuta despre o reconfigurare a nato, iar noi, pe motiv ca parem a fi la intersectia dintre cele doua mari insule care apar ca efect al ‘polarizarii sinelui civilizatiei mare cit planeta’, atunci pare a fi mai cu folos o discutie despre daca vom mai ramane in nato sau vom defini ‘zona de mijloc’, alaturi de altii, decit o discutie despre cum vom conduce noi nato.
      mai simplu spus daca tema discutiei e la un capat, atunci motivatia ei tre cautata la capatul celalalt,

      • singura polarizare care e suficienta s ar parea ca e asta: proNatura (nefiind impotriva Artificializarii dupa dorinta )
        e de luat in seama, daca tot ne aflam pe tarlaua dintre cele doua insule, pe vremea insularizarii. nu poti ramane nepolarizat si nici pro sau contra unei insule nu poti fi, asa ca solutia pare a fi asta : proNatura

      • cine stie cum o fi cu nato asta, pe vremuile astea, ale marii revolutii, deci suficient de schimbatoare pentru a fi luate fundamental in serios,
        insa tocmai de asta e bine de luat n seama faptul ca nasterea noii lumi poate aduce definitii cu totul si cu totul noi, deci te poti astepta ca astfel de definitii sa apara, n ar fi nimic in neregula, pentru ca ele apar atunci cind …civilizata se cutremura maret din absolut toti titinii

  • Așadar au fost comasate degeaba alegerile, cele două partide pierzându-și mare parte din simpatizanți. Marele blond rămâne acasă.

    • În mod cu totul logic opțiunile alegătorilor se vor îndrepta spre AUR și spre dl Puric dacă acesta va candida.Daca participarea va fi masivă și va fi ,lumea va veni să voteze împotriva comasatilor și statul paralel nu va putea manipula așa multe voturi.De 34 de ani PSD,PD,PNȚCD,PNL ,UDMR au condus țara din dezastru în dezastru ,dacă nici acum nu s-au săturat românii de ei…a venit vremea altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *