Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Prinţesa de Wales, după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Sunt bine şi devin mai puternică în fiecare zi”

Prinţesa de Wales, Catherine, soţia prinţului moştenitor al Marii Britanii, a dezvăluit vineri că a fost diagnosticată cu cancer şi că se află în primele etape ale tratamentului chimioterapeutic, informează BBC.

În declaraţia sa – înregistrată miercuri şi făcută publică vineri, şi care a început cu cuvinte de mulţumire pentru cei care i-au trimis mesaje de susţinere – Catherine spune că se simte bine şi că „devine mai puternică pe zi ce trece”.

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la acea vreme, se credea că starea mea nu este canceroasă”, a spus Catherine, în vârstă de 42 de ani.

„Au fost câteva luni incredibil de grele pentru întreaga noastră familie, dar am avut o echipă medicală fantastică care a avut mare grijă de mine, lucru pentru care sunt foarte recunoscătoare. În ianuarie, am suferit o intervenţie chirurgicală abdominală majoră la Londra şi, la momentul respectiv, se credea că afecţiunea mea nu era canceroasă. Operaţia a fost un succes. Cu toate acestea, testele efectuate după operaţie au constatat că era prezent un cancer. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez o cură de chimioterapie preventivă şi acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament”, anunţă prinţesa de Wales.

Catherine povesteşte că a reuşit să îşi liniştească copiii şi să îi asigure că îşi va reveni în urma diagnosticului. „Aşa cum le-am spus, sunt bine şi devin mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă asupra lucrurilor care mă vor ajuta să mă vindec, în mintea, corpul şi spiritul meu”, spune ea. ”Faptul că îl am pe William alături de mine este, de asemenea, o mare sursă de alinare şi reasigurare. La fel ca şi dragostea, sprijinul şi bunătatea de care au dat dovadă atât de mulţi dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru amândoi. Sperăm că veţi înţelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spaţiu şi intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie şi aştept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă. În acest moment, mă gândesc, de asemenea, la toţi cei ale căror vieţi au fost afectate de cancer. Pentru toţi cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeţi credinţa sau speranţa. Nu sunteţi singuri”-transmite prinţesa de Wales.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *