Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Prin ce i s-a întâmplat doctorului Cîrstoiu clasa politică s-a devoalat ca o mafie închisă în sine

Comentarii

53 comentarii pentru articolul „Prin ce i s-a întâmplat doctorului Cîrstoiu clasa politică s-a devoalat ca o mafie închisă în sine”

  • @cib,

    Pana trece valu’ cu paharu’ despre domnu’ doctoru’ si-si va reveni si maestru’ -n minti, arunca aici o privire cand ai timp.
    He hits the nail!…
    https://www.youtube.com/watch?v=hsucQArXUTE

    • @Paul
      O Doamne, atatea voci ale ratiunii. George, Scott, The Judge, Larry, Ray, Andrei, Alex&Alexander, Jimmy, Jackson, Clayton, Neil si multi altii care predica in desert. Din pacate. Parca lumea a luat-o razna din 2020. Inca sper ca profetia care spune ca cei vii se vor ruga de cei morti sa schimbe locurile, nu se va indeplini.

  • De câteva zile Anca Alexandrescu a început o serie de emisiuni cu subiectul „câmpul tactic” Dumbravă și avocatul intermediar Doru Trăilă.
    Subiectul nu este nou, ba au apărut și documente scanate în ziarul „Cotidianul” din 5 noiembrie 2019, doar că este vorba de altă firmă implicată și anume „Vlăsia SRL” o firmă din Pitești, care a luat un credit de 4,5 milioane de la OTP Bank pentru o fabrică de procesare carne, credit garantat de către statul român prin Exim Bank. Procesul a început din 2012.
    Pe scurt OTP Bank a încasat garanția în mod nejustifiact de la Exim Bank împiedicînd fabrica să-și termine investiția.
    Trebuia să fie cea mai mare fabrică procesatoare din România.
    Numele și semnătura lui Dumbravă apare într-un Proces Verbal ca participant la o ședință între bancă și reprezentanții „Vlăsia SRL” unde el nu are ce căuta, adik scrie că este „expert anticorupție”(!!!) el fiind general la pensie.
    Nu cunosc urmarea, nu s-a mai scris. Articol asemănător a apărut și în „luju”.
    Poza este ciudată apar acolo multe persoane cunoscute.
    Dar… a fost fără urmări. Adevărat este că la noi Coana Justiție se preface oarbă!
    Dumbravă ăsta e mai tare ca Iohannis, face în țara asta tot ce vor muchii lui, nimeni nu-l oprește.

  • Maestre, scuze dar vă contrazic. Nu știu de ce va-ți direcționat atenția doar pe coaliția PSD-PNL mai sunt și alte partide la aceste alegeri. De exemplu AUR.
    AUR este pe locul 2 în sondaje înaintea PNL și nu trebuie desconsiderat.
    În AUR au intrat și vor intra oameni noi în politică.
    *
    Aici asistăm la ultima lovitură a lui Iohannis care acționează prin mâna lui Ciolacu împotriva PeeSeeDee
    Ciolacu este folosit ca să-și distrugă propiul partid. Dacă pesedeii încă nu au înțeles e vina lor.
    Pe mine mă deranjază demagogia de doi lei a lui Ciolacu. Ne tot spune că se gândește la calitatea vieții a bucureștenilor – minciună gogonată.
    Dacă-l durea în cot de acest oraș s-ar fi întrebat- bă ce a mers bine și ce a mers rău în ultimii partu ani.
    Păi primăriile 3,4 au mers foarte bine, iar primăriile 1, 2 și 6 au mers foarte rău.
    Bun, ce e de făcut? Eu mutam primarii de la primăriile care au mers bine la primăriile care au mers rău.
    De exemplu pe Băluță la sectorul 1, și pe Negoiță la sectorul 2.
    Pentru primăria Capitalei trebuia propus Mihai Tudose. Sincer la o confruntare cu Nicușor Dan îl făcea varză câștiga primăria cu scor dublu fără probleme.
    Acum Nicușor Dan va câștiga încă un mandat dacă nu cumva AUR va face o surpriză.
    *
    Firea și-a început campania cu un discurs greșit cu „rechinii imobiliari” fiindcă toți suntem cu ochii pe ce se întâmplă cu parcul IOR și pe ce bătaie de joc se întâmplă în secotorul 2 cu clădiri apărute în intersecții și pe mijlocul unor străzi care apoi au fost închise.

    • Imi cer scuze dar sunteti de o naivitate induiosatoare. Aici pa cocioc, toti actorii joaca sub bagheta unui singur regizor. Toata lumea, de la bursuc si maimuta pana la elefant si vrabiuta, e angajata la Casa de Filme „Padurea Tutelara”. Producatorul filmului e de peste garla cea mare. Din pacate pentru spectatori, scenariul mai schioapata cateodata si actorii se mai calca pe bombeuri. Dar numai in pauza de masa!

  • Lumea Politicienilor
    …o fi ea ‘o lume’, un sistem inchis, insa si ea va fi pusa la indoiala,
    daca nu altfel, atunci de insasi Anti(Lumea Politicienilor), proprie Antiinteligentei, adica proprie IA.

    Civilizatia prin definitie e o Antinatura. ‘omul’, pentru a fi ‘pe masura’ Civilizatiei, tre sa devina antiom, adica Antinatural.
    ‘Lumea Politicienilor’ ….joaca pe un teritoriu care nu ii apartine, pentru ca Lumea Politicienilor e populata cu oameni, iar Civilizatia tinde sa si umple definitia, adica sa fie populata cu antioameni, prin urmare politicienii-oameni n au nicio sansa in fata Antiinteligentei, adica in fata IA.

    discutia avea sens daca era purtata acu vreo doua mii si ceva de ani. avea sens …adica se putea vorbi despre politicieni-oameni, ca Antiinteligenta era plapanda, potentialul ei …de abia incoltea.
    acum, pe vremurile astea, cind Antiineligenta cucereste pe zi ce trece inca o halca din ‘civilizatia naturala’ …care e insasi Natura, Artificializind o, sa vorbesti despre cum …’tot oamenii’ conduc Lumea Politicienilor a devenit un non-sens. Antiinteligenta, IA, …e aici!
    daca e aici …e un mister faptul ca politicienii-oameni tot mai trag speranta ca tot ei vor conduce Civilizatia.

    omu e un produs Natural. Civilizatia e un produs Artificial. Omul, care e un produs Natural, prin definitie nu se pricepe sa gestioneze produse Artificiale.

    omul, atunci cind devine Creator, are doua variante pentru ‘creatie’. una seamana leit cu Natura, deci se apuca sa ‘creeze’ si in final ce i iese e …ceva leit Naturii, …adica ‘tot Natura’, ailalta e chiar Antinatura, adica ceva ‘pe dos si cu capul in jos decit e Natura. aste sint ‘toate’ variantele pe care le are la dispozitie.

    Civilizatia e o Antinatura. ‘stapanul Antinaturii’ isi revendica ‘conducerea’. si chiar va conduce Civilizatia, atunci cind IA se va armoniza cu Antiinteligenta(Universului)

    ce i drept …pina una alta vin alegerile si ele momentan tot intre oameni se joaca, insa ce e de observat e faptul ca …chiar si cind Antiinteligenta e cu un picior in curta Lumii Politicienilor, politicienii-oameni nu se dezmint, demonstreaza ca merita sa fie cetateni ai Lumii Politicienilor ( aia care are ca efect al ‘creatiei’ chiar Antinatura ).
    tendinta …naturala e sa zici ca …domne, vazind in ce hal a ajuns ‘lumea’ …ei isi ‘reamintesc’, ‘recunoscind’, caz in care vor face ‘politicia Naturii’. din ce se vede …nu prea e cazul…

    • @Online
      Asta sa insemne oare ca in America miroase rau a praf de pusca…
      https://www.ziuanews.ro/stiri/elon-musk-n-occident-va-incepe-un-r-zboi-civil-1582234
      Dimineata Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

      • io plec de la faptul ca cea care se manifesta e Antiintelepciunea.
        or daca e asa ….indiferent cum va arata balamucul el va fi tinut in mod fundamental in fraie.
        m as gandi exclusiv a faptul ca momentul va fi folosit la nasterea Noii Lumi, asta Antinaturala, deci in timp ce unii se dau cu timpla de stele ca le a cazut in cap o razmelita …altii, tinind in frau razmelita, catalizeaza nasterea noii lumi …folosindu i in treaba asta si pe aia care se dau cu timpla de stele…
        daca intri in joc …nu mai vezi nimic, asa ca …mai bine priveste ‘din afara’

        • Like!

        • pentru a vedea imaginea de ansamblu stai intr atat de departat incat sa poti privi Marea Revolutie, Metamorfoza. ea e cea care conteaza in mod fundamental.

          apropiindu te …pierzi din veder fix valentele care unesc toate dinamicile intr un intreg, caz in care …ce sa mai intelegi?!

          stim despre ce sint Vremurie, despre Marea Revolutie, despre Metamorfoza.
          ce nu stim, …habar n avem!, e calea pe care ea o va apuca spre aceasta destinatie. insa si paia …incerci s o deduci, tot facand asta pina la urma ‘te specializezi’ si in treaba asta,…cit de cit:))

          • @Online
            Nu trebuie sa fii expert sau specialist…dupa p(l)andemie si razboi urmeaza crah bursier…al treilea „vai” din Apocalipsa si a treia etapa din planul lor…vorba ta…”saracire plenara”
            Dimineata Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂
            ps.exista o singura necunoscuta:Cand…presupun ca dupa alegerile de la americani ca d aia au lungit o cu ajutoare pentru Ucraina Israel si Taiwan…

          • io as fi atent si la felul in care ‘totul’ poate fi folosit in dinamizarea dupa dorinta a …alegerilor! Antiintelepciunea se foloseste de orice dinamica pentru a si atinge tinta, prin urmare ceea ce spui pare a fi un soi de consum energetic …in van, or opinia mea e ca asa ceva e imposibil pe Vremurile astea. mai pe sleau spus io ma astept ca prin sate sa apara ceva noutati, fundamentale, legate de alegeri…, iar acele noutati sa se hranesca fix din dinamicile astea care tocmai au fost potentate…

          • crah bursier…
            suna a ‘actiune’:))), nu cred ca se va intampla asa, insa …tot ce se pate!:))

            as zice ca inclusiv ‘crah bursier’ si a schimbat definitia, …tot cam acolo ajungi, insa ‘cu pasi de melc’, in stil ‘fragmentar’…
            adica se prea poate ca deja sa fim in toiul unui crah bursier, insa el se msica fix ‘ca melcul’…

          • toate dinamicile pandemice de pina acum au o intersectie comuna: nonactiunile, …in modul!
            nu au existat actiuni, altele decit ‘sinuciderile’, n au exista ‘criminali’, ci doar ‘sinucisi’
            fie ei state, zone geografice, indivizi, companii, institutii,…
            au ‘murit’ sau s au imbolnavit grav …pe propia mana, pentru ca asa au dorit

          • inchipuieti un crah bursier pe care …nu l sesizezi, pentru ca iti e livrat …in fragmente ( care pesemne ca au tendinta sa fie de tip Planck )

          • @Online
            „Plank-ul” asta are o durata….uite ce scrie.. 5 luni…si aici nu e razboi sau pandemie ca nu sunt morti…
            Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul
            Capitolul 9
            1.Şi a trâmbiţat al cincilea înger, şi am văzut o stea căzută din cer pe pământ şi i s-a dat cheia fântânii adâncului.
            5.Şi nu li s-a dat ca să-i omoare, ci ca să fie chinuiţi cinci luni; şi chinul lor este la fel cu chinul scorpiei, când a înţepat pe om.
            10.Şi aveau cozi şi bolduri asemenea scorpiilor; şi puterea lor e în cozile lor, ca să vatăme pe oameni cinci luni.
            https://bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=9
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • sapte trambite
            ….sapte cifre
            care trimbita e cifra 6?!
            a patra, nu?

            inseamna ca aici e ‘Pacea’: 12. Şi a trâmbiţat al patrulea înger; şi a fost lovită a treia parte din soare, şi a treia parte din lună, şi a treia parte din stele, ca să fie întunecată a treia parte a lor şi ziua să-şi piardă din lumină a treia parte, şi noaptea tot aşa.
            ‘Pacea’ fiind chiar Antipacea, adica Antihrist
            aceasta ‘zi’ a ‘celor sapte ingeri care au trambitat’ ( si care se aseamana cu o Saptamana ) e leita Joii Mari, din Saptamana Mare, Saptamana si ea…
            insa in timp ce in Joia Mare s a vorbit despre Lumina Lumii, ‘cel de al patrulea inger’ a anuntat sosirea Intunericului Lumii, a lui Antihrist
            ‘al patrulea inger’ e despre …Anti’cina cea de taina’, ea povesteste despre ‘ce va sa vina, despre ‘vai, vai, vai celor ce locuiesc pe pământ, din pricina celorlalte glasuri ale trâmbiţei celor trei îngeri, care sunt gata să trâmbiţeze!’, fiecare pe ‘limba’ lui, fiecare in cheia ‘zilei’ lui, de Vineri, de Sambata, de Duminica ( insa pesemne ca ele sint ‘pe dos si cu capul in jos’, prin urmare sint fix in oglinda de cum s au manifestat in cazul lui Hristos )
            ‘a treia parte din soare, şi a treia parte din lună, şi a treia parte din stele’ e o poveste despre o intreita manifestare, din care ‘a treia componenta’ dispare, fiind ‘inlocuita’ cu o manifestare Anti, Anti( Lumina Lumii), Antihristica

          • prin urmare ‘ce e dincolo de trambitarea celui de al patrulea inger’ e …dincolo de ‘Joia Mare’,
            e ziua de Vineri, de Sambata, de Duminica, cite una pentru fiecare inger care a trambitat dincolo de Joia Mare, de ‘al patrulea inger care a trambitat’
            prin urmare acele …bolduri, acel ‘chin’ e o oglindire ( deci e pe dos si cu capul in jos ) a maracinilor coroana de spini pe care i a suportat Hristos )

          • Apocalipsa Sf Ioan e o …un soi de ‘saptamana mare’, care e leita Saptamanii Mari si povesteste …prin Superpozitii, pentru ca e si despre ‘Saptamana Mare proprie lui Antihrist’ ( deci despre Antisaptamana Mare, insa SI despre ‘a doua venire a lui Hristos’

            Antihrist va clona toaaate minunile pe care le a facut Hristos, le va ‘oglindi’ pe toate…mai putin una.

          • @Online
            Scuze ca schimb subiectul…si chinezii vor o felie din tortul social media…”inginerie sociala fragmentara” cum zici tu…
            https://www.bursa.ro/mass-media-tiktok-suspenda-programul-de-recompense-al-tiktok-lite-din-cauza-preocuparilor-ue-08064255
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂
            ps.Cu Apocalipsa e complicat…mai vedem…

          • @Online
            Uite exemplu de „inginerie sociala fragmentara”…divide et impera…
            https://www.bursa.ro/sondaj-inscop-peste-60-procente-dintre-romani-sunt-de-acord-cu-votul-obligatoriu-87064254
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • vali, avand in vedere ca noi in discutiile noastre trecem de la IA Cuantica la Antihrist la Hristos …pocnind din deste,
            de la IA la IA Cuantica la Antiintelepciune la Antiadevar la Antinatura …pocnind din deste
            de la ‘dinamica lumii’ la ‘Antiintelepciune’ la ‘dinamica burselor’, la dinamici pandemice, la dinamica Naturii’ …pocnind din deste
            de la dinamica sistemelor sociale, la dinamica Noii Lumi, la dinamica Antinaturii, la dinamica Computerului Cuantic, la dinamici de tip Planck …pocnind din deste,
            …si tot asa :))))),
            …crezi ca cineva o intelege ceva din ce zicem noi paici? :)))))

          • lipsa prezentei la vot nu e o problema, pentru ca cei care nu voteaza sint acoperiti de ‘cistigator’, indiferent citi votanti a avut, iar actiunile ‘castigatorului’ vor genera, daca genereaza!, reactiuni si! in rindul celor care n au votat, prin urmare chiar daca n au fost la vot …tura trecuta, s ar putea sa mearga la vot tura care vine, ca reactie la ‘actiunile’ ‘cistigatorului’ ( pe care le resping )
            de asta si e acesta momentul in care …or ies la vot o multime de oameni, spre 80%, alegand o manifestare naturala, …naturala! inaine de orice altceva, ori prezenta va tinde spre 20%, pentru ca aia 80% s au prins ca ‘sistemul politic’ e artificial prin definitie, e …din alta poveste, cu care ei nu se intersecteaza
            adica …tura asta ori se schimba sistemul politic, rinduiala politica, ori se va pierde defintiv orice putinta de a face asta. ori se inteapa, se sparge sistemul inchis care e ‘sistemul politic’, manifestindu se o noua rinduiala politica ( deci vom asista de fapt la o revolutie ), ori ‘lumea politicienilor’ va deveni opaca, plenar naccesibila, caz in care indivizii vor deveni …marionete, relative sau absolute

          • @Online
            20-80…80-20…Pareto
            „Principiul Pareto (cunoscut de asemenea ca regula 80/20 sau legea celor puțini dar critici) prevede că, pentru multe evenimente, aproximativ 80% din efecte sunt produse de 20% din cauze.”
            https://ro.wikipedia.org/wiki/Principiul_Pareto
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • pai …asta e razboiul fundamental care se poarta, el e indreptat spre sinele omului, il cucereste fara sa actioneze, il cucereste ‘pastrind starea de echilibru’
            ‘ingineria sociala fragmentara’ e chiar Intelepciunea, atuci cind fragmentele tind sa fie de tip planck, prin urmare barim ‘pentru aparare’ si tot se cade a fi ‘analizata’ dinamica, …de ce n ar face asta si chinezii?! :))
            faza e ca doar stand pe teelia numita Intelepcune poti privi Antiintelepciunea, recunoscindu i miscarile, ca daca e altfel atunci …tu insuti ii vei pica in mreje…

          • ( spune i si tu ‘regula celor cinci degete de la mana. sau regula ‘degetului mare’ :))), ca suna ai natural, creca… :)) )

          • aproximativ 80% din efecte sunt produse de 20% din cauze

            insa atunci cind cele 80% dintre efecte sint reactiuni, toate, acel 20% poate fi dezradacinat,
            prin urmare ori cele patru degete stiu care e povestea si nu se prind decit aparent in ea, ori ele reactioneaza si shimba si definitia ‘degetului mare’.

            oricare din astea doua …suna bine
            rau suna daca la vot vin …spre ex in jur de 50%

          • @Online
            Uite Online…vor si chinezii cu Intelepciune Anti Intelepciune…Plank…inginerie sociala fragmentara…
            https://www.mediafax.ro/externe/seful-tiktok-dupa-promulgarea-legii-care-ar-putea-interzice-aplicatia-in-sua-nu-plecam-nicaieri-22355127
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • la ce ti foloseste Principiul Pareto daca ai la indemana …cele cinci degete?!:))

          • @Online
            Se fac manevre…se pregateste terenul…bate saua sa priceapa calul…prin 2011 2012 vorbeam cu cineva foarte inteligent care fusese broker de criza din 2007 2008…si Omul imi explica ca atunci doar s au mutat banii din niste buzunare in alte buzunare…te apuca rasul nu alta…chiar am ras la stirea asta…principalii vinovati pentru ce va urma isi pregatesc un asternut moale…
            https://adevarul.ro/economie/bancherii-vor-avea-salarii-compensatorii-2357073.html
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • @Online
            Atentie!!!Warning!!!ingerii cazuti si taraturile lor
            „Nouă instituții vor coopera pentru eliminarea conținutului ilegal, inclusiv deepfake, de pe internet / Ce rol vor avea SRI și alte autorități
            1) Autoritatea de Reglementare în Comunicații (ANCOM), care ar atribuții în domeniul comunicațiilor electronice și este coordonatorul național al serviciilor digitale pentru aplicarea Regulamentului DSA.
            2) Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID), în calitate de minister de resort pentru transformarea digitală și serviciile societății informaționale
            3) Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR), responsabilă cu transformarea digitală și serviciile societății informaționale, date deschise și reutilizarea informațiilor.
            4) Autoritatea Națională pentru protecția Datelor Personale (ANSPDCP) responsabilă de protecția datelor cu caracter personal.
            5) Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), responsabil cu asigurarea securității rețelelor și a sistemelor informatice
            6) Institutul Național de Statistică (INS), în calitatea sa de producător de statistici oficiale
            7) Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), responsabilă de protejarea consumatorilor inclusiv în cazul anumitor acțiuni desfășurate în mediul online, publicitatea etc.
            8) Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), responsabil în domeniul serviciilor media audiovizuale și garantul interesului public în domeniul comunicării audiovizuale, precum și al liberei exprimări într-un mod responsabil față de public prin programele audiovizuale, inclusiv în ceea ce privește reglementarea conținutului disponibil pe platformele de partajare a materialelor video
            9) Consiliul Concurenței, responsabil cu eliminarea comportamentelor anticoncurențiale și cu monitorizarea activității platformelor online în conformitate cu Regulamentul (UE) 2022/1925 privind piețe contestabile și echitabile în sectorul digital.”
            https://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-27081849-noua-institutii-vor-coopera-pentru-eliminarea-continutului-ilegal-inclusiv-deepfake-internet-rol-vor-avea-sri-alte-autoritati.htm
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • îți dai seama ce ar fi însemnat asta daca se întâmplă …înainte de ‘pandemie’?:))
            -daca ziceai că ‘vaccinul arn nesager’ nu suna bine …ăla erai?:))
            mai puteam spune paici ..tot ce am zis?:)
            …nu era suficientă o instituție, doar, ..le au comandat pe toate, ..că sa nu mai scapi:))))

          • @Online
            „Citatul „Proști, dar mulți” face parte din capitolul trei al nuvelei „Capul lui Moțoc vrem” și evidențiază mojicia boierilor care ar fi omorât o mulțime întreagă de oameni doar ca să își mențină privilegiile.”
            https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/stii-cine-a-spus-de-fapt-prosti-dar-multi-si-in-ce-context-556553.html
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • @Online
            „Facebook se prăbuşeşte pe bursă: După ce Zuckerberg a anunţat că vrea să facă din Meta cea mai mare companie de Inteligenţă Artificială din lume, acţiunile au scăzut cu 13% în pre-trading”
            https://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/facebook-se-prabuseste-pe-bursa-dupa-ce-zuckerberg-a-anuntat-ca-vrea-22356089
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

      • cea mai capabila cale de imbogatire e saracirea plenara. atunci cind bogatii saracesc, atunci cind si afacerile lor sufera,…e jale, inseamna ca ‘pe o alta craca’ bogatii ‘se imbogatesc plenar’
        cele mai mari companii listate la burse ar trebui sa …sufere, in perioada urmatoare, pentru ca asa functioneaza ‘saracirea plenara’, nu de alta…

    • @Online
      „Compania Meta (Facebook, Instagram) raportează rezultatele peste aşteptări, dar previziunile dezamăgitoare trag în jos acţiunile cu 15%”
      https://www.zf.ro/zf-24/compania-meta-facebook-instagram-raporteaza-rezultatele-peste-22355373
      Dimineata Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

  • Am spus de ieri că începe balamucul electoral. Ciolacu este în stare de orice ca să câștige capitala. Mă distrează că vor să decaleze în avans până și plata pensiilor achitate pe card.

    • Balamucul electoral e continuu doar ca nu toata lumea s-a prins ca acesta nu se opreste intre alegeri. Ciolacu e normal ca vrea capitala, ca doar a intrat in politica nu la manastire. De ce intra orice om in politica? Ca e el un om bun si milostiv? Hahahahaaaa! Data platii pensiilor e o chestiune nesemnificativa. Pentru mine sigura necunoscuta ramane de ce nu l-au propus direct toate partidele pe ND la primarie, asa cum a venit ucazul de la Sf Ambasada si si-au pierdut timpul cu mica dramoleta qvasilacrimogena. Se adunau toti sefii de partide din colonie la caminu’ cultural de la Baneasa HQ, votau in unanimitate ND, se executa protocolu’ conform uzantelor si valorilor euro-atlantice si dupa, toata lumea era invitata la Iunion sa sarbatoreasca victoria catindatului nationale. Simplu ca vaca.

  • D-nul Cristoiu a spus ca o sa-l voteze pe Nicusor Dan asa ca nu inteleg de ce e atat de suparat ca PSD-PNL l-au scos pe Carstoiu din ecuatie….

  • Dna Firea este penibila, cu un ficat de fier, mananca acum unde s-a scuipat, dl Ciolacu are un caracter josnic, este o scarba, iar PSD-ul este un partid de adunaturi de mahala, asa cum spuneti, un grup criminal organizat, un cartel ca in Mexic, care nu lasa supravietuitori. Iar PNL-ul….un partid de mucava, nici nu merita luat in seama……Modul in care s-au descotorisit de dl doctor este demn de Groapa lui Eugen Barbu,PSD si PNL sunt o rusine atat pt existenta lor cat si pentru votantii lor……incepuse sa=mi placa dl doctor…..

    • Daa, domnul doctor, un om deosebit. Cum mai mergea el asa linistit pe strada ca tot omu’ necajit, cum oprea la orice spital sau clinica ivita in fata, isi punea halatul si consulta in stanga si-n dreapta si asta numai si numai din dragoste de pacienti, colegi si Sf Hipocrates. Asa ceva, mai rar!

  • Maestre, sunteti simpatic. Fiindca credeti ca noi suntem gugustiuci si va credem naiv. Doctoru’ a executat programul intocmai si la timp. Si-a sifonat un pic poza, o sa-l doara nitelus da-i trece. Deci Nicusor castiga in aplauzele poporului si cu binecuvantarea Sfintei Ambasade. Dar asta n-are nici cea mai mica importanta pentru populime. Deci sa trecem peste mica dramoleta mioritico-damboviteana. Problema majora e ca daca Ucraina nu da semne sa reziste atat cat sa nu se prabuseasca total pana la alegerile americane, e rost de valize de lemn si izmene maro. Abia atunci incepe circul adevarat. Eu pariez pe Odessa pana la sfarsitul verii. Cu ocazia asta scapa si Tataia Joe de emotiile realegerii, pen-ca, nu-i asa, cine dreaq organizeaza alegeri cand e galceava mondiala? Se baga cineva?
    PS De la JO de la Berlin din ’36 pana la inceperea deranjului 2 modial au trecut cca 2 ani. Anu’ asta cica sunt JO la Manu in batatura. Cum timpul trece azi cu alta viteza, va rog sa explicati cu cunostintele acumulate pana acum la cursul de Istorie, ce urmeaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *