Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Prințul Harry demontează mecanismul fake-news-urilor din presă

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Prințul Harry demontează mecanismul fake-news-urilor din presă”

  • Am vazut secvente cu el si cu sotia sa . Printul se afla sub influenta malefica si plebee a nevestei.

  • Mai bine ar face Harry sa-si recunoasca tatal biologic (amantul Dianei). Cam multa reclama….. pentru „nimicuri”.
    Imi place si citez :
    …………………………
    „Eu am știut că timpul o să treacă.
    Eu am știut.
    Februarie e cel mai scurt
    și-mi rămâne plânsul afară din teacă.

    Tare curge, curge…
    Faima mea întâmplătoare
    își face cruce
    cu două picioare.

    Pentru ca umilința jocului
    să-mi fie lăsată,
    m-am deplasat la fața locului;
    fața locului era umflată. ”
    …………………………
    Din vol. „La scara 1/1” (1947, era cu Vladimir Colin maritata). Ilegalista, comunista si foarte desteapta.. pentru Romania

  • e greu sa ajungi la palat. e si mai greu sa ajung la rege. monarhia e inaccesibila. are mai degraba legatura cu Cerul decit cu omenescul.
    atunci cind prin palat se plimba liber toti zdrentarosii monarhia isi pierde definitia.

    pentru ca succesul demersului sa fie asigurat, scriitura si marketingul trebuia sa fie fara cusur. se pare ca asa a fost.monarhia vizata a fost detronata. cui ii pasa cine mai sta pe un tron detronat?!

    • succesul magnific al cartii va naste potentialul unui nou succes, suprapus peste o alta spovedire de prin sanul monarhiei.
      in final, dupa citeva carti de asta…monarhia la ajunge la nivelul oamenilor de pe strada.
      monarhia a fost pusa la indoiala si a crapat. crapatura e succesul cartii.

      succesul, …inteleg ca nemaintalnit!, al cartii, e un efect, cauza a fost Proiectul de detronare a monarhiei, care a fost chiar tare. nu cartea a avut succes pe alocuri nemaiintalnit, ci Proiectul.

      • Proiectul a avut ca scop metamorfoza sangelui albastru, regal, in sange rosu, omenesc.
        metamorfoza a reusit.
        sangele monarhiei este rosu, in Marea Britanie.monarhia, din nemuritore ce era a devenit o muritoare.
        spre deosebire de un nemuritor, un muritor poate fi omorit, daca proiectul e suficient de capabil.

        • metamorfoza sangelui regal, din albastru in rosu, e…atat de rece, de…matematica, e atat de lipsita de cusur, are ramificatii atat de adanci si …atat de antiintelepte, lucrind cu dinamici de tip popper, incat io ma ntreb…cartea asta a fost scrisa de o IA?…sau …asa va arata o carte scrisa de o IA?!:)))))

          stiti ce ar fi chiar dragut, da’ dragut de tot:))))?
          ca prima carte scrisa de o IA, cu impact mondial, …spre ex una ca asta!:)), sa fie premiata grandios.
          :)))))))))
          suna atat de …pe masura vremurilor incat…io zic sa mai asteptam,
          ca asta se prea poate sa fie una dintre surprizele cartii.( n-o fi!, insa suna atat de ine incat asteptarea merita:))) )

          • se porneste de la faptul ca, pe vremuile astea, IA descaleca in Civilizatie,
            metamorfozandu i ecuatia de miscare, Naturala, intr una Artificiala, pe masura ei.

            si cum 2023 e …pe vremurile astea:)), de ce n ar fi tocma cartea asta …prima carte scrisa de o IA?
            potentialul unei asemenea variante e atat de consistent incat io il pun la loc de frunte.
            de la asta pornesc,..si mai vedem pe parcurs cum se aseaza povestea.
            n-o fi asa!:))), insa io tot de la asta pornesc pentru ca …de la asta pornesc toate pe vremurile astea:)

    • succesul cartii e el insusi un proiect de marketing. n am niciun dubiu ca succesul vanzarilor a fost parte din proiect,…adica era imposibil ca el sa nu existe, pentru ca era garantat prin Proiect.

      prin urmare…eu consider ca sintem la inceput!,
      cartea si succesul ei e doar inceputul procesului de ‘trecerie in nefiinta’ a monarhiei care are, mai nou, singe rosu, …deci trecerea e posibila!!

  • Putin la inceput era Antihrist, nu nebun. intre timp a ramas doar nebun, …nu se stie sigur de ce.

  • Mie, prințul Harry îmi pare un frustrat, plin de ură față de fratele său, un om slab, ușor de manipulat, dar care sapă cu furie la temelia casei regale britanice. Chiar și titlul cărții spune multe despre caracterul lui.

  • Bună dimineața! Interesantă prezentarea Dvs. – monarhia văzută din interior din ochii unii tânăr inteligent. Mulțumesc pentru recomandare, chiar voi comanda și citi volumul.

  • Am comandat cartea. Nu știu dacă făcui bine și n-am cine știe ce așteptări. I-am descoperit, tot la sfatul dlui Cristoiu, pe Isaak Babel și Vasili Grossman, dar cred că ei se află, comparativ, pe vârful Olimpului…

  • Nu am citit si n-am de gand sa citesc acest tip de maculatura. Ideea e ca indiferent de tipul de organizare al statului, fie ca e monarhie sau republica, o mana de oameni care ajung in varful acestuia, fac absolut totul, dupa ce s-au suit in copac, sa urineze cat mai artistic in capul credulilor care i-au cocotat acolo. Fara exceptie. Restul sunt povesti vanatoresti gen Hollywood.

  • Aceasta carte nu este nimic special din punct de vedere literar. Fix cum ati si interpretat citind din jurnalul acestui personaj pe care istoria il va trata asemeni unchiului reginei Elisabetei a II – a, cel care a incercat sa obtina foloase de pe urma monarhiei si sa o slabeasca, nereusind in final si murind in anonimat. Aceasta publicare simultana in atatea limbi nu ridica nimanui chiar nici un semn de intrebare? De ce in cazul altor carti nu se intampla? De ce la alte carti se asteapta cu anii pentru drepturile de traducere, tu persoana din alta tara ajungand sa o citesti in limba in care a fost scrisa cu un dictionar in fata? Si cu intrebarile precedente ma refer desigur la carti care aduc valoare umanitatii, una reala. Pentru ca pe de o parte este o perdea de fum, menita sa acopere criza medicamentelor CARE E MONDIALA, printre altele, si pentru a concerta, sau a incerca sa concerteze un atac la monarhia britanica, nu neaparat direct si pe termen scurt, ci pe termen lung prezentand orice eveniment, orice obicei, orice protocol ca pe un lucru desantat, oribil, greu de dus si insuportabil. Trebuie sa ne intelegem bine, monarhia in orice stat este o masina care inseamna: personalul casei regale, consilieri, serviciu de paza, investigatori privati, presa dedicata (nu toata) si oameni care aproba sau nu ce iese in presa, si asa mai departe, pe ultimul loc fiind familia regala. In momentul in care se urca pe tron, persoana respectiva este impreuna cu acest aparat Coroana si Tronul si atat, nu mai este o simpla persoana, ci devine un concept. Rolul monarhiei in orice stat este, sau ar trebui sa fie urmatorul: pastrarea si apararea traditiilor acelui stat, a credintei, a manierelor si bunului simt dar si asigurarea unui ideal imposibil de atins dar care motiveaza pozitiv societatea. Este greu sa fi intr-un astfel de aparat? Da, dar membrii care se nasc in aceasta viata, in schimbul beneficiilor imense de care au parte sunt datori sa isi asume toata munca diplomatica si de publicitate si de turism pe care coroana o presupune, fiind solidari toti cu cel care este temporar pe tron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *